Şimdi Ara

Morodon un Guard ı lvl kasıyor Ks Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Morodonda Bildiğimiz Kaleyi Korumak la Yükümlü Guard ı LVL Kasarken Yakaladık Acı olan Guard Aynı Zamanda Ks de YApıyor Olmasıydı Bu Şuurunu Kaybetmiş Guardın En Kısa Zamanda YAkalanıp Banlanmasını İstiyoruz İşte SS ler
    http://img84.imageshack.us/my.php?image=guardil6.jpg
    http://img181.imageshack.us/my.php?image=guard1xw1.jpg
    http://img183.imageshack.us/my.php?image=guard3uu3.jpg
    VE İşte Ks SS si En kısa zamanda bu kendini bilmez guard Yetkililere Teslim Olsun
    http://img88.imageshack.us/my.php?image=guard4zl6.jpg

• Guselmis Hangi Server??

Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, 08/07/2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu imzaya erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.
  • walla usko daki hersey bi anda delirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 28 Ağustos 2006; 2:46:15 >

yapmamanı solemıştim
  • Manes 1 de de war bunlardan bi dene geçen boss eventte GM ile birlikte gelmişti bu saka deil! ilk defa GM yi gördüm o anda aşık oldum ona karus kadın dı üzerinde human warior kıyafeti gibi bi şey elinde ise 1 top wardı top alev alev yanıyodu adı da syhper mı neydi aşık oldum galiba
    karus da lamiros lar nerde :D
    19 yıl önce açıldı
    World Pvp neden öldü?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya tam da boss evet warken cıktıydı pis karus guard walla her bossa vuracak bizde spor çanta ile yetincektik gibi geliyodu allahan gm iptal etti cok lag war die
  • bizde olmayan atak ve defans onlarda var yahu ben en çok ona üzülüyorum :)
  • bende eslant townda çekilen bir dark mareye saldırırken guard ı görmüştüm çok cesurdu ama dark mare ona tek dokunuş yapınca delikanlılığı son bulmuştu yere serilip rezz arıyordu bi keresindede spoilerlere saldırıyodu arkasındada 1920 healler wardı
  • ya bende dün gördm tam asgaya ışınlandım aaa çıktığım yerde bi blood horn guardın üzerine gidince guard başladı bunu doğramaya şaşırdım kaldım valla bu guardların acele banlanması lazım yoska iice hepsi özenip büütn elmoradı ele geçirebilir benden sölemesi

• isterseniz siz de guard çıldırta bilirsiniz moradon un köprüsüne bi yaratık çekin mesela worm (düşük lwl de yok sa worm ölür) eğer guard onu görürse köprüye geliyo ve onu öldürüm worm slotuna dalıyo çünkü tehlike sanıyo onları(görev aşkı) sonra ordan başlıyo ne bulursa keskiyo lufersonda daha kolay yapabilirsiniz ben bi kere guard ı spoilerlerin arasına çekmiştim bi kerede spoiler lerin orda hemen town çıkışında afk y dım spoiler bana vuruyomuş bi geldim guard onları öldürüyo hayatımı kurtardı

• _____________________________
    ภเςк : ๓เรร๔ยty #1# #2# #3# #4#
    รєгשєг : ๔เєz
    ן๏๒ : ๒ยŦŦ ђєคl ๓คlเςє
    lєשєl : 59
    ภp : 22xxx
    гєรเ๓lєг เςเภ ภเςкเภ yคภเภ๔คкเ гคкค๓lคгค tเкlคאเภ!
  • benm arkadaşım var karus bizim mahalleden kendiisi bu death knightların girişinde anahtar görevi için duran bi guard daha var savaş zamanı oraya gelmiş kendiisi anlatıo guarda dokundum dio bakayım napıcak die dio guard tek çekmişşaka maka sağlam guardlarımız var korkmayın el morad sağlam ellerde

• _____________________________
    sen benim farkımı fark etmedin artık fark etsende fark etmes çünkü beni fark edenler senden çok farklı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset1903

nie ban şimdi? Siz bu ban gif ini çok kullanmaya başladınız yaa her msj a ban bu ne!

Ayrıca o guard oraya nası gelmiş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _İntenSly_ -- 30 Ağustos 2006; 11:54:29 >
  • anahtar görevi için guardlar oluo yaa hatta zombi mekanının önündede var biaten her zmana çıkmıo ama arada görüom

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.