Şimdi Ara

MORROWIND KARAKTER ÖZELLİKLERİ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni başladım :) Oyundaki karakterlerin özelliklerini anlatan bi link veya yazıya beni yönlendirebilirmisiniz (türkçe olsun lütfen)

- Argonian
    - Breton
    - Dark Elf
    - High Elf
    - Imperial
    - Khajiit
    - Nord
    - Orc
    - Redguard
    - Wood Elf

• cok eskiden oynuyordum maalesef hatırlamıyorum
  • aklımda kalanlar; dark eflerin çok yüksek fire resistance özelliği var (ateşe dirençliler). Bu yüzden, normalde vampir olursan inanılmaz ateşe zayıflığın oluyor, dark elf vampirlerde bu sorun yok. High elfler büyüde çok yetenekli ancak aynı zamanda büyüden çok hasar alıyorlar (normalin 2 katı sanırım).
  • redguardlar warrior için , dark elfler büyü için iyi ama silah ve okta iyi , khajitlerin doğayla ilgili bi ırk herbalismi falan iyiydi galiba , wood elfler legolas gibi okçu uzak savaşçı , nordlar da warrior için ,

obliviondan hatırladıklarım bı kadar.Class özelliği olarak verdim.Çünkü classlarını hatırlıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymuratcan

Arkadaşlar yeni başladım :) Oyundaki karakterlerin özelliklerini anlatan bi link veya yazıya beni yönlendirebilirmisiniz (türkçe olsun lütfen)

- Argonian
    - Breton
    - Dark Elf
    - High Elf
    - Imperial
    - Khajiit
    - Nord
    - Orc
    - Redguard
    - Wood Elf

Oblivion'da çok kısaca şöyle (Morrowind'de de öyledir heralde):

Argonian : En işe yaramaz ırk. Su altında nefes alma özellikleri var. Hastalık ve İksirlere dayanıklı.
    Breton : En iyi büyücü ırkı.
    Dark Elf : Kötülük yapmayı severler. Okçulukta iyiler. Büyü içinde fena değiller. Ateşe dayanıklıdırlar.
    High Elf : Büyücü olarak çok iyiler.
    Imperial : En dengeli ırk. Personality özellikleri yüksek.Ticarette iyiler.
    Khajiit : Hızlı ve Sinsiler. Hırsızlık için en iyi ırk bunlar.
    Nord : En kuvvettli ırklardan. Restoration özellikleri de yüksek. Soğuğa dayanıklılar.
    Orc : Barbar için idealler.Ayrıca iyi de suikastçidirler.
    Redguard : En iyi dövüşçü ırkı.
    Wood Elf : Yanlış hatırlamıyorsam savaşçı-büyücü karışımı seçmek için iyiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Proscriptor

Dark Elf : Kötülük yapmayı severler.

Elderscrolls dünyasında dark elf lik kalıtsal sanırım; kötülükten ziyade
  • Burada aradığını bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styraxus

quote:

Orjinalden alıntı: Proscriptor

Dark Elf : Kötülük yapmayı severler.

Elderscrolls dünyasında dark elf lik kalıtsal sanırım; kötülükten ziyade

hatta ve hatta morrowind i oynayan birisi dark elflerin nasıl ortaya çıktığını da bilir. ceza olarak dunmer olmuşlardır chimeriler.
  • Morrowind'in ful paket orjinal sürümü + İnternetten indirdiğim modlardan oluşan bir CD im var ama halla oynamıyorum bu oyunu
    Oblivion'a 10. defa başladım. Neverwinter 2 de de Act 3 deyim. Morrowinden save dosyalarım var ama level 4-5 civarı bi karakter var sadece.Geçen sene bi ara oynuyodum. Yeniden yükleyecem en kısa zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscriptor -- 1 Temmuz 2008; 22:17:26 >
  • Morrowind mi daha iyi yoksa oblivionmu ?
  • Arkadaşlar gelen cevaplar için çok teşekkür ederim.

(Bu arada ben bu konuyu açtığımı unutmuşum valla rastgele gördüm şimdi hakkaten utandım yani) yuh ya

Ama çok yararlı oldu sağolun var olun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.