Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
180.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde yasamazsin ama karsi tarafin interneti iyi degilse yasarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrErO kullanıcısına yanıt
    Orada canı da doluyor fark ettiysen bu bir variation videosu ve offical o yüzden orada ne yapıldığının bir önemi yok sonuçta beta aşamasında gösteriliyor o video bile olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

ÇOK ÇOK ÖNEMLİ

Bilgili arkadaşlardan mutlaka yardım bekliyorum. Arkadaşlar şu aşağıda 3 tane dikdörtgen şeklinde yanan ve tamamı dolunca kemik kırma special hareketi L2+R2 tuşuna basarak yaptığımız durum da 3 dikdörtgendeki tüm gücü sömürmüş oluyoruz. Resimde gördüğünüz gibi ehr dikdörtgenin üstünde bir harf veya şimşek işareti var. Bir kaç kez denk geldim adamlar hangi tuşa basıyorsa sadece tekini kullanarak kombovari özel hareket yapabiliyorlar ve bayağı can götürüyor. Bunların hepsini birden değilde tek tek nasıl kullanırız. Bu harflerin anlamı ne söyleyebilecek bir Allahın kulu yokmu?

EDIT: Lütfen verdiğim videoda 1.11 e dikkat edin genelde dayak yedikçe dolan barı adam bir anda nasıl dolduruyor. Veeeee benim dediğim olay 2.00 da gerçekleşiyor adam tek barı kullanarak manyak bir kombo yapıyor. Bunlar çok önemli o barı nasıl bir anda dolduruyorlar ve nasıl tek barı kullanıyorlar Acil cevap ltf

Dostum o olay şöyle: tuşları bilmiyorum fakat bir hareketi yapacağın zaman örneğin senin seçtiğin karakterin ileri aşağı kare hareketi var sen bunu kare ve + bir tuşla yapman gerekiyor atıyorum r2 ile. yani ileri aşağı kare+r2 hangi tuş olduğunu sen bulacaksın gerçi combo listesinde vardır.

Kuon hocam o olay çözüldü arkadaşın ve senin dediğin gibi örneğin takeda'da zincirle vurma atıyorum geri ileri yumruksa geri ileri yumruk+block(r2) ye birlikte basarsan o barın bir tanesini kullanıp bayağı etkili bir can götürüyor ama videoda 1.11 saniyede olan barı bir anda doldurma işi hala gizemini koruyor :) onu bulamadık

Bu arada sadece ileri geri yumruk değil diğer özel hareketleri de o şekilde yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

Ben de hafta sonu bol bol online oynadım. MK9 a göre güzel yenilikler var. İnternet hızı düşük olan oyuncularla lag sorunu yaşanıyor haliyle ama genel olarak lagsız denebilir. Tabi baz alınacak nokta 14 nisan sonrası. Asıl o zaman sunucuların neler yapabildiği ortaya çıkacaktır.

Yenilikler içinde; MK9 da en sık kullanılan "Room" lardaki farklılıklar ilgimi çekti. Room içerisinde hangi tür oyunu(1vs1- team battle- koth vs..) oynamak istiyorsanız onun işaretini profil kartın yanına ekleyebiliyorsunuz. Sistem bazen otomatik eşleştirme yapabiliyor bu sayede. Oyuna çağıracağınız rakibi 1vs1, team battle, koth gibi çeşitli maçlara davet edebiliyorsunuz. Diğer bir yenilik tower online. Farklı kategorilerdeki kulelerden herhangi birini seçip, 4-5 kişi aynı anda başlayıp kimin önce bitirebileceğini belirleyen bir mantığı var. 1. ye iyi altın ödülü var. Faction team-battle mevcut. 3 veya 5 li takım halinde faction maçları düzenlenebiliyor. Hangi takım daha fazla kazanma oranına sahipse galip o takım oluyor. KOTH yapısı biraz değişmiş. MK9 a nazaran daha sade olmuş. Artık bizi temsil eden sembolik karakterlerimiz yok. Onun yerine listelenmiş profil kartları gözüküyor.

Açıkçası online daki çeşitliliği çok yerinde buldum. Alternatif olarak güzel seçenekler mevcut.

1vs1, ranked olarak da çok fazla maç yaptım. Oyunun dövüş dinamiklerine alıştıkça daha keyifli bir hal almaya başladı. En azından şimdilik etkili spam atan birileri de yok. Spamcılar şuan acemiler

bu oyunda hep acemi olur. bu büyük sıkıntı sf gibi oturmuş bir oyuncu kitlesi yok ben 1 yıla kadar bekleyeceğim. Sabırlıyım eninde sonunda alacağım ama önce bir ortam hakkında bilgi almam lazım. Şimdi oyunu alıpta 7-8 ay sonra bomboş serverlerda oyuncu aramayalım mk9 gibi

Ben buna çok katılmıyorum. MK9 u çıktığından beri oynayan biri olarak, sistemdeki liderlik tablosuna baktığımda MK9 daki çoğu adam geçişini yapmış, sırlamaya girmiş bile. Hepsini de 9. oyundan tanıyorum. Acemilikten kastım kaliteli spam atan oyuncu henüz yok. MK9 da scorpion, johhny cage, kabal, quanchi ile öyle pressure lu spam yapan adamlar vardı ki, bloktan çıkamıyorduk kimi zaman. Bu oyunda pressure u bir nebze daha iyi ayarlamışlar, belki de en çok buna sevindim.

• O antreman modu adamlar karakterin tüm özel hareketlerini göstermek için yapıyor. Training de Sol analog tuşuna basınca doluyordu L3 yani. Mkx daha oynamadğım için tuş farklı olabilir

• ocean-x O kullanıcısına yanıt
    Us psnden indirip turk hesabımdan oynayabilecek miyim hocam bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

PDPnin ürettiği bu fightpadi tavsiye etmem. Birkaç gün kullandım, dün itibari ile ds4e döndüm. Tuşların hassasiyetini çok yetersiz buldum. Micro-switch olması kurtarmamış.

• Profosyonnelerin maçları ap ayrı güzel oluyor şu 2o küsür dakikayı soluksuz izledim neden 20 küsür diyorum 5. dk dan itibaren başlıyor dövüş ama onlar nasıl kombolardır. Maçın tekinde berabere kalıyorlar barlar belli bir oranda geri doluyor :) süper maçlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 13 Nisan 2015; 14:49:27 >
  • şu region lock olayı çok canımı sıktı. aynı bölgedekileri otomatik eşleştirmek o kadar mı zor? steamde 120 lira olan premium, psn markette 250 lira spotlarda da sadece normal versiyonu gördüm daha.
  • Geçen hafta spottan kutulu almıştım,içinde goroyu indirmemi sağlayan kod var ancak kodu girdiğimde hatalı kod gibi uyarılar alıyorum resmi olarak oyun çıkmadığı için mi acaba bilgisi olan var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GFBzone

Geçen hafta spottan kutulu almıştım,içinde goroyu indirmemi sağlayan kod var ancak kodu girdiğimde hatalı kod gibi uyarılar alıyorum resmi olarak oyun çıkmadığı için mi acaba bilgisi olan var mı ??

Resmi olarak oyun çıkmadığından kod hata verir. 14 nisandan itibaren kodu kullanabilirsin
  • Oyunu TR PSN'den almayın. Ebay'den ispanya veya fransa psn gift card alabilir, 60 dolara getirebilirsiniz oyunu. 20 euroluk gift cardlar 20 dolar mesela. Fransa veya ispanyadan alırsanız yine TR ile aynı bölge olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resh_aykut

Tabi ki ; Yakın mesafeden aşağı ileri aşağı geri O yapıyorsun . Bunu fatality training de 1 kere yapınca move listte hep gözüküyor . Cassie iyi hoş da kombolarını bir türlü bağlayamadım eğer güzel komboların varsa öğrenebilirim senden . Arada sırada selfie fatality yapmak zevkli oluyor . Normal karakterim Raiden .

Aykut hocam senin için %31 can götüren cassie cage kombosu buldum ben henüz %20 küsürlerini yapabildim çalışmayla olur ama :) buyur. Sol tarafa dikkat tüm bastığı tuşlar training mod olduğundan orda çıkıyor ben tek tek yazıp ezberleyip uyguladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 13 Nisan 2015; 15:24:36 >

• TrErO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Bu da scorpionculara gelsin %40 can götüen kombo sol taraftan tuş takibi yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: DembaBa9

Us psnden indirip turk hesabımdan oynayabilecek miyim hocam bilginiz var mı?

Us hesabını ana hesap yaparsan oynarsın

• Herkese merhaba. Bir sorum olacak. PS4 için arkadaşla US psn den oyunu aldık. (Mart ayında) Ben sec hesabı aldım. Yalnız oyun hala bende yüklemeye açılmadı. Sayaç 15 saat ten geri sayıyor. Ama indir dediğim zaman sadece karşıma goro eklentisi çıkıyor. Neden acaba bilen biri yardımcı olabilir mi? ( Bu arada pri arkadaş pre-load u tamamlamış:(

EDİT: Çözdüm tamam:) Kütüphaneden deniyodum indirmeyi. Sonra store dan denedim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaletti -- 13 Nisan 2015; 16:29:32 >
  • Beyler oyunun story modu tek düzemi ilerliyor? Yoksa yapmis oldugumuz secimler senaryonun gidisatini etkiliyormu?

• kkaaaann K kullanıcısına yanıt
    Secim sansi yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

Ben de hafta sonu bol bol online oynadım. MK9 a göre güzel yenilikler var. İnternet hızı düşük olan oyuncularla lag sorunu yaşanıyor haliyle ama genel olarak lagsız denebilir. Tabi baz alınacak nokta 14 nisan sonrası. Asıl o zaman sunucuların neler yapabildiği ortaya çıkacaktır.

Yenilikler içinde; MK9 da en sık kullanılan "Room" lardaki farklılıklar ilgimi çekti. Room içerisinde hangi tür oyunu(1vs1- team battle- koth vs..) oynamak istiyorsanız onun işaretini profil kartın yanına ekleyebiliyorsunuz. Sistem bazen otomatik eşleştirme yapabiliyor bu sayede. Oyuna çağıracağınız rakibi 1vs1, team battle, koth gibi çeşitli maçlara davet edebiliyorsunuz. Diğer bir yenilik tower online. Farklı kategorilerdeki kulelerden herhangi birini seçip, 4-5 kişi aynı anda başlayıp kimin önce bitirebileceğini belirleyen bir mantığı var. 1. ye iyi altın ödülü var. Faction team-battle mevcut. 3 veya 5 li takım halinde faction maçları düzenlenebiliyor. Hangi takım daha fazla kazanma oranına sahipse galip o takım oluyor. KOTH yapısı biraz değişmiş. MK9 a nazaran daha sade olmuş. Artık bizi temsil eden sembolik karakterlerimiz yok. Onun yerine listelenmiş profil kartları gözüküyor.

Açıkçası online daki çeşitliliği çok yerinde buldum. Alternatif olarak güzel seçenekler mevcut.

1vs1, ranked olarak da çok fazla maç yaptım. Oyunun dövüş dinamiklerine alıştıkça daha keyifli bir hal almaya başladı. En azından şimdilik etkili spam atan birileri de yok. Spamcılar şuan acemiler

bu oyunda hep acemi olur. bu büyük sıkıntı sf gibi oturmuş bir oyuncu kitlesi yok ben 1 yıla kadar bekleyeceğim. Sabırlıyım eninde sonunda alacağım ama önce bir ortam hakkında bilgi almam lazım. Şimdi oyunu alıpta 7-8 ay sonra bomboş serverlerda oyuncu aramayalım mk9 gibi

Ben buna çok katılmıyorum. MK9 u çıktığından beri oynayan biri olarak, sistemdeki liderlik tablosuna baktığımda MK9 daki çoğu adam geçişini yapmış, sırlamaya girmiş bile. Hepsini de 9. oyundan tanıyorum. Acemilikten kastım kaliteli spam atan oyuncu henüz yok. MK9 da scorpion, johhny cage, kabal, quanchi ile öyle pressure lu spam yapan adamlar vardı ki, bloktan çıkamıyorduk kimi zaman. Bu oyunda pressure u bir nebze daha iyi ayarlamışlar, belki de en çok buna sevindim.

Kardesim team battle dedigin 2 vs 2 mi

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.