< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Mayıs 2025; 18:53:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 14 Mayıs 2025; 18:53:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mortal Kobat, fight stickte oynanabilir hale dönmesi lazım eskisi gibi. Abuk subuk şeyler konsumables, relic, talisman falan gibi şeyler yüzünden right analog stick yönleri için 4 ekstra tuş ekledim. Bence çok bir olayları da yok. Bence bu sistemi kaldırmaları lazım. Standart dövüşlerde, rankedda falan zaten işe yaramayan şeyler tamamen kaldırsalar da iyi olur yeni gelecek oyunlarda. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_abner -- 23 Mayıs 2025; 9:8:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mortal Kombat Trilogy gibisi gelmedi. Fatality, stage fatality, babability, Animality, Friendship, kombolarla yapılabilen brutalityler. Bambaşka bir şeydi. Bu oyun Midway tarafındayken kesinlikle daha iyiydi. |
|
Ghostface de sıkıntılı gibi göründü bana. Oyunu henüz çok iyi oynamıyorum ama ilk attığım rankedda bu tipe yenildim. Her türlü blokları kırdı anlamadım. Sindel ile oynuyorum traningde saatler harcayıp tüm kombolarına hakim oldum. |
|
MK11’de evren sıfırlamadan ziyade açık kapı karakterlerin geçmişten günümüze gelmeleriydi. Bu şekilde istediği karakterleri oyuna ekleyebildiler. Mortal Kombat alternatif zaman çizgileriyle bir nevi kendi topuğuna sıktı. Mileena bile khaos reigns’de liu kang’e söylüyor böyle sürekli saldırı olduruyor ipin ucu kaçtı diyor. Alternatif zaman çizgileri hem evreni hem de karakterleri önemsizleştiriyor. Khaos reigns’in bittiği noktada bir dlc daha gelecek gibiydi, mk mythologies’deki elementlere falan bağlayacaklardı o da olmadı. Gelecekte yeni bir mk çıksa aynı yazar devam ettiği için açıkçası hikaye konusunda pek de umudum yok. Ne yapıp edip alternatif zaman çizgilerini teke düşürmeleri lazım. Benim aklıma gelen senaryo daha büyük bir tanrı ortaya atıp tüm zaman çizgilerini teke düşürecek evrenler arası bir mortal kombat turnuvası yapılması gerektiği yönünde. Hem serinin ismine yaraşır hem de karakterler sadece kendi hayatları için değil evrenleri için savaşacakları için sırtlarındaki yük daha fazla olur. Dragon Ball superdeki gibi battle royal falan da olabilir. Sonuçta senaryo gereği her seferinde tek bir kişiyle dövüşürüz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 25 Mayıs 2025; 1:23:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Mayıs 2025; 21:33:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Karanlık atmosferini yitirmiş MK1'de artık. Kombo çeşitliliği güzel kameolarla birlikte ama bazısı cidden abartı. Mesela Omni-Man ile oynayan gelince onlineda oyundan soğuyorum adamın havada karada bitmeyen komboları var. Bir de slow motion sıçrama olayı var aslında o havada devam edilen komboları yapmayı kolaylaştırıyor. Her karakterde olmayabilir. Single player meselesi fazla kısıtlı. 1*2 haftada her şeyi açtım ben. Zaten adamlar oyunu güncellemeyi bırakmışlar belli ki. Yeni bir şey gelmez pek bu saatten sonra mevcut oyunun içinde. |
|