Şimdi Ara

Mortal Kombat Kollection < Ana Konu >( Çıktı 9.99$ ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlaşılan oyundaki sorunları gidermeden avrupa psn store a oyun gelmiyecek yoksa başka izahı yok,ayın 3 oldu.Umk3 o laglı halini gördükten sonra bir yıl daha bekletseler umrumda olmaz
  • Böyle iğrenç laglı bi oyunu 1 2 emulatör efekti ekleyip sunan zihniyetten bir şey beklemek doğru olmaz zaten.MK nın orjinal formlarına girin isyan eden adamlar zaten herşeyi anlatıyor bi ultimate oynayalım dedik hevesimizi kaçırdılar.
  • pakette mk4 olsaydı güzel olurdu dreamcast de mk gold vardı süperdi böyle eski oyunu hiç değiştirmeden satıyo olması bence çok saçma resmen oyuncuya hakaret gibi bide 9.99 doalra satıyo sövüşlemek diye buna derim
  • Yemin ediyorum hevesimiz kursagimizda kaldi bok harifler
  • şöyle baba bi oyunun içine ettiler ya helal olsun valla

Mortal Kombat Kollection < Ana Konu >( Çıktı 9.99$ )
  • bilgisi olan yokmu ne zaman geliyor uk psn eye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

bilgisi olan yokmu ne zaman geliyor uk psn eye?

Büyük ihtimal ay sonuna sarkar,facebook ve twiter sayfasında bi çok insan aynı soruyu soruyor.Henüz bilgi paylaşmamışlar,online sorunları yüzünden çıkaracakları yama ile yayınlanır tahminime göre
  • herkes övmüş mortal kombat 1'i
    çok mu iyi ya
  • arkadaşlar bir sorum var bu oyunu oynayanlar için. hala avrupaya gelmedi sanırsam bu oyun. şimdi usa hesabıyla makineye kurduğumuz oyunu tr hesabıyla oynayabiliyomuyuz? yoksa tr için ayrıca bidahamı alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valensole

arkadaşlar bir sorum var bu oyunu oynayanlar için. hala avrupaya gelmedi sanırsam bu oyun. şimdi usa hesabıyla makineye kurduğumuz oyunu tr hesabıyla oynayabiliyomuyuz? yoksa tr için ayrıca bidahamı alacağız?

Fark etmiyor nerden indirirsen indir herturlu oynuyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

arkadaşlar bir sorum var bu oyunu oynayanlar için. hala avrupaya gelmedi sanırsam bu oyun. şimdi usa hesabıyla makineye kurduğumuz oyunu tr hesabıyla oynayabiliyomuyuz? yoksa tr için ayrıca bidahamı alacağız?

usa hesabı açıp kredi kartıyla almam mümkünmü yoksa psn kart ilemi almam lazım?önceden 50 kere deneyip alamamıştım kredi kartı ile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

usa hesabı açıp kredi kartıyla almam mümkünmü yoksa psn kart ilemi almam lazım?önceden 50 kere deneyip alamamıştım kredi kartı ile

kredi kartıyla bende problem yaşamıştım fakat psn kartla sıkıntı yaşamassın

• quote:

Orijinalden alıntı: NECO ksk

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

Bu seri icin cok heveslenmistim ama sd grafiklerle cikartirlarsa hicbir anlami kalmayacak maalesef :(

aynen kardeşim böyle çok kötü olmuş fakat yinede sırf bu oyun için özellikle umk3 için cfw yi bırakıp orjinal'e dönebilirim zaten oynayacağım bütün oyunları oynadım mk3 te online düşüncesi beni fena cezbediyor

dön tabi necdetim ya online gibisi varmı kardeşim online candır, gelde ultimate de aklını alayım

valla ciddi ciddi düşünüyorum,sırf mk hatırınada olsa orjinale döneceğim,fakat umk3 te aklımı alman zor be kardeşim yılların tecrübesi var hayatımız bu oyunlarla geçti,atari salonunda içeri girdiğim zaman millet hazırola geçerdi aha o abi geldi diye fısıldaşırlardı mk3 te herkese hodri meydan derim okadar kendime güvenim var

oy oy oyyyyy bu karsılasmanın vıdeosunu mutlaka ısterız

• quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu seri icin cok heveslenmistim ama sd grafiklerle cikartirlarsa hicbir anlami kalmayacak maalesef :(

aynen kardeşim böyle çok kötü olmuş fakat yinede sırf bu oyun için özellikle umk3 için cfw yi bırakıp orjinal'e dönebilirim zaten oynayacağım bütün oyunları oynadım mk3 te online düşüncesi beni fena cezbediyor

dön tabi necdetim ya online gibisi varmı kardeşim online candır, gelde ultimate de aklını alayım

valla ciddi ciddi düşünüyorum,sırf mk hatırınada olsa orjinale döneceğim,fakat umk3 te aklımı alman zor be kardeşim yılların tecrübesi var hayatımız bu oyunlarla geçti,atari salonunda içeri girdiğim zaman millet hazırola geçerdi aha o abi geldi diye fısıldaşırlardı mk3 te herkese hodri meydan derim okadar kendime güvenim var

oy oy oyyyyy bu karsılasmanın vıdeosunu mutlaka ısterız

:)

insallah kardesim once bir orjinale gecis yapsında (kardesim gibidir gercekten) sonra mk9 da ifadesini aldigim gibi alayim :)

• Beyler oyun tr psn ye geldi deme ? 10 dolar gayet iyi fiyat.
  • arkadaşlar arcade kollection oyununu aldım. son 3 kişi kaldı. download yapabilirsiniz usa hesabınızla.eğer almak isteyen varsa burdan ulaşsın.7 tl işbankası hesabım var. pm atın kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.