Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
290.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spooky61

arkadaşlar usyemi geldi

Evet Us da, aramadan bulabilirsin
  • this content cannot cart curt hatası alanlar yeni user açn sisyemiizde ve US STORE a kayıt olupta indirin türkiyede yok bildiğim kadarıyla....combolar daha ele yatkın dc universedeki gibi odun gibi değiller 10 hit max şimdiye kadar :)
  • demoyu indirdim mileena ve scorpion'a gereken combolarla cevap verdim tek kelimeyle mükemmel ben böyle grafik görmedim
  • kaç mb arkadaşlar demo
  • ohoo mk üstünde asıl bomba var crysis 2 demo
  • quote:

Orijinalden alıntı: abiodum

kaç mb arkadaşlar demo

572 mb
  • mortal kombat'ın yanında hiçbir oyunu görmez gözüm. crysis 2'ye de bakarız bir ara. şimdi scorpion üstünden çalıştığım comboları kesemem. durmak yok
  • hadi hayılısı
  • Oyun şu an itibari ile ağzımı açık bırakan bir hareket gerçekleştirdim. Hiç beklemiyordum böyle bir şey.

Şimdi indiren arkadaşlar.

Mileena yı alsınlar.

Sonra,

geri - ileri + üçgen yapın

sonra ileri - geri + üçgen yapın

son olarak tekrar geri - ileri + üçgen yapın

devamı sizi de şaşırtacaktır. Hiç beklemediğim bir hareket oldu
  • Naptı soyundu mu mileena
  • quote:

Orijinalden alıntı: efflake

Naptı soyundu mu mileena

Scarpionun üzerine atlayıp mıncıkladı ama sadece geri ileri ile oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 16 Mart 2011; 2:36:41 >
  • Beyler içinde yukarı tuşu bulunduran Fatality'leri hiç yapamamışımdır, hala da yapamıyorum örneğin Scorpion'ın Stage Fatality'sini bunun püf noktası nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler içinde yukarı tuşu bulunduran Fatality'leri hiç yapamamışımdır, hala da yapamıyorum örneğin Scorpion'ın Stage Fatality'sini bunun püf noktası nedir ?

Hızlı yap, adamın zıpalamasını bekleme zatem hızlı yaparsan zıplarken oluyor fatality
  • Merakla bekliyorum demo iniyor insallah. Telefonu kurup yatmisdim neyseki demo gelmis. Hayirli maclar kardeslerim :)
  • quote:

Beyler içinde yukarı tuşu bulunduran Fatality'leri hiç yapamamışımdır, hala da yapamıyorum örneğin Scorpion'ın Stage Fatality'sini bunun püf noktası nedir ?

Koruma'ya basılı tutarak finish'i yap. En basit yolu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzcuTR

quote:

Hızlı yap, adamın zıpalamasını bekleme zatem hızlı yaparsan zıplarken oluyor fatality

Teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: relaxmovie

quote:

Koruma'ya basılı tutarak finish'i yap. En basit yolu bu.

Öyle yapılabildiğini bilmiyordum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 16 Mart 2011; 2:53:44 >

• çok güzel ve hızlı olmuş oyun yahu, sub zeroyla çok keyif aldım... ulan para yetiştiremiyoruz oyunlara yahu ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Hangi psnde var demo beyler? Tr psnde göremedim.

US PSN'de var
  • Film bitti bir geldim demo çıkmış artık sabah uyandığımda indirmeye başlayayım
  • scorpion yukarı tuşlu fatalityi bende yapamıom.Mesafe nerden stage fatality için?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.