Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
178.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    al bence
    oynanır her türlü
    evo 2016da mkx ile ilgili bir haber gelecek dlc pack 3 olabilir,
    yapımcılar halen destekliyor oyunu
  • Oyun iyi de zor be beyler. Baslangic icin onereceginiz karakter var mi size gore kombolarin falan en rahat yapildigi karakter hangisi? Scorpion'a calistim hareketlerini falan yapmasi ve ezberlemesi kolay ama onda bile kombolari baglayamiyorum en fazla %28'lik seyler cikarabiliyorum o kadar ugrasmama ragmen. Tavsiyelerinizi ve karakter-varyasyon onerilerinizi alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimlesshomosapiens

Oyun iyi de zor be beyler. Baslangic icin onereceginiz karakter var mi size gore kombolarin falan en rahat yapildigi karakter hangisi? Scorpion'a calistim hareketlerini falan yapmasi ve ezberlemesi kolay ama onda bile kombolari baglayamiyorum en fazla %28'lik seyler cikarabiliyorum o kadar ugrasmama ragmen. Tavsiyelerinizi ve karakter-varyasyon onerilerinizi alirim.
    Merhaba arkadaşlar mortal ile street arasındayım sizce hangi oyunu almalıyım daha önceden bir tecrübem yok bu tarz oyunlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chanser

Merhaba arkadaşlar mortal ile street arasındayım sizce hangi oyunu almalıyım daha önceden bir tecrübem yok bu tarz oyunlar için

Mortal al street ölü olarak çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

quote:

Mortal al street ölü olarak çıktı

Ölü derken dostum birz daha detay verebilir misin
  • Chanser kullanıcısına yanıt
    Nefes almiyor yani cansiz.

Street fighter serisi son oyunlariyla cok bozdu bence de. Butun oyun koselere gecip birseyler firlatmakla geciyor. Mortal Kombat'in cok daha iyi oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Nefes almiyor yani cansiz.

Street fighter serisi son oyunlariyla cok bozdu bence de. Butun oyun koselere gecip birseyler firlatmakla geciyor. Mortal Kombat'in cok daha iyi oldugunu dusunuyorum.

Araştırmalarımda street karakterler için para mı istiyor bişey istiyor galiba hep mortalda da bu böyle mi ?
    DLC karakterleri var Mortal'da da evet.

• quote:

DLC karakterleri var Mortal'da da evet.
    Ne anldım o zaman ben bu oyundan ya oyunu aldık birde karakterler para mı vericezz
    Oyunun karakterleri yetiyo bence 20 karaktere yakin karakter var ve her karakterin 3 varyasyonu var yani biraz farklilik var bazi hareketlerinde. Ayrica bi karakteri ogrenmesi zaten gunler surer.

• quote:

Oyunun karakterleri yetiyo bence 20 karaktere yakin karakter var ve her karakterin 3 varyasyonu var yani biraz farklilik var bazi hareketlerinde. Ayrica bi karakteri ogrenmesi zaten gunler surer.
    Mortal x ile xl arasındaki fark nedir arkadaşlar oyunu alıcam diyelim hangini almalıyım ?
  • quote:

Mortal x ile xl arasındaki fark nedir arkadaşlar oyunu alıcam diyelim hangini almalıyım ?

Alıntıları Göster
    slm arkadaşlar bir sorum olacak yardım ederseniz sevinirim arkadaşımla onlinede karşılıklı oynamak istiyorum nasıl olucak hanği bölümden oluyor yani arkadaşıma nasıl ınvayt atıcam teşekürler..
  • neo_3435 kullanıcısına yanıt
    Online bölümünden 1vs1 private match deyip oynamk istediğin kişilere davetiye gönderebilirsin. Çoklu oynamak istiyosanızda king of the hill bölümü var aynı işlemi orda yapın
    XL versiyonunda tum DLC'ler acik oluyor. Eger ben baya oynarim oyunu fazladan 8 karakter falan daha var onlari da kullanirim diyorsan XL al. Yok oyle canin sikilinca gireceksen de normali yeterli.

• quote:

XL versiyonunda tum DLC'ler acik oluyor. Eger ben baya oynarim oyunu fazladan 8 karakter falan daha var onlari da kullanirim diyorsan XL al. Yok oyle canin sikilinca gireceksen de normali yeterli.

Şöyle ki bir daha bu tarz oyun almam hem ev ahalisi olarak kesinlikle bu oyunu cok oyunculu oynayacagımız kesin o yüzden almalı mıyım xl yani aradaki 30 tl var sanırım suan farka değer mi ?
    Valla ben xl'yi almadigim icin bi sey diyemiyorum ama ev ahalisi alarak karsilikli oynayacaksaniz fazladan 8 karakter iyi olabilir, ben bir sey demiyeyim xl'yi alan arkadaslar varsa onlarin tavsiyeleri daha yararli olur.

• aimlesshomosapiens A kullanıcısına yanıt
    subzero-kung jin cok kolay

• quote:

Valla ben xl'yi almadigim icin bi sey diyemiyorum ama ev ahalisi alarak karsilikli oynayacaksaniz fazladan 8 karakter iyi olabilir, ben bir sey demiyeyim xl'yi alan arkadaslar varsa onlarin tavsiyeleri daha yararli olur.

Teşekkür ederim yardım için hocamm
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim yardım için hocamm

Alıntıları Göster
    Kapışmak isteyen varsa ekleyebilirsiniz arkadaşlar psn imzada

• pri veya sec hak satan var mı arkadaşlar. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 267268269270271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.