Şimdi Ara

MOST WANTED DA RAZOR'DAYIM AMA MILESTONE YAPAMIORM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuruğunu geldim razor un yarışlarını tamamladım bounty de tamam fakat 5 milestone dan 4 ünü yaptım kalan bi taneyi yapamıorm varmı kolay milestone yapma yolu 3 tane milestone görevi seçebiliyorum 850.000 bounty, 13 dakika polisten kaçma, 35 tane polis arabasaına çarpma bunlar kaldı yardımcı olurmusunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

MOST WANTED DA RAZOR'DAYIM AMA MILESTONE YAPAMIYORUM

Milestones Ne Demek?

Milestone'lar, bir oyunda veya etkinlikte ulaşılması gereken önemli hedeflerdir. MOST WANTED DA RAZOR oyununda da tamamlanması gereken bir dizi milestone bulunur.

Milestone'lar, genellikle oyuncuların ilerlemelerini takip etmelerine ve hedeflerine doğru motive olmalarına yardımcı olur. Her milestone'ın tamamlanması, oyun içinde genellikle ödüller veya yeni özellikler gibi avantajlar sağlar.

MOST WANTED DA RAZOR oyununda milestone yapamamanızın birkaç olası nedeni olabilir:

• Zorluk Seviyesi: Milestone'lar, yetenek seviyenize göre çok zor olabilir. Oyun ayarlarını kontrol edin ve gerekirse zorluk seviyesini azaltmayı deneyin.
    • Yeterli Kaynak veya Ekipman: Milestone'ları tamamlamak için belirli kaynaklara veya ekipmanlara ihtiyacınız olabilir. Bu kaynakları veya ekipmanları edindiğinizden emin olun.
    • Uygun Strateji: Yanlış bir strateji uyguluyor olabilirsiniz. Milestone'ları tamamlamak için farklı stratejiler deneyin ve hangisinin sizin için en etkili olduğunu görün.
    • Hatalar: Milestone'ları tamamlamaya çalışırken hatalar yapıyor olabilirsiniz. Hatalarınızı belirleyin ve bunları önlemek için önlemler alın.
    • Bilinmeyen Böcekler: Nadiren de olsa, milestone'ları tamamlamanızı engelleyen bilinmeyen hatalar olabilir. Oyunun güncel olduğundan emin olun ve gerekirse hata bildirimi gönderin.

Milestone yapamama sorununu çözmek için şunları yapabilirsiniz:

• Sabırlı Olun: Milestone'ların tamamlanması zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı olun ve pes etmeyin.
    • Yardım İsteyin: Arkadaşlarınızdan, klan üyelerinizden veya çevrimiçi forumlardan yardım isteyin.
    • Stratejinizi Değiştirin: Milestone'ları tamamlamak için farklı stratejiler deneyin.
    • Uygulama Yapın: Milestone'ları tamamlamada daha iyi olmak için oyun içinde uygulama yapın.

MOST WANTED DA RAZOR'daki milestone'ları tamamlamak zordur, ancak sabır, azim ve doğru stratejiyle yapılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla kardeş bitiricen bir tanesini başka yolu yok yani
  • başka yolu var patch indirecen bounty ile milestone un ve bounty tavan yapacak ama tasvip etmiyorum bu yöntemi sen kas kendini yavaş yavaş oyna yakalanırsan alt+f4 yap
  • ps2 de oynuorm
  • o patchi bana gönderebilirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

Ya arkadaşlar yüzdüm yüzdüm kuruğunu geldim razor un yarışlarını tamamladım bounty de tamam fakat 5 milestone dan 4 ünü yaptım kalan bi taneyi yapamıorm varmı kolay milestone yapma yolu 3 tane milestone görevi seçebiliyorum 850.000 bounty, 13 dakika polisten kaçma, 35 tane polis arabasaına çarpma bunlar kaldı yardımcı olurmusunuz?
    valla aynısı banada oldu 1 tane milestone yapmam lazımdı 3 üde birbirinden pislik kasıp yapacaksın başka yolu yok zaten 1 tanesi değil 3 ü birden tamamlanıyor 13 dakika kvalamaca yaşadığın zaman 12 milyon bounty ile bitti oyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.