Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
352.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orjinalden alıntı: ıspanak

ben hafıza kartına hazır sistemlerden muster in hazırladığı dosyayı komple kopyaladım şimdi ne yapmam lazım?

bende fw falan yüklü değil telefonu aldığım gibi hiç bir şey yüklemeden kullanıyordum şimdide sadece bu hazır sistem nasıl oluıyor diye merak ettim

nasıl olacak????

tüm yüklenmiş programlar zaten menude görünecek, kullanmaya başlayabilirsin...

hocam ben muster'in dosyasını hafıza kartına yapıştırdım. Telefonumuda kapatıp açtım ama bir değişiklik olmadı.

quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

E2 Rockbox kurulumu
    Son versiyonu ocak2008, Dikey olarak

quote:

Orjinalden alıntı: garip-

eyvallah kardeş
    artık çalışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: sersiler

quote:

Orjinalden alıntı: garip-

rockbox u aynen dediğin gibi kurmayı denedim birolayd
    ancak çalışmadı benim makinede
    neden ki?

Dostum ilk kurulumda bendede çalışmadı,çalışması için şunu yapmalısın,bende only you v4 fw si var ona göre anlatıyorum Ana Menü-->Ofis Araçları-->ToolBox-->PhonewareMan ı aç rockbox u seç alttan permission seçeneğini root yap programı kapat daha sonra telefonu yeniden başlattığında çalışacak,başka fw lerdede bu şekilde root olarak çalışmasını sağlayarak çalıştırabilirsiniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: germinall

arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var ama sizlere göre kolay ya da basit olabilir.
    alarmımı kurduğumda düzenli şekilde çalışmıyor. bazı günler çalmıyor alarmlar. ya da birkaç tane alarm varken birinci alarm çalmıyor da ikincide ikisi birden çalıyor. böyle olunca da sabahları tedirgin oluyorum çalmıcak diye. telefonu açıp kapatıyorum ya da. bu sorunun çözümünü bilenler varsa şimdiden çok teşekkür ederim.

Alarmi ayarlar ken seceneklerde Günlük olani zecmen lazim. Ptsi-Cuma secersen c.tesi-pzar calmaz. Gunluk secenegi hergun calar.

kimse yok mu yardım edecek? help help..

• yaa ben yanlış alıntı yapışım:) kendi yazdımı yapıcaktım. şimdi tekrarlim. Hazır sistem ikiyi yükledim ayarlarını falan kurcalarken menüyü değiştirdim daha doğrussu menü aynı ama bazı klasörler gitti bazıları geldi. Dosya yöneicisi menüde görünüyo bir de sabit arama bunun yanında kötü olan ayarlar ve bluetooth gitti menüden heryeri gezdim başka bi yerde çıkmıyor. ayarlar olmadığı için fabrika yaarlarına çeviremiom. öylece kaldım...
    telefon un kendini formatlaması çin bi kod falan var mı ya da nası getirebilirim onları geri?

Orjinalden alıntı: musacux

yaa ben yanlış alıntı yapışım:) kendi yazdımı yapıcaktım. şimdi tekrarlim. Hazır sistem ikiyi yükledim ayarlarını falan kurcalarken menüyü değiştirdim daha doğrussu menü aynı ama bazı klasörler gitti bazıları geldi. Dosya yöneicisi menüde görünüyo bir de sabit arama bunun yanında kötü olan ayarlar ve bluetooth gitti menüden heryeri gezdim başka bi yerde çıkmıyor. ayarlar olmadığı için fabrika yaarlarına çeviremiom. öylece kaldım...
    telefon un kendini formatlaması çin bi kod falan var mı ya da nası getirebilirim onları geri?

Yeniden FW at. Tavsiyemde Only u 4 + kale ...

Orjinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orjinalden alıntı: musacux

yaa ben yanlış alıntı yapışım:) kendi yazdımı yapıcaktım. şimdi tekrarlim. Hazır sistem ikiyi yükledim ayarlarını falan kurcalarken menüyü değiştirdim daha doğrussu menü aynı ama bazı klasörler gitti bazıları geldi. Dosya yöneicisi menüde görünüyo bir de sabit arama bunun yanında kötü olan ayarlar ve bluetooth gitti menüden heryeri gezdim başka bi yerde çıkmıyor. ayarlar olmadığı için fabrika yaarlarına çeviremiom. öylece kaldım...

Yeniden FW at. Tavsiyemde Only u 4 + kale ...

musacux ! sorunu giderdiğini düşünüyorum ama hala devam ediyorsa, ( yapmışsımdır ama ) teli aç-kapa, olmadı pili çıkart-tak oda olmazsa 'cryptdlg' dediği gibi yeni fw at.. bilmiyorsan nasıl yapılacağını 'birolayd' imzasına bak( sayfası ve nasıl yapılacağı anlatılıyor)

• arkadaşlar yine yardım lazım...
    e2min menüsü kaybolmuştu en son...fw attım düzeldi. ama masa üstünü 4lü yapamıyorum... Benim telde skins dosyasının içinde SMALL deniler kısım yok... Bunun nedeni bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
    Paylaşım için teşk ederim...
  • yapmadığım fiziksel müdehhale kalmadı. kapatıp açtım ben onun ayarını değiştirdim sanırım. ve bi ara menüde giitmişti sadece hafıza kartındakiler görünüyordu. Sanırım tek çözüm FW atmak okumaya başlasam iyi olur birolydı aslında bu işi yapan telefoncu bi arkdaş yok mu gitsem yapsa teli ?...
  • arkadaşlar musterın hazır sisteminde rockbox ve zmplayer dışında duzgun çalışan program yok orjinal hali için.firmwareden kaynaklana bi uyuşmazlık var heralde fakat buna bu telefona orjinal halinde program yuklenmeyeek se nerde kaldı bu telefonun linux ozelligi bende dusunuyorum firmware atmayı aa daha sorunsuz bi versiyon cıkmasını bekliyorum bi daha flash attırmak için kvk la ugrasmak istemiyorum.bu arada motorolanın stoklarında E' yokmuş ve butelefonun uretimi durdurulmuş.parçaya ihtiyaç olursa yurt dışından getiriliyormuş anca.ne zamn gelcegi belli degil yani eger telde bir sorun gozlemlenirse donanım acısından.bunları nerden biliyorsun diyorsanız kvk ya ekran sorunu diyerek gittim motorolanın stoklarında olmadıgını eger istersem ekranın ın değişebilecegini fakat parcanın yurtdışından gelcegini ve ne zaman gelir belli olmadıgını soylediler.ve eger stersem motorolanın V3modeli ile değiştirebilecegimi onerdiler ben telefomu geri aldım cunku sırf gorunus olsun diye içi boş telefon alamam..

• quote:

Orjinalden alıntı: fehan

arkadaşlar yine yardım lazım...
    e2min menüsü kaybolmuştu en son...fw attım düzeldi. ama masa üstünü 4lü yapamıyorum... Benim telde skins dosyasının içinde SMALL deniler kısım yok... Bunun nedeni bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz...
    Paylaşım için teşk ederim...

fehan ! sen hangi fw'yi yükledin ? bazı fw' lerde ekran görüntüsünü 4x4 yapamıyorsun.. aslında son fw'lerin hepsinde var bu ekran işlemi, belki sen 1 yerde hata yapıyorsundur....iyicene 1 kontrol et bakalım

Orjinalden alıntı: alper tunga

arkadaşlar musterın hazır sisteminde rockbox ve zmplayer dışında duzgun çalışan program yok orjinal hali için.firmwareden kaynaklana bi uyuşmazlık var heralde fakat buna bu telefona orjinal halinde program yuklenmeyeek se nerde kaldı bu telefonun linux ozelligi bende dusunuyorum firmware atmayı aa daha sorunsuz bi versiyon cıkmasını bekliyorum bi daha flash attırmak için kvk la ugrasmak istemiyorum.bu arada motorolanın stoklarında E' yokmuş ve butelefonun uretimi durdurulmuş.parçaya ihtiyaç olursa yurt dışından getiriliyormuş anca.ne zamn gelcegi belli degil yani eger telde bir sorun gozlemlenirse donanım acısından.bunları nerden biliyorsun diyorsanız kvk ya ekran sorunu diyerek gittim motorolanın stoklarında olmadıgını eger istersem ekranın ın değişebilecegini fakat parcanın yurtdışından gelcegini ve ne zaman gelir belli olmadıgını soylediler.ve eger stersem motorolanın V3modeli ile değiştirebilecegimi onerdiler ben telefomu geri aldım cunku sırf gorunus olsun diye içi boş telefon alamam..

sonuna kadar haklısın alper bu yedek parça olayı gerçekten bizim için üzücü. Türkiye malesef cep sektöründe nokia-samsung tekelinde. işin gerçek tarafı ise e2 nin yanına yaklaşacak ( özellik-model-fiyat ) telefon yok ! ama gel görki motorola bu telefonu piyasa sürdü ve unuttu. tanıtımlarda linux, sonradan ( belki yanlış biliyorumdur ) juix ( java-linux ) karışımı..nasıl bir iş anlamadım. komik tarafı ise kendi sitesinde işletim sistemi olarak linux tan hiç bahsetmiyor ( mesala e6 linux ) biz yine de aldık e2 yi. pişman oldum mu ? hayır!! hazır sistem için, bence kullanılabilecek 3-5 özellik var( gerçekten işe yarıyacak ) ve başta birol olmak üzere, diğer emek eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyor(uz)um. en azından bs başında facebook-msn gibi olaylara girmiyorum. bu e2 çok ilginç, (bozulmadığı sürece) sanırım ileriki zamanlarda e2 ye UMTS (video çağrısı-görüntülü konuşma) da ekliyecekler arkadaşlar. şaka tabii.. geliştiren-öğreten arkadaşlara tekrar teşekkürler. bu sadece 1 telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 18 Ocak 2008; 20:23:35 >

• arkadaşlar rockboxun sesi orjinal oynatıcıdan daha fazla çıkıyordu daha önceki sürümlerinde
    bu sürümde ben ses kalitesinden memnun değilim
    hatta hiç sesi açamıyorum
    eq dahil her türlü ses arttırıcı fonksiyonuyla oynadım ama açamadım bir türlü sesini
    nedeni ne olabilirki?

bu arada başka bir sorum daha olacak ilginç bulan arkadaşlara
    bakın linuxun orjinal ses sıkıştırma formatı ogg vorbis
    ve bu sıkıştırma formatı mp3 ten çok çok daha kaliteli ( inanmayanlar araştırabilir )
    ve dosya boyutu daha az yer kaplıyr (aynı parçanın mp3 ve ogg karşılaştırmalarına bağlı olarak) ancak
    e2 linux tabanlı bir telefon olmasına rağmen gerekli kodeklerle donatılmamış ve ogg çalmak için her uğraşımda hayal kırıklığına uğruyorum
    zmplayer de dahil tüm playerler ile (rockbox ile de) denedim bir sonuç alamadım
    kendim linux kullanıyorum
    ogg.so dosyalrının helix playerden kopyalayıp e2 nin muhtelif yapıştırılabilecek klasörlerine ekledim ( ezx_local ve ezx_user, mystuff vs ) ancak yinede bir sonuç yok
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yapılabilir nasıl ogg çaldırabiliriz?
    ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

• ZMPLAYER bir turlu kuramadimm titanium kullaniyorum..biri anlatabilirm ?? bir yerde hata yapiyorum ama nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANGRY1985 -- 18 Ocak 2008; 22:09:46 >

Orjinalden alıntı: ANGRY1985

ZMPLAYER bir turlu kuramadimm titanium kullaniyorum..biri anlatabilirm ?? bir yerde hata yapiyorum ama nerede

ANGRY1985 ! 1-2 sayfa önce anlatmıştım okumadın sanırım... zmplayer'i indir-hafıza kartına at-hafıza kartını aç-zmplayer'i tıkla-tel'e mi,hafıza kartına mı diye sorar-sen tel'i seç... tel'i aç-kapa menü de görürsün... bu kolay kurulum. birol'un sisteminden indir
  • arkadaşlar bu adresi tesadüfen buldum.

https://opensource.motorola.com/sf/frs/do/listReleases/projects.rokre2/frs.rokre2_r564_g_12_02_31p

Fw versiyonlarını görünce birini deneme amaçlı indirdim. 80 küsür mb lık zipli dosyayı açtığımda içinde anlamadığım türden onlarca dosyayla karşılaştım. Yani bizim yüklediğimiz fwler gibi sbf shx dosyaları filan değil.

Sizce nedir bu? Bileniniz veya daha önce göreniniz var mı?

Orjinalden alıntı: tahsin053

arkadaşlar bu adresi tesadüfen buldum.

https://opensource.motorola.com/sf/frs/do/listReleases/projects.rokre2/frs.rokre2_r564_g_12_02_31p

Fw versiyonlarını görünce birini deneme amaçlı indirdim. 80 küsür mb lık zipli dosyayı açtığımda içinde anlamadığım türden onlarca dosyayla karşılaştım. Yani bizim yüklediğimiz fwler gibi sbf shx dosyaları filan değil.

Sizce nedir bu? Bileniniz veya daha önce göreniniz var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: musterris

HAZIR SİSTEM HAFİZA KARTI_MUSTER

Akadaşlar kullandığım programları yükledim kurulmuş şekilde hazır çalışır. bazıları birolun verdiginde var bende onunkini kullanıyordum zamanla üzerine ekledim.

İçindekiler:

Open With
    Messenger
    Motovision
    Mobidic Sözlük
    Kablosuz Radyo
    LyricShow player
    Options
    TaskManager
    33Swap Memory
    Zmplayer
    Jbenchmark
    Rockbox
    fullscreen
    Ubackup
    E2Snes
    Hide folder
    Tron3D
    InetD
    Volmodder
    Ctunes
    CPUinfo
    Kd Player
    Vmemory
    E2settings
    Fotoren
    Adv. Font settings
    Backup tools 1.0
    Realtime sysinfo

http://www.divshare.com/download/3370791-1e1

linki yeniledim birolun verdiği sorunsuz çalışan rockbox programınıda ekledim.

ANGRY1985 ! bunları hafıza kartına at - çalıştır. sana gereken her program var

• Birol Dostum o kadar emek veriyorsun bunlarda sana olsun....

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.