Şimdi Ara

MORROWİNDCILAR!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte efsane gümbür gümbür geliyor hemde sm3.0 desteğiyle! ekran kartı upgrade farz oldu artık. işte screenshotlar :http://www.trgamer.com/screenshot.asp?gid=2299

• Boulders gate in yerini tutmuyor tutsa nerde boulders gate 3 protesto ediyorum :)
  • xae arkadaşım o oyunun adı boulders gate deil baldurs gate ok proteston geçersizdir bu durumda başka yorum yokmu yaw nerde bu morrowind oynayanlar
    quote:

Orjinalden alıntı: xae

Boulders gate in yerini tutmuyor tutsa nerde boulders gate 3 protesto ediyorum :)
  • Valla grafikler super gözüküyor. Gerçi ben eski Morrowind'i yeni öykü, yeni harita ile sunsalar bile razıyım.

Hele bir de öncekinde kısmen yaklaştıkları -ve bir daha da hiçbir oyunda görmediğimiz- "öykünün tamamen free gelişmesi, ucunun açık olması" olayını geliştirdilerse, iyice süper olur.

Hemen çıksın hemen.. (hemen çıksın ki bütün işimizden gücümüzden olalım ) Yok arkadaş, hiçbir oyun tutamaz yerini.
  • ahhh ah nerde baldurs gate, icewind dale aaahh ahhh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverhand -- 2 Kasım 2004, 13:51:21 >
  • Adını bile unutturdu yazılışını anla işte protesto ya devam çıkarsınlar 3 ü mail yağmuruna tutun :) en zından icewind dale veya Elemental evil e bile razıyız oda fena değildi hani.
  • elementali oynadım biraz ama sarmadı fazla sıkıldım çabuk.
    mesela kotor u oynuyorum mükemmel oyun keşke daha önceden oynasaymışım
    morrowind benim şimdiye kadar gördüğüm en ayrıntılı rpg hemde tek cd hatta oyunu oynarken hayret ettim bunca şey nasıl tek cd ye sığar diye şimdi elder scrolls IV oblivion bu ekran görüntüleriyle valla içimi kıpır kıpır etti üstelik morrowind da oyna oyna bitmiyor oyunun sonu gelmiyordu oblivion da bu olayıda çözümlemişler bi an önce çıksada oynasak ama önce sm3.0 destekli bi kart almam lazım zaten oyun da önümüzdeki yazdan önce çıkmaz diye tahmin ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Elder Scrolls Skyrim Yama
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri BAna YArdım etsin... Ben Morriwindi Yeni Aldım... NAsıl Görev Alacağımı Bile Bilmiyorum... Off Off
  • oo gift hoca senin işin zor valla ilk bende bişey anlamadım
    bak şimdi o ilk çıktığın köyde bi adam var seni ona götürüyorlar o sana bi görev veriyor zaten, sonra o köyü iyice gez sokaktakilerle konuş falan küçük görevlerde var çünkü orda bütün görevleri yapınca balmora denen yere git (yoldaki mağaralara girme çünkü bu mağaralarada gerçekten seni zorlayacak yaratıklar oluyor ilk başlarda güçsüzsün çünkü) burada istediğin guild lara üye ol mesela ben fighters guild a thiefs guilda falan üye oldum bunların binalarında sana görev veren insanlar var onlardanda görev alıp oyuna iyice alışıyosun bi yerden sonra
  • Elemental de karakter ayrıntıları pelerinin hareket edince sallanması çok detaylı karakter detayı iyi ve sistem iyi oyunda çevre zaten yorumsuz grafik olarak çok iyi morrwind de güzel çok ama bulders gate den alışınca iometrik kamerdan rpg ye zor geliyor ama güzel oyun çevre çok fantastik resimlik yerler var
  • ben bu morrowind ı bi oynayayım dedim,beceremedim.ben bu tarz oyunları hiç oynayamıyorum yaa,acaba kabiliyetsiz miyim?
  • Rpg tecrübesi lazım bo(u)lders gate gibi :)
  • BALDURS GATEEEEEEEEE.

Yeni çıkacak oyunun çok detaylı olduğunu ve ekran kartlarına abanacağını blmeniz gerekir. Sm 3.0 çok az kartta olan bir özellik
  • Morrowinde izometrik BG()türü kamera seçeneğide eklense güzel olur.
  • Ben 1 senedir hala oynuyorum :) Horrotor ları yapiom hala :) Ama hala baba oyun ha Kaç karakter yaptım bi türlü bitiremedim.. :) İnsallah bitircem.. Dehşet olcak gibi yenisi fakat sistem dayanır mı bilmem
  • ben baktım oyun bitmiyor bi türlü, vazgeçtim oyunu bitirme sevdasından bu arada az değil 3 ay falan oynadım yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

oo gift hoca senin işin zor valla ilk bende bişey anlamadım
    bak şimdi o ilk çıktığın köyde bi adam var seni ona götürüyorlar o sana bi görev veriyor zaten, sonra o köyü iyice gez sokaktakilerle konuş falan küçük görevlerde var çünkü orda bütün görevleri yapınca balmora denen yere git (yoldaki mağaralara girme çünkü bu mağaralarada gerçekten seni zorlayacak yaratıklar oluyor ilk başlarda güçsüzsün çünkü) burada istediğin guild lara üye ol mesela ben fighters guild a thiefs guilda falan üye oldum bunların binalarında sana görev veren insanlar var onlardanda görev alıp oyuna iyice alışıyosun bi yerden sonra

Şok Sağols Vallaha Ben Bundan Önce Buna Benzer Bir Oyunu Bitirmiştim.. Arx Falalix Mi Ne Öyle Bir Oyun vardı oda Bana BAya Bir Zevkli Geldi...şimdi Buna BAşlayım Demiştim.. Expensiv Falan Hepsini Aldım...Gerçekten BAşlarda Bir Solucanı Bile Gebertemiyorum.. Ayrıca bunun Tam Çözümü Falan avrmı başlarda Yardımcı olabilecek şekilde...

• Elemental Evil güzeldi yok izomtreik kamera olcak rpg tadı çıkmıyor :)
  • ben oldum olası rpg oyunlarıdan pek hazzetmem onun da sebebi görüntüdür. genelde third person yada fps türünden hoşlandığım için bu türden oyunlara hiç sıcak olamadım. 4-5 yıl önce diablo oynayanlara bak bu oyunun fps sini yapsınlar bana ancak oynatablirler diyordum. arx fatalis ve morrowind ile dediğim oldu, başlarından kalkamadım. arx fatalis i oyunun ta başlarında yaptığım bi sıçış yüzünden bitirememiştim (oyunun sonunda farketmiştiim) ama oyun mantığı ve konu olarak bence çok ii bir oyundu. morrowind ise bitirmek için iki ay günde minimum 4-5 saaten (bazen 10-12 saat sabahtan akşama kadar) epey uğraştığım en favori oyunumdur. zaten bir oyunda keşfedilecek ne kadar çok şey varsa ve detay seviyesi ne kadar fazla ise o oyun o kadar sarar. oblivion haberi de bu yüden beni oldukça mutlu etti, zaten meraklanmaya başlamıştım. umarım çok gecikmez de eldeki sistemlerle oynayabiliriz.
  • morrowind de çevreler çok güzel ama kaç damage verdin digin kaç felan anlayamıyorsun third person daha iyi rpg için eye of the beholder bg2 icewind dale şu aralar güzel birşey yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.