Şimdi Ara

MOTİON PLUS KOL NE İŞE YARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan bi arkadaştan wii aldım ve yakında kullanmaya başlayacağım inşallah, ancak aklıma takılan bir konu var motion plus kol nedir, ne işe yarar, o olmazsa olmaz mıdır, motion plus ile normal remote koldan farkı ne? Bu konuyu bilenlerden yardım istiyorum.

• bazı oyunlarda motion plus kol gerekli. motion plus a bazı aparatlar da takılabiliyor. Bazı oyunlarda mesela okçuluk oyununda motion plus "yay" görevi görüyor, altından takılan aparat ise oku fırlatmak için tetik görevi görüyor.
     MOTİON PLUS KOL NE İŞE YARAR
  • DarDar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım, çok mu gerekli peki bu motion plus onsuz olmaz mı çoğu şey.
  • Valla cok lazim degil. Oynadigin oyuna aldigin cd ye ve aparatlara bagli. Simdi gider bi raket alirsin o da motion plus desteklidir kullanamazsin. Yada oyunu oynayamazsin. Ama ilan sitelerinde ucuza bulabilirsin belki arastir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serocan39 S kullanıcısına yanıt
    Motion plus müthiş birşeydir. Wiimote un aksine hareketi inanılmaz hassas algılıyor. Bazı oyunlar o olmadan çalışmıyor. Wii sports resorts (motion plus ı en iyi kullanan oyun), zelda skyward sword vb.
  • Çok sağol arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Full Body en iyi program mı?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.