Şimdi Ara

Mortal Kombat X'in Kapak Tasarımı: Xbox One vs. PS4 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalnız bu trailer daki Sub-Zero tasarımı ile kapaktaki tam uyuşmuyor dikat ederseniz
  • umarım kapaklar boyle cıkar
    dusunmesı bıle cok eglencelı
  • quote:

Orijinalden alıntı: stun

quote:

Orijinalden alıntı: Ercy35

Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)

kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D

Şu an en iyi adam crazy djt (evo 2013 şampiyonu), cyrax reset comboyu keşfetti hayvan herif %84 damage alıyor.

Reset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Haziran 2014; 1:40:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)

kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D

Şu an en iyi adam crazy djt (evo 2013 şampiyonu), cyrax reset comboyu keşfetti hayvan herif %84 damage alıyor.

Reset

bence en iyisi perfectlegend adam 2011-2012 2 evo şampiyonlugu var.. oyun zaten 2011 çıkışlı :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Reset

bence en iyisi perfectlegend adam 2011-2012 2 evo şampiyonlugu var.. oyun zaten 2011 çıkışlı :D

En iyisi oydu taaki kung lao nerf yiyene kadar :D, Raidenle oynuyor artık ama eski havası kalmadı.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KAKÁ<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ercy35<br> <br> Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)</blockquote><br> <br> kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D<br> </blockquote><br> Şu an en iyi adam crazy djt (evo 2013 şampiyonu), cyrax reset comboyu keşfetti hayvan herif %84 damage alıyor.<br> <br> Reset<br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br><br> </blockquote><br> bence en iyisi perfectlegend adam 2011-2012 2 evo şampiyonlugu var.. oyun zaten 2011 çıkışlı :D<br> </blockquote><br> En iyisi oydu taaki kung lao nerf yiyene kadar :D, Raidenle oynuyor artık ama eski havası kalmadı.

adamın 2 evo şampiyonlugu var sayı olarak.. şuan rakipsiz.. 2 kere üst üste bunu yapmak.. inanılmaz birşey .. çünkü 2011 top 8 den kimse 2012 top 8 e kalamadı perfectlegend haric adam şampiyon oldu tekrar üstelik... bana göre cyrax kullanmak eziklik abi karakteri üstün yapmışlar birkere.. bütün herkez biliyor bunu

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KAKÁ<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ercy35<br> <br> Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)</blockquote><br> <br> kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D<br> </blockquote><br> Şu an en iyi adam crazy djt (evo 2013 şampiyonu), cyrax reset comboyu keşfetti hayvan herif %84 damage alıyor.<br> <br> Reset<br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br><br> </blockquote><br> bence en iyisi perfectlegend adam 2011-2012 2 evo şampiyonlugu var.. oyun zaten 2011 çıkışlı :D<br> </blockquote><br> En iyisi oydu taaki kung lao nerf yiyene kadar :D, Raidenle oynuyor artık ama eski havası kalmadı.

adamın 2 evo şampiyonlugu var sayı olarak.. şuan rakipsiz.. 2 kere üst üste bunu yapmak.. inanılmaz birşey .. çünkü 2011 top 8 den kimse 2012 top 8 e kalamadı perfectlegend haric adam şampiyon oldu tekrar üstelik... bana göre cyrax kullanmak eziklik abi karakteri üstün yapmışlar birkere.. bütün herkez biliyor bunu

Kung Lao nasıldı sence asıl ezik oydu açık ara top tier'dı kung lao, nerf'i yedi perfectlegend oturdu aşşağı, tabi kung laoyla oynamak herkes için serbestti ama o 1. oldu o yüzden hakkını yemem perfect legend'in.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KAKÁ<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KAKÁ<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: stun<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Ercy35<br> <br> Pc sürümü için Kitana'yı düşünüyorum. Ne de olsa Scorpion'u ve Sub-Zero'yu, Kitana ile çok rahat doğruyorum =)</blockquote><br> <br> kimle oynadıgına bağlı.. turnuva izliyormusun bilmiyorumda karşına slips gelse azına yüzüne :D tükürür :D<br> </blockquote><br> Şu an en iyi adam crazy djt (evo 2013 şampiyonu), cyrax reset comboyu keşfetti hayvan herif %84 damage alıyor.<br> <br> Reset<br> <br> <br><br><br><center><object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU"><param name="wmode" value="transparent"><embed src="http://www.youtube.com/v/rRsJtVzZPTU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></object></center><br><br><br><br> </blockquote><br> bence en iyisi perfectlegend adam 2011-2012 2 evo şampiyonlugu var.. oyun zaten 2011 çıkışlı :D<br> </blockquote><br> En iyisi oydu taaki kung lao nerf yiyene kadar :D, Raidenle oynuyor artık ama eski havası kalmadı.</blockquote><br> <br> adamın 2 evo şampiyonlugu var sayı olarak.. şuan rakipsiz.. 2 kere üst üste bunu yapmak.. inanılmaz birşey .. çünkü 2011 top 8 den kimse 2012 top 8 e kalamadı perfectlegend haric adam şampiyon oldu tekrar üstelik... bana göre cyrax kullanmak eziklik abi karakteri üstün yapmışlar birkere.. bütün herkez biliyor bunu<br> </blockquote><br> Kung Lao nasıldı sence asıl ezik oydu açık ara top tier'dı kung lao, nerf'i yedi perfectlegend oturdu aşşağı, tabi kung laoyla oynamak herkes için serbestti ama o 1. oldu o yüzden hakkını yemem perfect legend'in.

adama otomatik sniper kullanıyormuş muamelesi yapmayın.. max kombo %44 gördüm.. breaker yemeden.. yasak gelicekse.. karakteri yapmasınlar oda ayrı bir saçmalık :D

• Hayret birşey yahu. MK9'un mp'si sorunlu PC'de adamlar 10 duyuruyor. Be kardeşim önce bir şunu düzeltin!

• Eğer olacaksa çok doğru bir kapak tasarımı olacak gibi gözüküyor

• Scorpioonnnnn
  • Ne tasarım ama. Goro Pc'Ye iyi gider ama, arkadaşa katılıyorum.
  • tanıtım videosu hoş olmuş

• Arkadaşlar mortal kombat 9. oyunu ile yükselişe geçti tamam da mortal kombat x pc de dx 11 sınırlaması getirir mi sizce ?
  • Vay be, en iyi kapak tasarımları bunlar olacak gibi :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.