biraz önce dr meydanı aradım 150 TL gelmişşşşşşşşşşş.
dr meydan neresi? hangi şehir?
istanbul ümraniye 02163607343
quote:
Orijinalden alıntı: supermariooooo
quote:
Orijinalden alıntı: uA060
Forum Ankara media markta gelmiş araba yok delirdim
taksi tut git bukadr adam sabır taşına döndürülmez ya
O kadar zengin değilim
Dolmuşa talibim
arkadaşlar D&R lara oyun geldi collector edition daha gelmedi ve satışa yarın başlayacak dr haberiniz ola.
istanbul ümraniye 02163607343
quote:
Orijinalden alıntı: baro26
arkadaşlar D&R lara oyun geldi collector edition daha gelmedi ve satışa yarın başlayacak dr haberiniz ola.
bna collectors edition lazım
ne zaman gelecek acaba??
şimdi aradım ümraniyedeki dr yi ya kız sallıor başından heralde direk gelmedi dedi?????
quote:
Orijinalden alıntı: supermariooooo
quote:
Orijinalden alıntı: baro26
bna collectors edition lazım
ne zaman gelecek acaba??
abim çalıştığı için capcity dr de şuan kolıyle taşıdığını bildirdicollector editionu bende beklemedeyim siparişi verildi bekleniyor dedi belkı sabah sevkiyatlarında gelir oda.
tekrar aradım emin olmak için 25 dk sonra elimde. Satış var tabiiki de bugün:)))
1080p mi oyun ?
150 lira ne be yuh.
1080p den başka var mı?
Suadiye d&r 'la konustum bende simdi orayada gelmis fiyat 150tl bilginize . Ben bir gun daha bekleyip spotcudan alacagim 40 - 50 lira farkediyor sonucta az para degil ...
Size cok gec gelmis, ama kratosu hic begenmedim
d&r kartla aldık arkadaşlar 15 tl indirimle yani 135 TL'ye. spotçu için bir kere daha düşünün.
az önce ankara media marketi aradım optimuma gelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: coolme112
d&r kartla aldık arkadaşlar 15 tl indirimle yani 135 TL'ye. spotçu için bir kere daha düşünün.
Hangi kart oldugu farkediyor mu tek cekim mi taksit var mi ?
PS3'e oyun geldi ama XBOX360'da oynamaya devam ediyorum.
Bu arada XBOX360 için Retro Scorpion kostümü ve Fatality'sini almıştım bugün Ebay'dan. Kostüm deli olmuş valla. Fatality'i daha denemedim. ^_^
Mortal Kombat Severlere Benden Küçük Bir Wallpaper Çalışması . . Güle güle kullanın ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 21 Nisan 2011; 19:27:23 >
kart derken kredi kartına taksit zaten var. benim dediğim d&r'ın kendi kartı.yıllardır bi toka yaramıyodu ilk defa bi işe yaradı....