Şimdi Ara

mordekaiser hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

skillerini aciklayabilirmisiniz(bayagi arastirdim ancak bulamadim)

• Morde offtank zaten fakat ben full ap oynuyorum bence al. Skilleri zaten adamı sinir ediyo ilk levellerde sonradan zaten 2-3 ap itemi alsan ignite ile 3 4 skilli açınca adamın şansı kalmıyo daha çok meydan savaşçısı teketekte adam kolay alır ama kaçırır. Hızı yok takım dövüşlerinde rahat quadra yada penta alırsın takımın iyise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Morde offtank zaten fakat ben full ap oynuyorum bence al. Skilleri zaten adamı sinir ediyo ilk levellerde sonradan zaten 2-3 ap itemi alsan ignite ile 3 4 skilli açınca adamın şansı kalmıyo daha çok meydan savaşçısı teketekte adam kolay alır ama kaçırır. Hızı yok takım dövüşlerinde rahat quadra yada penta alırsın takımın iyise

Morde pek offtank sayılmaz bildiğin ap mage.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elise hakkinda gorusler
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Soraka+Nidalee ikilisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vonfere

quote:

Morde offtank zaten fakat ben full ap oynuyorum bence al. Skilleri zaten adamı sinir ediyo ilk levellerde sonradan zaten 2-3 ap itemi alsan ignite ile 3 4 skilli açınca adamın şansı kalmıyo daha çok meydan savaşçısı teketekte adam kolay alır ama kaçırır. Hızı yok takım dövüşlerinde rahat quadra yada penta alırsın takımın iyise

Furys, baştna speel wampı bide heal filan alınır genellikle tank kasılır morde ben full ap görmedim kendim dışında
  • Kırmızı yazmandaki amaç ?
  • quote:

quote:

quote:

Furys, baştna speel wampı bide heal filan alınır genellikle tank kasılır morde ben full ap görmedim kendim dışında

Güzel kardeşim, öncelikle niye kırmızı yazıyorsun ? hadi onu yazdın, niye kalınlaştırıyorsun? Göz doktoru musun? Bu işten menfaatin mi var?
    --
    Mordekaiser'i ben aldım, ama oynayamadım işte, fena bir mid karakteri değil, early gamede biraz zayıf kalıyor ama, mid game ve late gamede epey sağlam oluyor, Spell Vamp kasılmalı, tek sorun, early gamede zayıflığı ve 1v1 yaparken yavaşlatıcı ve stun gibi skilleri yok. Teamfightlarda genelde Morde'nin olduğu takım yener.

• Kendi kişisel özgür hak ve seçimlerim var karşı gelemezsiniz ayrıca size sorunu ne belki kırmzıyı seviyorum belki Darth Vaderim?
  • Ranked düşünüyorsan 1700 eloya kadar mordeyle çıkarsın tabi o eloyu hakediyorsan sonra feedlemekten başka birşey yapmazsın
  • Morde Allahtan nerf yedi 3v3te morde gördüm mü aha kaybettik diyodum.o kalkanı indirmek çileydi.Nerflenmesi mordenin gücünü azaltmadı daha dengeli bir champ oldu bence oynayan yine eziyor.Ultisini duzgun kullanıp karsi takımın carrysini alırsan morde kenarda beklerken carryle penta atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 12 Nisan 2012; 19:41:57 >
  • Mainimdir.10 lwl den sonra (mid deysem) daha tutamazlar beni :) ama ezildiği 2 champ war.1 kassadin, 2 vladimir.millet şimdi malzahar falan yazıcak ama hikaye rahat ezersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full ap kastıgın zaman zaten tank gibi defans saglıyor :)
  • full ap kastığın zaman 1 taunt stun yediğinde ölürsün ama warmong thornmail Abyssal Scepter gibi itemler çıkınca hem ad cary i 1,5 saniyede öldürürsün hemde kolay ölmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: helal olsun kardeşim

http://www.youtube.com/watch?v=FkkaW1sO2zY

nasıl bir iticiliktir bu adam sanki gözeneklerinden soluyo abicim çok mu aradın bu video yu elemanın ses tonundan kusçam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Mainimdir.10 lwl den sonra (mid deysem) daha tutamazlar beni :) ama ezildiği 2 champ war.1 kassadin, 2 vladimir.millet şimdi malzahar falan yazıcak ama hikaye rahat ezersin

Nesi hikaye mainin olduğuna inanmadım.Ashe,cassi,malza nasıl morde u ezemez?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faststyla94

Mainimdir.10 lwl den sonra (mid deysem) daha tutamazlar beni :) ama ezildiği 2 champ war.1 kassadin, 2 vladimir.millet şimdi malzahar falan yazıcak ama hikaye rahat ezersin

Nesi hikaye mainin olduğuna inanmadım.Ashe,cassi,malza nasıl morde u ezemez?

ashe sadece 7 li okuyla harras yapabilir dier türlü E skili yer we canı çok iner,ayrıca 7li oktan krep arkası durarak kaçılabilir.Cassi hiç bişey yapamaz.Malzaharda damage az olduğu için mordeye pek koymaz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.