Bildirim
MORGAN Prototyp 'Life Car' (2.5 milyon euro)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çooookk para çoookk. -
Millet nelerle uğraşıyor biz hala vergi,yakıt olayını çözemedik ya yazılar olsun...Elimde olsa bu işle uğraşırdım,uğraşacağım... -
cok pahalıymış -
Sudan elektrik üretip giden aracı da ilk defa duyuyorum gercekten büyük bir mühendislik örneği.Suyu elektiriğe ceviriyorsa Türkiye de bu araba yol almaz.Gecen yaz suların kesik oldugunu düşünürsek ileride way halimize. -
quote:
Orjinalden alıntı: liarda
Sudan elektrik üretip giden aracı da ilk defa duyuyorum gercekten büyük bir mühendislik örneği.Suyu elektiriğe ceviriyorsa Türkiye de bu araba yol almaz.Gecen yaz suların kesik oldugunu düşünürsek ileride way halimize.
-
vay bee elin avrupası neler çıkarıyor biz aracımıza benzin koymaya çekiniyoruz... -
Demek petrol devleri nihayet suyla calisan araba yapilmasina izin verdi bakalim satilmasinada musade edeceklermi bilmem ama tipi gercekten cok guzelmis bayada uzun gibi -
daha önce verildi sonucta prototip -
daha once bu konuyu ben acmıstım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X