Şimdi Ara

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU] (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.930
Cevap
77
Favori
549.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocamda yedek alacağım şey oyunun save'si değil mi ? Bi video ile anlatsan da biz tam anlasak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama oyunun zorlaşması gittikçe can sıkıcı olmaya başladı. Kaçtır 5 maç bitiremiyorum faction wars'ta. Gerçi bunda, oynadığım kartların ya full fuse gold ya da güçlü diamonlar olmasının etkisi de olabilir hileciler nedeniyle; ama önlem almaları da gerekmiyor mu?

Kartların full fuse olması alınan war pointleri arttırıyor, faction wars'ta hızlı yükselmeyi sağlıyor; ama bu, bir yandan da oyunun zorlaşmasına neden oluyor bence. Şu sıra en rahat galibiyetleri Balanced-K. Raiden-Spec Ops Scorpion ekibiyle alıyorum ama hep aynı ekiple oynayacak halim de yok.

• wbıd(mail adresi) found online, but it's not yet been associated with an mkx mobile profile would like your local profile(asıl kullanıcı adı)to be associated with it- yes-no

arkadaşlar offline yöntemi için ikinci bi mail kullanıcı açtım weri sil yaptıktan sonra ama girmeye çalıştığımda yani profili değiştirmek için bole bi uyarı veriyor diğer profile geçemiyorum sebebini bilen daha önce başına gelen varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrtnckl -- 16 Mart 2017; 13:26:12 >
  • O değil de O kullanıcısına yanıt
    hocam şu war point dediğiniz şey nedir? bazen 100 puan olarak veriyor bazen vermiyor anlamadım tam olarak

• Enes Bahadır kullanıcısına yanıt
    Dostum sen çözdün mü olayı. :D bi video bekliyoruz senden

• Bende cozecektimde dun gece bluestacks olmadi pcye hata veriyor surekli net framework 3.5 istiyor hata yani uyari veriyor yukle diye ama bir uyari vermeye 7.8 tane veriyo 4 saniyede bir 7,8 tane uyari atiyo , bu offline pack acma tamamda bu harbiden hile hurdaya giriyor yani :D bi challenge i 4 kere oynamak nedir :D 4x2 yapmayacam ben ya :D

Kesinlikle zorlaştı. Yapay zekayı geliştirmişler. Ama kraiden, rmileena, bh erron gibi giris çıkışta saldıran kartları iyi kullanıyor. tam zamanında oyuna girip çıkıyorlar. Scorpionlar tam zamanında blok kırıyor. Slasher, egkenshi gibi kartlar ise öylece bekliyor.

Bende slasherın olduğu takımlarda yenilmiyorum. Diamond kullandığım takımlarda büyük ihtimalle yeniliyorum. Bazı karşılaşmalarda rakibe 3 kere revanant, 4-5 kez bone shield oluyor. Spler boşa gidiyor.

• Arkadaşlar ile oynama varmı

• spec ops scorpionu yeni yeni kullanmaya başladım anladığım kadarıyla oyuna girdiğinde rakibin sp sini çalıyor. bunu her zaman mı yapıyor çünkü bi kaç defa denk geldim oyuna girdiğinde rakibin sp si hiç azalmıyor bazen. normal mi

• Slasher cikartayim derken faction war ve elitepack gibi paketler kayboldu.. mobile veriyi silip tekrar oyuna giriyorum.. tutirialin en sonunda tak oyundan atiyor.. tekrr girdigimde tutorialsis basliyor wb id hesabima giris yapiyom ama yine factin varslar yok.. napacam simdi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tam da ben aynı şeyleri yazacaktım benden önce yazmışsınız peki bir takım tavsiyeniz var mı acaba Diamond olmadan kurulacak bir kaç takım söylerseniz güzel olur şöyle iyi netice aldığınız ben bayağı bir takım araştırması yaptım şu an için en iyisi egk smoke ve cyrax şeklinde ki bunda da ancak yüzde yetmiş beşli bitiriyorum

• anemonX A kullanıcısına yanıt
    Sadece önbelleği sil oyunu tekrar aç. Düzelir.

• Erkanak18 E kullanıcısına yanıt
    Tskler.. duzeldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki müziği kapatın ve oynayın böyle daha zevkli

Mortal Kombat X Mobil [ANA KONU]

• lalati3 L kullanıcısına yanıt
    takımında spec ops oyuncu varsa scorpiondan ona geçerken spec opstan scorpiona ya da specops tan diğer specopsa geçerken sp çalıyor
  • Bir de mesela ekibin en kritik karakterini kitlemeleri çıktı başıma. Meselam Spec Ops Scorpion'u yakalıyor, tag out olmasını engelliyor, ondan sonra da Allah ne verdiyse aaz burun dalıyorlar. DOTD Kitana, Revenous'a da aynısını yapabiliyorlar.

Bu arada Wretch'i istihdam edebildim sonunda: Possessed, Assassin ve Wretch! Ekibe gel. Wretch de 4 fuse oldu. Ellerinizden öper.
  • xwernediti kullanıcısına yanıt
    Valla yazdığım gibi en garanti ekibim, hepsi full olmak üzere Balanced, K. Raiden ve SO Scorpion. Onun dışında Cyromancer'ı çok kullanıyorum. Ekibindeki martial arts'lara health desteği çok belirgin, ekipmanı full olduğunda ve yanına faction wars store'dan çıkan % 25 power veren accessory verildiğinde çok etkili oluyor. Yanına bir de Ninjitsu koyunca 10 numara oluyor. Artık bu ikilinin yanına hangi martial arts'ı koyarsan gider bence. Ben Marksman koyuyorum genelde.
    Ben de ninjutsu ve cyromancer i bir araya getirince bir türlü yapamıyorum on maçın bir ya da ikisinde tamamlayabiliyorum beşli seriyi

Nerdeyse bir yıldır oynadığım ve hiç şaşmayan nreptile mkitana ve geb takımım en sona gelince yeniliyor reptile yerine dod kitana koyunca oluyor ama bu sefer de puan azalıyor çünkü dodk sadece bir fuse

Daha önce de belirttiğim gibi arada bir oynayan birisiyim 300k alıp kan yakutlarını biriktirmek istiyorum çünkü bu güncellemede fw ile ilgili bir şey gelmedi diğer güncelleme ile gelecek tahmin ediyorum yeni ekipman veya karakterler

Bu yüzden mümkün olan en az oyunla 300k yapmak istiyorum

Acaip talent yapıyor yapay zeka mesela beşinci maçta karşıma kraiden sosc ve gümüş kenshi çıktı nice zamandır görmediğim kenshi geldi erron black i dümdüz etti arkadaş bildiğim gördüğüm ne kadar talent varsa hepsini uyguladı sp2 kullandım bana yansıttı mkitanayla power drain yapayım dedim bana mısın demedi reptile ile zehirleyeyeim dedim koruma aldı bone revenant Vs ne varsa hepsini kullandı her elemanımı bağlıyor öldürünceye kadar bırakmıyor hasılı kelam bir gümüş kenshi ye yenildik bir yandan aslanım kenshi diyorum oyunun en sevdiğim karakteri olur kendisi karizma güç asalet heybet ne ararsan var yiğidimde ama yine de yenmem lazımdı

Oyun gerçek rakiplerle olursa beni çok fena yerler diyordum sağolsun yapay zeka hiç aratmadı

• Evet beyler oyun gerçekten zorlaştı. Bende yeniliyorum

• Tquanchi çok iyi destekleyici kart olmuş. Marketten hemen bir fuse yaptım. 452 soul. Takım arkadaşları her oyuna girişte 10 sn blok yapılmayan vuruşlarda ve splerde kendini iyileştiriyor. Tquanchi 3 Spyi yansıtıyor, sp1i rakibin vuruşunu azaltıyor, sp2 power drain yapıyor. Fwda relentless+tquanchi+kwsonya takımı uğraştıracak gibi.

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.