Benim oyun USA ama TR PSN'den alınan DLC ben de yemez. :)
Hala USA diyor ya, satsana önce şunu sonrasında PAL alman kolaylaşır. Bak daha geçen Maho'ya 75'e aldık fiyatları o kadar uçuk değil artık.
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan 4 sağlam ortağa ihtiyacım var MK için
Affliction evet ne kadar hesabın varsa alıyorsun :D fena bir promosyon ben hepsini aldım
Mustafa sağlam değilim ama varım :P
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
MK costume pack mi çıktı yoksa ? Olay nedir ?
Hala USA diyor ya, satsana önce şunu sonrasında PAL alman kolaylaşır. Bak daha geçen Maho'ya 75'e aldık fiyatları o kadar uçuk değil artık.
Live'a gel Live'a.
quote:
quote:
quote:
MK costume pack mi çıktı yoksa ? Olay nedir ?
Live'a gel Live'a.
9 Haziran'ı bekle hafta içi burada olmayacam dedim ya, şimdi de pineklemiş ders çalışıyorum arada mola hesabı buraya bakıyorum sadece.
var mı live a gelen ?
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
var mı live a gelen ?
Xbox mı aldın sende? Almazsın ama sen.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
var mı live a gelen ?
Xbox mı aldın sende? Almazsın ama sen.
Live akar aga
birisi saglam mk cimi lazim dedi :) nere gidiyoz kardes konu neydi.
ps3 de mk9 ilk girişte donuyor. ne biçim iş arkadaş, başkasının başına gelen var mı? valla x box alıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: cssbaycelebi
ps3 de mk9 ilk girişte donuyor. ne biçim iş arkadaş, başkasının başına gelen var mı? valla x box alıcam.
MK9 arada PS3'ü kitleyebiliyor var öyle bir sorun ama sürekli oluyorsa update'i yapmamış olma ihtimalin yüksek. Nete bağladın mı hiç oyuna girerken?
quote:
Orijinalden alıntı: cssbaycelebi
merak etme bende de oluyor o dediğin, oyunu test etmeden mi sundu bu hırbolar :D demeden edemiyorum. Bak Harada'ya oyunun büyük kısmını bitirdi ama tarih vermedi halen Twitter da açıklamış bugları ve hataları test ediyoruz diye :D
LAG OLAYI ÇOK KÖTÜ YA
tatile çıkmadan alıcam şu oyunu
Live de oynuyanınız varmı arkadaşlar?? Valla oynuyorsanız Xbox ı update edip orjinal MK alacam ona göre
Var oynayanlar, ben de orada olacam çok kısa süre sonra.
Live da oynayanlar beni ekleyebilirler o zaman.Makınam fw li ve orjinale dönüş yapıcam, o yüzden update yapıp orjınal MK yı alarak en yakın zamanda aranızda olurum arkadaşlar.
Gamertage:LEONHEART76
ekleyin
Ben Live'da oynuyorum. İstersen ekle, oynarız.
DLC için bende ortak olurum
quote:
Ben Live'da oynuyorum. İstersen ekle, oynarız.
Hocam senin gamertag Causeless Love sanırım. Ekliyorum seni ama bulamıyor. Ekleme işlemini xbox ın kendi sayfasından yapıyorum. Sen beni ekleyebilirmisin?Ben bulamadım seni:S