Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT XL [PS4 ANA KONU] (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.738
Cevap
44
Favori
180.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Eleman zaten evo 2014 mk9 ve injustice 1.si olmuş, boş eleman değil + karşısındaki adam dünyanın en sağlam scorpion oyunculurından (abisi de evo'da şampiyon olmuştu cyrax ile) buradaki cahil adamlar da uzaktan erron black ile scorpion ile spam spam yaparlar diyip duruyorlar ne spamı adamın aldığı varyasyon bile yakın dövüş, iyi bilen adam uzaktan oynamaz zaten bu oyunu...

Hocam eğer bana dediyseniz ben spamdan bahsetmedim hep aynı komboları yaptıklarından bahsettim. Yoksa evodaki elamanları ben de izledim oradaki oyun ile buradaki oyun arasında dağlar kadar fark var. Maçlar çok durgun geldi ama bunda oyunun 9'a göre yavaş olmasının etkisi olabilir.

Dostum yeni gördüm mesajını ve senin mesajın daha da talihsiz olmuş, adam evo'da hem mk9 hem de injustice'de 1. olmuş adama iyi oyuncu değil diyorsun adamlar yakın dövüş oynasa hep aynı kombo dersiniz, uzaktan oynasa spam yapıyor noob dersiniz, en çok damage alan combo o ki adam onu yapıyor + erron black yep yeni bir karakter ve adam scorpionu 5-0 yendi, zaten çok fazla uzun kombolar yok oyunda.

İşte beni üzen nokta bu uzun kombo yok. Acaba dinamikleri tam çözemediler ondan mı. Umarım öyledir. Keşke 2vs 2 de olsaydı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Eleman zaten evo 2014 mk9 ve injustice 1.si olmuş, boş eleman değil + karşısındaki adam dünyanın en sağlam scorpion oyunculurından (abisi de evo'da şampiyon olmuştu cyrax ile) buradaki cahil adamlar da uzaktan erron black ile scorpion ile spam spam yaparlar diyip duruyorlar ne spamı adamın aldığı varyasyon bile yakın dövüş, iyi bilen adam uzaktan oynamaz zaten bu oyunu...

Hocam eğer bana dediyseniz ben spamdan bahsetmedim hep aynı komboları yaptıklarından bahsettim. Yoksa evodaki elamanları ben de izledim oradaki oyun ile buradaki oyun arasında dağlar kadar fark var. Maçlar çok durgun geldi ama bunda oyunun 9'a göre yavaş olmasının etkisi olabilir.

Dostum yeni gördüm mesajını ve senin mesajın daha da talihsiz olmuş, adam evo'da hem mk9 hem de injustice'de 1. olmuş adama iyi oyuncu değil diyorsun adamlar yakın dövüş oynasa hep aynı kombo dersiniz, uzaktan oynasa spam yapıyor noob dersiniz, en çok damage alan combo o ki adam onu yapıyor + erron black yep yeni bir karakter ve adam scorpionu 5-0 yendi, zaten çok fazla uzun kombolar yok oyunda.

Gerçi scorpion ile 18 hit gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Soldaki faction level sagda ki profil level. Kart degisikligi online menusunde en altin bir ustuydu yanlis hatirlamiyorsam.

Kardeş kaale alıp cevap yazdığın için çok tşk ederim. Faction level neydi :) Birde şu kaç maç kazandım kaybettim nerden görebilirim onu söylersen çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 12 Nisan 2015; 21:56:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Ya kimse bahsetmemiş benimde yeni aklıma geldi.. Shang Tsung yok oyunda.. En önemli karakterlerden.. Özellike Quan chi shinnok oyundayken shang tsung'un olmaması büyük eksiklik

Dayı öldü o sen yapma bari

hadi ya.. ben o kısmı kaçırmışım hocam

gerçi mk aleminde kimsenin öldüğüne inanmam, ölen adam geri geliyor.. liu kang, johhny cage misali.. ama senaryoda o kısmı gerçekten kaçırmışım

• WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki oyunlarda dirilirler merak etme Quan Chi diriltir onları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Test your might ı sub zero liu kang jax vs ile bitirin kostüm açılıyor :P sub zero nun ki çok hoş özellikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Bir dahaki oyunlarda dirilirler merak etme Quan Chi diriltir onları

Aynen.. zaten o kadar ruh var adamda, ne olacak biri gitse

Noob, Smoke ile birlikte eksikliğini hissettiren bi abimiz kendisi
  • http://www.accelerated-ideas.com/news/mortal-kombat-x--all-unlockable-krypt-items-locations-and-kamidogu.aspx

Koinlerinizi boşa harcamayın

• Bu kombo merakı nedir arkadaş dövüş oyunlarından soğudum bu uzun kombalar yüzünden adamın yüzde 60 enerjisini harcadıktan sonra oyundan ne zekvk alacaksınki.Biraz strateji yap farklı şeyler dene.Adamı köşeye sıkıştır 30 hit kombo yap yüzde 60 enerji götür tek seferde yada scorpiyonla 5 defa ardarda teleport kısa kombo sonra ben iyi oyuncuyum de peh.Bir diğer konuda yeni karakterlere olan düşmanlık. 20 sene daha karakterler değişmese oynayacak millet.Tamam bazıları cidden alakasız gibi sürekli uzaktan bişeyler atan karakterler bencede gereksiz ama çoğu arkadaşın eleştirdiği ferra tor süper olmuş tam bu oyuna uygun göğüs göğüse dövüş için yapılmış daha ne istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

http://www.accelerated-ideas.com/news/mortal-kombat-x--all-unlockable-krypt-items-locations-and-kamidogu.aspx

Koinlerinizi boşa harcamayın

Sürpriz olunca daha hoş oluyor hocam hem nasıl olsa hepsini açmak isteyecek oynayanlar :D

• ozgur_d3 O kullanıcısına yanıt
    Kombosuz dovus oyunu mu olur hocam ufc veya fight night degil ki bu

• Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    Test your might'ta tum ölümleri gor kupasini actiniz mi ? Denedim biraz ama hep ayni sekilde olumler. Acaba baska karakter secerek mi girmek lazim surekli

• ben kombosuz olsun demiyorumki 20 senedir dövüş oyunu oynuyorum %60-70 enerji alan kombolar olmadanda gayet eğlenceliydi dövüş oyunları hatta bence dahada eğlenceliydi.köşeye sıkıştırıp enerjisinin yarısından fazlasını götürmenin iyi oynamayla yada eğlenceyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
  • şu turnuvayı izlerken sıkıldım çok tek düze kombolar oynanış felan
  • İndirmeyi haftaya açarlar artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

online'da lag sorunu yaşayan var mı?

Bağlantı hızım bu şekilde bir problem yaşamıyorum

Cevabin icin tesekkur ederim. Oyunu pc'ye mi yoksa ps4'emi alsam karar veremedim. Lag sorunu olsun istemiyorum.

Bu tarz oyunlar konsolda daha keyifli oynanıyor tabi yinede sen bilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucky Luciano

Test your might'ta tum ölümleri gor kupasini actiniz mi ? Denedim biraz ama hep ayni sekilde olumler. Acaba baska karakter secerek mi girmek lazim surekli

Sen ölmeye devam et :D bir süre sonra alıyor karakterle alakası yok

• Beyler bana göre spam sürekli uzaktan bi şey atmak ya da sürekli aynı special move u yapmaktır. Yani adam special move ve basic hareketleri karıstırıp 5-6 hitli kombo yapıp yüzde 30 hasar veriyosa adam onu yapsın. Ama mileena alıp sürekli yerden dönüp sub zero alıp sürekli yerden kayan scorpion telefor haric bir cacık yapmayan adamlar can sıkıyor.
    Zaten kombo yapabilmek icin başlarken belli iki üç hareket var onlaro yapmazsan adam yerde sekmiyor ya da düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Take That

şu turnuvayı izlerken sıkıldım çok tek düze kombolar oynanış felan

İşte ben de bundan bahsediyorum hocam. Umarım oyunda daha fazlasını yapabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 12 Nisan 2015; 23:21:01 >
  • Tower challenge trophysini hallettin mi?

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.