Şimdi Ara

MOTO GP 2007 yada EN SON ÇIKAN MOTOR YARIŞI OYUNU..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hiç motor yarışı oyunlarını takip etmedim ve çok fazlada bi bilgim yok.. Şu anda piyasa bulunan en iyi MOTO GP oyunu hangisi veya hangileri..?

Teşekkürler..

• up up up..
  • Moto GP 2007 daha çıkmadı, en iyisi Moto GP 3 Ultimate Racing Technology, tavsiye ederim.
  • Oyundan da bir SS atayım
     MOTO GP 2007 yada EN SON ÇIKAN MOTOR YARIŞI OYUNU..?
  • "HuNTeR_1907" çok teşekkür ederim arkadaşım.. sen kendinde oynadın mı bu oyunu..? Simulasyon tarzı görünüyor.. Piyasadaki en iyi MotoGP oyunu bumu..?
  • @bymuratcan,
    Rica ederim öncelikle.Oyunu oynadım, bu resmi de ben çekmiştim zaten, görüntüdeki motorsiklet de benim kariyerdeki motorsikletim (motorsikletin modelini, rengini, sürücünün yarış kıyafetinin modelini, rengini, kaskı seçebiliyorsun).
    Bundan (3) bir önce çıkan 2. oyunu da oynamıştım, bu biraz daha iyi, en iyi yanı da bildiğimiz yarış motorsikletlerinin yanı sıra 600 CC, 1000 CC, 1200 CC gibi motorsikletlerin olması ve pistler dışında yarışabilmemiz, kariyer bölümünde de her seriden motorsiklet atlıp geliştirebiliyorsun, oyunun oynanabilirliği fazla zor değil, en azından ben kısa sürede alıştım (tabi daha önce 2'yi oynadığım için), alıştıktan sonra gayet keyifli bir oyun, oynanabilirliği gerçekçi denebilir, ben beğeniyorum.Aynı bilgisayar üzerinde iki kişi de oynanabiliyor oyun ayrıca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 22 Mayıs 2007; 17:26:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

@bymuratcan,
    Rica ederim öncelikle.Oyunu oynadım, bu resmi de ben çekmiştim zaten, görüntüdeki motorsiklet de benim kariyerdeki motorsikletim (motorsikletin modelini, rengini, sürücünün yarış kıyafetinin modelini, rengini, kaskı seçebiliyorsun).
    Bundan (3) bir önce çıkan 2. oyunu da oynamıştım, bu biraz daha iyi, en iyi yanı da bildiğimiz yarış motorsikletlerinin yanı sıra 600 CC, 1000 CC, 1200 CC gibi motorsikletlerin olması ve pistler dışında yarışabilmemiz, kariyer bölümünde de her seriden motorsiklet atlıp geliştirebiliyorsun, oyunun oynanabilirliği fazla zor değil, en azından ben kısa sürede alıştım (tabi daha önce 2'yi oynadığım için), alıştıktan sonra gayet keyifli bir oyun, oynanabilirliği gerçekçi denebilir, ben beğeniyorum.Aynı bilgisayar üzerinde iki kişi de oynanabiliyor oyun ayrıca...

Detaylı bilgi için çok teşekkür ederim arkadaşım.. Oyunun SSlerine baktım gerçekten güzel bir oyuna benziyor.. NTV deki MotoGP yarışlarını izledikten sonra bayaa bi gaza geldim sanırım Bu oyunuda arşivime katıcam tekrar teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben teşekkür ederim, oyun gayet keyifli, güzel, umuyorum ki iyi vakit geçirirsin, iyi oyunlar şimdiden...
  • Bu oyunun kontrolü ne kadar zormuş böyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Bu oyunun kontrolü ne kadar zormuş böyle..

Ben daha önce 2'yi oynadığım için çabuk alışmıştım kontrollere, sana daha önce oynamadığın için zor gelmiş olmalı.Kontrollere alıştıktan sonra oyun gayet keyifli gelecektir...
  • En rahat hangi kamera açısı ile oynanıyor..?
  • quote:

En rahat hangi kamera açısı ile oynanıyor..?

Ben, hep eklediğim resimdeki kamera açısıyla oynuyorum.Birkaç genel bilgi vereyim oynanabilirlikle ilgili:Oyunda virajlara girmeden önce frene bas, virajı alabileceğin hıza düşür, virajları mümkün olduğunca dıştan al (dıştan içe doğru), viraja hızlı girip, viraj sırasında frene basıp ve yine virajdayken gaza basarsan motorun arka kısmı kayar, buna da dikkat et.Oyunda motordan düşmezsen 1. oluyorsun zaten, yeterki yoldan çıkma.

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

En rahat hangi kamera açısı ile oynanıyor..?

Ben, hep eklediğim resimdeki kamera açısıyla oynuyorum.Birkaç genel bilgi vereyim oynanabilirlikle ilgili:Oyunda virajlara girmeden önce frene bas, virajı alabileceğin hıza düşür, virajları mümkün olduğunca dıştan al (dıştan içe doğru), viraja hızlı girip, viraj sırasında frene basıp ve yine virajdayken gaza basarsan motorun arka kısmı kayar, buna da dikkat et.Oyunda motordan düşmezsen 1. oluyorsun zaten, yeterki yoldan çıkma.

Çok teşekkürler arkadaşım..

• MOTO GP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.