Şimdi Ara

MORPHY RICHARDS PERFORMAIR SİLİNDİRİK ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE(71060)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MORPHY RICHARDS PERFORMAIR SİLİNDİRİK ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE(71060)
    Hortum sapında, emiş gücünü istenildiği şekilde düşürmeyi sağlayan bir hava akımı regülatörü bulunur.
    3,8 litrelik toz haznesi
    Standart ve esnek merdiven hortumu
    Kombine zemin başlığı
    Kombine zemin başlığı, faklı zemin yüzeylerine uyum sağlamak için ayarlanabilir niteliktedir.
    Yumuşak tüylü sert zemin fırçası
    Dar aralık aparatı
    Döşeme başlığı
    Büyük turbo başlığı halılar için idealdir ve özellikle evcil hayvan tüylerini almada etkilidir.
    Küçük turbo başlığı sadece döşemelik eşya ve merdivenlerde kullanım için
    Sert zemin başlığı ahşap, lamine, seramik ve vinil zeminlerde kullanım için idealdir.
    Esnek merdiven hortumu merdivenlerde kullanım için, ilave bir esnek hortumda verilmiştir.
    Değişken güç düğmesi emiş gücünü istenilen şekilde ayarlar. Örneğin halı, sert zemin vb.temizliğinde maksimum ve döşemelik eşya ve perde temizliğinde düşürülmüş emiş gücü kullanılır.
    Emiş gücü ayrıca hortum sapı üzerindeki hava akımı regülatörünü kullanarak da kontrol edilebilir.
    Otomatik kablo sarıcı
    Ağ ve plili filtreler yıkanabilir(sadece soğuk suda)
    Yerleşik orijinal filtrenin yıkanması ve kurutulması sırasında kullanmanız için yedek filtre
    Vakum hava tazeleyici
    Egzoz filtresi
    Depolama konumu
    Emniyet kumandası, Süpürge aşırı ısınırsa motor koruyucu termostat motoru otomatik olarak kapatır.

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=155123&Productid=evmorphy71060

Bu aletten kullanan , gören var mı? Elektrikli süpürgemiz teklemeye başladı evde çok kullanılan ( özellikle bizim evde daha fazla kullanılıyor) bir alet olduğu için uzun ömürlü bir süpürge arıyorum. Bu aleti almayı düşünüyorum , bu alet hakkındaki yorumlarınız benim için önemli veya 350 tl yi geçmeyecek hepa filtreli , çekim gücü kuvvetli , kaliteli malzeme kullanılmış, çin malı olmayan başka önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyali61 -- 29 Ocak 2009; 4:36:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.