Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.431
Cevap
19
Favori
115.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen öyle Scorpionda çıkamıyorum ben köşeden bugün 2-3 kere başıma geldi.

Daha usta arkadaşların çözümü vardır muhakkak

Orta bölümde idare eder oynuyorum ama köşede ruhum daralıyor masaları yumruklamaya başladım adama yumruk atamadığımdan

Yukarı X,Üçgen yada ileri geri L2 tuşu banamısın demiyor. zaten L2 ye basamıyorsun bile hareketi yapmıyor
  • Bende anlamıyorum bazen köşeye sıkışınca ne escape ne getup hiç bir işe yaramıyor bar dolu olmasına rağmen kurtulamıyorsun dün biri ile oynadım sonya ile 2 komboda işi bitirdi:) bazende bu krushing blow olayını anlamıyorum 3 defa ardı ardına oluyor sağlık barı bir anda %20'ye düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    Bazı karakterlerin komboları çok cins, özellikle Scorpion'in, onun formülü köşeye sıkışmamak değilde kombodan kurtulmaktır, neden kurtulamadığının da tek sebebi var korumayı düzgün yapamıyorsun, bunun için rakibin yani hangi karakteri seçtiyse kombolarını iyi analiz etmen lazım, kombo içinde hem ayakta koruma alman hem yerdeyken koruma alman gerekiyor,

mesela Scorpion'in komboları, sadece ayakta koruma alırsan o kombonun yarısını yersin peşine de yine kombo eklerler, aynı şekilde sadece yerde koruma alırsan yine yersin, çünkü kombo içinde hem ayağa hem üste vurma hareketi var, üste vuracağı zaman ayakta koruma alacaksın ayağa vuracakken yerde.

Tabi oyun içinde bunlar çok hızlı geliştiği için kafa karıştırıyor, rakibin kombolarını iyi ezberlemen lazım. Bende bazen gıcık oluyorum.

Bide Erron Black'in özel harekerleri var, 2 tane birbirine benzer hareket, uzaktan koşuyor iki ayağıyla zıplıyor, işte bu iki hareketin birinde ayaktayken koruma alman gerekiyor diğerinde yerde, hangisini yaptığı da pek belli olmuyor gcık oldum Erron Black'e, bişey öğrenmişler sürekli onu yapıyorlar.
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    Köşeye sıkıştığında çok sakin kalman gerek ve çok hızlı bir şekilde R2 L2 rakibin üzerine doğru ileri yapman lazım. Yuvarlanarak arkasına geçip sen onu köşeye sıkıştırabilirsin. Başka türlü çıkamazsın. Rakibinizi iyi analiz etmeniz gerek örneğin çok iyi koruma yapan rakibinize karakterinizle 3lu combo yaptınız rakip hiçbirini yemedi birden rakibiniz komboya geçer 2. Defa saldırma sırası size gectiginde bu sefer 3lu vuruş degil de 2 defa vurup birden kapın. Ne yapacağınızı rakibiniz ezberlemesin sürekli kafa karıştırın vurmuş gibi yapıp kapın vs rakibiniz comboya başladığı an sürekli yerden yumruk atıp avantaj sağlayın yerden yumruk çok etkili bu seri de.
    3 karakterle oynuyorum ben hergün olmasa da arada girip 1 2 saat online oynuyorum. Bekar olsaydım çok iddali olabilirdim ama yine de kendi çapımda iyi oyuncu sayılırım. Bu arada şimdiye kadar karşıma gelen scorpionlarin hiçbirine yenilmedim bazı arkadaşlar sadece scorpion dan bahsediyor ama sub zero erron black jade kollector vs bence tüm karakterler hemen hemen aynı insani uyuz ediyor.

• Sonunda

Mortal Kombat 11 [PS4 ANA KONU]

• Link to mobile ile baglayabilen var mi? Bağlayınca kronikanin sesini veriyormuş denedim 3 4 kere hep hata veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sonunda

hayırlı olsun benimde son 7 kupam kaldı yakında bende alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venus94

Link to mobile ile baglayabilen var mi? Bağlayınca kronikanin sesini veriyormuş denedim 3 4 kere hep hata veriyor.
    hocam oyunu açın cep telden.sonra ps4 den mortal kombata gelip ayarlara girin ve kare tuşuna basın.ardından ordaki kodu girin.sonrasında notificationslardan bildirim gelcek kronika announcer diye.sonrada ayarlardan değiştirebilirsiniz.
  • Hocam sorun şu telefondaki kodu girdiğim zaman server. Vs bir hata veriyor.

• Ben yaptım oldu hata falan vermedi. PC versyonu.
  • quote:

Hocam sorun şu telefondaki kodu girdiğim zaman server. Vs bir hata veriyor.
    ben herhangi bir hatayla karşılaşmadım.anlık hata olabilir.
  • beyler bu shang tsung ın taht odasını nasıl açıyoruz? internetten bakıyorum jacqui nin kafası gerek diye yazı ve videolar var.
    onuda yaptım fakat işe yaramadı.

siz nasıl açtınız?
  • O kafalardan 10 tane takmaniz gerek.

• quote:

O kafalardan 10 tane takmaniz gerek.
    ölme eşeğim ölme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Willem

beyler bu shang tsung ın taht odasını nasıl açıyoruz? internetten bakıyorum jacqui nin kafası gerek diye yazı ve videolar var.
    onuda yaptım fakat işe yaramadı.

siz nasıl açtınız?
    Hata varken tüm kafaları takmıştım fakat sadece Scorpion ve Subzero'nun kafaları taktığımda o kapılar açıldı. Diğerlerinde herhangi bir etki olmadı.
  • OYUN SAVE GİTMİŞ BİRİ YARDIMCI OLABİLİRMİ save dosyalarını birinden alıp atabilirmiyim oyunda açık olan herşey gitti resmen
  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Başkasının Save'i olmuyor. Neden gitti ki? Emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Hata varken tüm kafaları takmıştım fakat sadece Scorpion ve Subzero'nun kafaları taktığımda o kapılar açıldı. Diğerlerinde herhangi bir etki olmadı.

Alıntıları Göster
    hocam bir deniyeyim belki dediğiniz gibi açılır.teşekkürler.
  • Onunla alakası yok, bende de shao kahn ve jacqui'nin kafalarını taktıktan sonra açılmıştı, sayıyla alakalı bence karakterle değil.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.