Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
301.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf şu oyunu subzero için oynarım valla.Okuldan kaçar ateri salonlarına giderdik heytbe hala oyun oynarım o zevki ve heycanı hiç bir oyunda alamadım daha.
    @cahitdikici@chris123@ygultekin82@tanerq@stonegolem@OrKo1984(2x)@Cosanostra@karisma_esmer@sercan1907@meroboy(x10)@yakshi @xLNTSx@kratos47@gaddarjoker@leventino@yurteri01@hdblack35@NECOksk@leventino@zizy@darkraider@profiterolll@mickeyknox@redno @tier@mirmaster@tav44@hellborn7@valentine71@action_figure@yurteri01(3X)@berk9595@karisma_esmer@drberk2@ugurtankiziltan @yukselserkan@Slowrock22@isk0rpit@pepe7115@skywolkers@hunter007@SoldaTr@thausael@miwaly@Sebastian Monroe@AZRAILXX@jackthesurvivor@dragonbornx@Loopcuk@Unorthodox@aliyilmzz1@journ4l@evrekas@onurfredy@RelphegoR@taneriko@Megathrone26@crazyfb90@souledge@veysel93@JazHoyt@LawlietRyuzaki@Denisch@gordon_who
  • vahşi vahşi

• 3d led mi alıcaz bunun için

Orijinalden alıntı: NECO ksk

biliyorsunuz oyun 3d gelecek ilginç olacağa benziyor kunglaonun 3d fatality videosunu buldum

feci o şapkası size doğru geliyorken
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz

• 3D olarak birebir görmek lazım o zaman anlarız işte böyle videolardan 3D belli olmaz malesef.

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

• Grafikler çok iyi yaa...
    İnşallah combolar kolay olur da maçlarımız bir görsel şölene dönüşür, ben çok beceriksizim bu dövüş oyunlarında. ^^
    iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.
  • kasım ayında bir süprizde mortal kombatın klasik 2D oyunları MK1,MK2,UMK3, ün HD versiyonları çıkacak ben mk9 dan çok bu oyunu bekliyorum

Battık yemin ediyorum...

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • Mortal Kombat: Shaolin Monks oynayasım geldi valla

gameplay de güzel olursa yemede yanında yat
  • Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.
    iaaynaci, manyakkartal, Aryton_SENNA, shadowfox, oguz51515151 , swarty, burakc, Gumbet, gringo, Kasimcan886, ErkutayTr, Tumermcfly, Bykryl, yusufguneri, dj_mami, traveller67, lithium, eaglepaw, Eerenle, eknbrnegz, antifriz, emrekormaz35, megathrone26, miwaly, timurcbc, peaky, Apollo48, bigboss, serebrum, alperhtz, volcanic78, htezcanolur, Assguardian, valentine71, hazarix, umutask, noprektam9311, haktanerbatir, mvlt64, denrust , cengizhann, Budu_91, İbrahim69, ylöen, emorgan, Zala, Ryuzaknight, miller, yasao, tammel, vanquash, perforantess, cezaxxx, ersno, mustalation, T1WCM, baho123, Kaze-kun, pet_bardak vs.vs.vs. yoruldum yazmaktan.
  • yeni ssler gercekten cok kurban bayramına kadar cıkar umarım

resimlerin 7.680px × 4.320px boyutunda olanlarına bakmak ıcın tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 26 Ağustos 2010; 3:12:21 >

Orijinalden alıntı: merkingtr

Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.

Var ki zaten.

MK Shaolin Monks, güzel oyundur tavsiye ederim. ^_^

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

Daha önce konusu yapıldımı bilmiyorum ama Şu mortal combat'ın bu tarz 3 boyutlu dövüşünden ziyade aksiyon -fantastik gow tarzı, biraz da puzzle oyununu yapsalar güzel olmazmı.Hazır sana konusuda var.

Var ki zaten.

MK Shaolin Monks, güzel oyundur tavsiye ederim. ^_^

Mortal Kombat Shaolin Monks ne oyundu be. Tek kelimeyle mükemmeldi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.