Şimdi Ara

Mortal Kombat 9 FATALiTY GLITCH (Bug)(Hilesi)DEHŞET BiŞEY (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylasım ıcın tesekkur,ılgınc bır durum ama hıle degıl bencede hata.Genelde her oyunda oluyor.
    Bende bır kac gun once AC Brotherhood oyununda boyle bır seye rastgeldım ama maalesef kayıt etmedım.Suyun ıcersınde yuzuyorum,nerdeyse sınırsız bır yuzme alanım var,evler ustumde ve insanlarda ustumde yuruyor ben hıc bır sekılde yukarı cıkamıyorum.
    Bu tarz seyler paylasılıyor,bunun ıcın vıdeo koyması cok normal.benım anlattıgım gıbı kanıtsız cok sacma olurdu paylasması.
    Mortal Kombat oyunu arıyorum,mutlaka oynayacagım.Oyun ıcın hatalar ıle dolu dedıler aslında cok sevdıgım oyunlardan bırı bu durumlara uzuluyorum,oyuncuları oyundan uzaklastırıyor.
    Demo versıyonunda sub-zero ıle 10 hıts,7-8 hıts mıdscreen xray combolar ogrendım,hard ve exper zorluklar vızz gelıyor,bır an once alıp multıde bıraz gercek ınsanlar ıle oynamak ıstıyorum.Evde kımse yok ıken artis artis hava atmak kolay, multıde yiyeyim dayagı oturayım popomun ustune.

• Mortal Kombat I'de olan bug'un aynısı işte. (Sub-Zero ile buzlu kafa alma vb.)
  • Arkadaş'a olumsuz yorum yapanlar,kolaysa kendileri yapsın bu videoları.
    Oturduğu yerden sallamakla olmuyor bu işler.Arkadaş bir emek vermiş,emeğe saygı..
  • Videoda Kolay Yapiliyor Gibi Bir gorunum var ama hic de kolay degil yeri ayari var hangi zamanda fatailyt yapacaksin onun zamani var arrti ilk seferde yapmak var iyi ve kaliteli cekim icin o kadar ugrastim bunun youtube yuklenmesi var sonra konu acip arkadaslar ile paylasmasi var hepsi kolay degil

sonucta ben arkadaslarim gorsun onlarda denesin diye koydum cok elestiri yaptilar ben hile dedim onlar bug dediler Ama basliktaki Glitch Yazini nedense gormediler Bug ve glitch ayni seyler ben bunu kendimce hilel diye adlandirdim nedense bir hile kelimesi cok tepki yapti ama hic bir sekilde kirgin ve kizgin degilim Konuya msj atan herkesi slmliyorum hepsi bizim arkadasimiz.
  • Levent bunu yeni nesile anlatamazsın bilemez onlar o günleri hileleri , vs kodları ezberlemeyi , kombo ile yeni tanışmışlıkları falan

Ne desen boş, videoları izleyemedim ama daha çok hata çıkar bu oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortallevent

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Dostum üzgünüm ama aylar önce bu bugı youtube da izlemiştim hatta 1 ay önce tekrar koyanlarda mevcut. İşte;

http://www.youtube.com/watch?v=dD6A62_cwiw

Fatality Glitch icin yaziyorum Herkesin Bir ilk bulusu vardir mutlaka benden once bulunmussa bulunmustur benim basima geldigi icin benim icin ilktir

quote:

NECO

çok güzelmiş harika paylaştığın için teşekkürler,yenilerinide bekliyoruz

quote:

CLAIRV0YANT
    Beyler az önce çok fena bir biçimde ibret alma katsayımda önemli bir artış yaşandı hatta tavana vurdu diyebiliriz. Bunun için başta beni yanlışlayan mortallevent arkadaşımıza teşekkür ediyorum daha sonra yanıltıcı mesaj yazdığım için sizlerden özür diliyorum. Ama...

Bir sorunun çıkış kaynağından kaynaklanan bir kelime daha sonra her türlü bilgisayar hatasında kullandığı için artık kalıplaşmıştır. Yani her gördüğümüz sakallıyı dedemiz her gördüğümüz bugu da böcek sanmamalıyız. Tamam bug da deme oyun hatası de neden hile diyorsun ki? Bu ısrarının sebebi nedir onu da anlayabilmiş değilim. Yaptığım bu yorumu bulduğun hatayı kötülemek için yapmıyorum tam aksine başarılı buldum. Fakat bunları kim düzeltir orası da ayrı merak konusu.

Baba Buyuksun

Benim video koyup paylaşmana birşey dediğim yok dostum eline sağlık, sadece çıkış şeklin biraz iddialı o açıdan söyleme gereği duydum, "istediğiniz yerde araştırın bulamazsınız ilk ben buldum" tarzı bir cümle yazmışsın biraz araştırsaydın keşke. Neyse sağol yinede

• quote:

quote:

quote:

Dostum üzgünüm ama aylar önce bu bugı youtube da izlemiştim hatta 1 ay önce tekrar koyanlarda mevcut. İşte;

http://www.youtube.com/watch?v=dD6A62_cwiw

Fatality Glitch icin yaziyorum Herkesin Bir ilk bulusu vardir mutlaka benden once bulunmussa bulunmustur benim basima geldigi icin benim icin ilktir

quote:

NECO

çok güzelmiş harika paylaştığın için teşekkürler,yenilerinide bekliyoruz

quote:

CLAIRV0YANT
    Beyler az önce çok fena bir biçimde ibret alma katsayımda önemli bir artış yaşandı hatta tavana vurdu diyebiliriz. Bunun için başta beni yanlışlayan mortallevent arkadaşımıza teşekkür ediyorum daha sonra yanıltıcı mesaj yazdığım için sizlerden özür diliyorum. Ama...

Bir sorunun çıkış kaynağından kaynaklanan bir kelime daha sonra her türlü bilgisayar hatasında kullandığı için artık kalıplaşmıştır. Yani her gördüğümüz sakallıyı dedemiz her gördüğümüz bugu da böcek sanmamalıyız. Tamam bug da deme oyun hatası de neden hile diyorsun ki? Bu ısrarının sebebi nedir onu da anlayabilmiş değilim. Yaptığım bu yorumu bulduğun hatayı kötülemek için yapmıyorum tam aksine başarılı buldum. Fakat bunları kim düzeltir orası da ayrı merak konusu.

Baba Buyuksun

Benim video koyup paylaşmana birşey dediğim yok dostum eline sağlık, sadece çıkış şeklin biraz iddialı o açıdan söyleme gereği duydum, "istediğiniz yerde araştırın bulamazsınız ilk ben buldum" tarzı bir cümle yazmışsın biraz araştırsaydın keşke. Neyse sağol yinede
    quote:

Heycandan olsa gerek Ben bide tam ekran izliyrum ya yaptigim zaman cok guzel bir gorunum vriyor + butun pit stagelerde yaptim cok degisk oluyor

deneyen varmi yada yapabilen

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Levent bunu yeni nesile anlatamazsın bilemez onlar o günleri hileleri , vs kodları ezberlemeyi , kombo ile yeni tanışmışlıkları falan

Hemende izlemeden lafımı koyarım diyorsun oda güzel, belki daha büyük olabilirsin ama bizde mk1 le başladık, çok saçma bir oyun hatasını senin gibi biriside savunuyorsa vay halimize, bu hatalar zaten uzun süredir var, Rus forumlarında bile çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okaliptys -- 28 Eylül 2011; 14:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Levent bunu yeni nesile anlatamazsın bilemez onlar o günleri hileleri , vs kodları ezberlemeyi , kombo ile yeni tanışmışlıkları falan

Hemende izlemeden lafımı koyarım diyorsun oda güzel, belki daha büyük olabilirsin ama bizde mk1 le başladık, çok saçma bir oyun hatasını senin gibi biriside savunuyorsa vay halimize, bu hatalar zaten uzun süredir var, Rus forumlarında bile çıktı

sen yeni nesilsin +mk1 de o dedigin glitchler cok bilindik ve herkesin yapabilecegi bisey yani kabiliyeti olanlar icin

SEN HIC CIFT FINISIHIM DIYE BIRSEY DUYDUN MU YADA GORDUN MU

al buda benden olsun

MK1 DE IKILI ADAMLARA GELDIGINDE BURAYI IYI OKUMAN GEREK NORMALDE ILK ADAMI YENDIKTEN SONRA IKINCI ADAM GELIYOR DEGIL MI?

Ben O ilk adami canlandiriyorum ve o ilk adam bana finishim yapiyor + diyeceksin ki 2.adam armutmu topluyor O 2.ADAM BIRINCI ADAM BANA FINISHIM YAPTIKTAN SONRA ODA 1.5 YADA 2 SANIYE SONRA BANA FINISHIM YAPIYOR.BURAYAKADAR OK.SIMDI ASIL OLAN GORSELLIGI ACIKLIYORUM

BU OLAY KOPRUDE OLUYOR 2 ADAM BANA AYNI ANDA FINISHIM YAPTIGI ICIN KOPRUNUN KAZIKLARI KOPRUNUN UZERINE CIKIYOR BULUTLAR TERS DONUYOR O KOPRUNUN ALTINDA ASILI OLAN ADAMLARI COK NET KARSINDA GORUYORSUN

Bunu sadece bilen 7 8 kisi variz sadece arcade makinada oluyor 3.1 de Mamede cok denedim ama adam bir turlu finishime girmiyor

• vay be mk beceremiyenlerde yeni nesil olmuş
  • Benimde bir kaç mantık hatası çarptı gözüme şimdi birisi mk daki bazı bug,glitch,hile veya ne demek isterseniz onu biliyor ise bunları bilmeyenden üstünmü oluyor?Sonuçta bu hatalar oyunlarda hala mevcut gidip yeni nesil a kişi bu hatayı arcade makinasında yapınca levelmı atlıyor?Bizde atari salonlarında büyüdük her gidişimizde ellerimizde kağıtlar fatality,stage fatality,kombolar zartlar zurtlar ama böyle ben eskiyim yeni nesil ne anlarki düşüncesi gereksiz diye düşünüyorum.Bu arada videolar çok güzel eve gittiğim gibi deniycem eline sağlık
  • Bende mk1 de iki kişiye selam verdiriyodum raiden ile, cage ve sub zero ikilisine oluyordu.
  • oyunun babasi mk1 aslinda, ilk oldugu icin ben isterdimki mk arcade kollectionu cok ozel bir tasarim gorselik karakterler hd ozelligine sahip arkaplanlar ayrica degsikstageler ffalan yapilip sunulsaydi icinde reptile ermac courter yearddaki mizrakli adam falan karakter secenegine eklenseydi cok basarili olurdu

neyse konu dagilmasin

Glitch Bug Hile Hatalara devam edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

vay be mk beceremiyenlerde yeni nesil olmuş

En azından bir neslimiz var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

sen yeni nesilsin +mk1 de o dedigin glitchler cok bilindik ve herkesin yapabilecegi bisey yani kabiliyeti olanlar icin

SEN HIC CIFT FINISIHIM DIYE BIRSEY DUYDUN MU YADA GORDUN MU

al buda benden olsun

MK1 DE IKILI ADAMLARA GELDIGINDE BURAYI IYI OKUMAN GEREK NORMALDE ILK ADAMI YENDIKTEN SONRA IKINCI ADAM GELIYOR DEGIL MI?

Ben O ilk adami canlandiriyorum ve o ilk adam bana finishim yapiyor + diyeceksin ki 2.adam armutmu topluyor O 2.ADAM BIRINCI ADAM BANA FINISHIM YAPTIKTAN SONRA ODA 1.5 YADA 2 SANIYE SONRA BANA FINISHIM YAPIYOR.BURAYAKADAR OK.SIMDI ASIL OLAN GORSELLIGI ACIKLIYORUM

BU OLAY KOPRUDE OLUYOR 2 ADAM BANA AYNI ANDA FINISHIM YAPTIGI ICIN KOPRUNUN KAZIKLARI KOPRUNUN UZERINE CIKIYOR BULUTLAR TERS DONUYOR O KOPRUNUN ALTINDA ASILI OLAN ADAMLARI COK NET KARSINDA GORUYORSUN

Bunu sadece bilen 7 8 kisi variz sadece arcade makinada oluyor 3.1 de Mamede cok denedim ama adam bir turlu finishime girmiyor

Sanırım anlama problemin var kardeşim, üstdeki mesajı okursan mk serisine ilk seriden başladığımı farkederdin, bug ile nesili karıştıran zihniyetle muhatap olunmaz doğrusu, aynı videoları sabah aksam koy, belki dikkat çekersin, hadi selametle.

• quote:

Sanırım anlama problemin var kardeşim, üstdeki mesajı okursan mk serisine ilk seriden başladığımı farkederdin, bug ile nesili karıştıran zihniyetle muhatap olunmaz doğrusu, aynı videoları sabah aksam koy, belki dikkat çekersin, hadi selametle.

Sen Mortal Kombattan Anlamiyorsun Kusura Bakmada Git Tekken oyna SallaSan Bile Oyun Bitiriyorsun...

Oyun zevkin 0 +iki kombo yapiyim adam yeneyim pesindesin Biraz gorellik yarat oynarken bende
  • Hocam imzana da koyaydın.
  • quote:

quote:

Sen Mortal Kombattan Anlamiyorsun Kusura Bakmada Git Tekken oyna SallaSan Bile Oyun Bitiriyorsun...

Oyun zevkin 0 +iki kombo yapiyim adam yeneyim pesindesin Biraz gorellik yarat oynarken bende

Tekken de sallama usulü oyun bitiriliyor mu merakımdan sordum üstat
  • Merakini gidermen icin tekkeni oynaman gerek Bitiyormu Bitmiyormu

Ben cvb Yazdim Bitiyor Diye
  • quote:

Merakini gidermen icin tekkeni oynaman gerek Bitiyormu Bitmiyormu

Ben cvb Yazdim Bitiyor Diye

Hımm o zaman biz oyundan anlamıyormuşuz ben bunu anladım sağol. Sen easy'de takılmaya devam et iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.