Şimdi Ara

Morhipo Uygulamada 100/25 İndirim Hesap Kontrol (31 Mart Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Morhipo Uygulamada 100/25 İndirim Hesap Kontrol (31 Mart Son)
    Morhipo Uygulamada 100/25 İndirim Hesap Kontrol (31 Mart Son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 12 Şubat 2021; 18:59:42 >

• Bana da gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morhiponun uygulaması bende uzun süredir açılmıyor. Güncelledim, sildim tekrar yükledim ama nafile. Neden acaba

• Kod önce Ocak ayı sonu için geldi. Alacak birşey bulamadım. Sonra Mart sonu için yine geldi. Ama alacak birşey yine bulamıyorum. Kargo ekliyor zaten genelde. Başka göndericili ürünlere de geçmiyor.

• Bana da 100/25 çek vermişler. mobil uygulamadan yapılacak alışverişlerde kullanılmak üzere. Bir süredir beyaz, rahat bir spor ayakkabı bakıyordum.

Bir arkadaş tavsiyesiyle de Asics Jolt 2 de karar kıldım.

Ahanda şu  https://www.asicstr.com/p-jolt-2-erkek-beyaz-mavi-kosu-ayakkabisi-1011a167-102 ayakkabı. (link asicsin sitesinden)

Morhipo'da da varmış. Fiyatta gayet iyiye geldi çekle. 211 tl. 6 taksit(25 tl.lik çek kullanıldı) . 10 şubatta verdiğim sipariş bugün öğlen geldi. Gayet iyi bence.

Tyakkabıya gelirsek, 1 numara büyük aldım. 41 giyiyordum 42 sipariş verdim. tam oldu. zaten daha önce bir yerde denemiştim. kalıplar biraz küçük bu markada. ancak taban rahatlığı ve hava alma konusunda 10 üzerinde net 8 veririm. yaz için bayağı iş görür.

Asics'in Gel-Contend 6 veya Gel-Contend 7 modellerinden ( şu  oluyor https://www.morhipo.com/asics-asics-kosu-ayakkabisi/29458014/detay?rType=4&rKey=56730 ) beyaz bi tane daha almak farz oldu. o modellerde çok güzel. Benim hoşuma gitti.

• Hopiyle nasıl birleştireceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluecastle37

Morhiponun uygulaması bende uzun süredir açılmıyor. Güncelledim, sildim tekrar yükledim ama nafile. Neden acaba
    Mobil bağlantı ile girmeyi deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satıcı Morhipo olacakmış çöp w senedir morhipodan bişey almıyorum Trendyol akıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alabiliriz acaba fahiş fçyat olmayan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.