Şimdi Ara

Morde Leesin 20.dk sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mordenin olayı bana göre hextech revolverden sonra başlıyor.hızlıca bitirmeye çalış

lane'de uzun süre kalmak için Teleport spell'ini de tercih edebilirsin. Ayrıca level düşük ise tier 2 delme çatma magicres / armor / hp reg runelar işine yarayabilir.

shield kullanımını sağlam yaparsan mid lane için iki turret ve top lane için bir tane turret alman veya düşmanı undertower yapman zor değil

düşmanı out farm yapmak için de kullanabilirsin. minionlar gelirken ilk olarak Q skill kullan ardından minionlar haritaya yayılacak düşmanıda içine alacak ve E skilli ile harraslayacaksın shield kazanıyorsun tabi bir yandanda

çok zevkli bir champion hatta OPdekaiser diyorum ben ona

• bir ara adamın biri midde karsıma full hp potla gelmisti 13 tane falan hp potla iyi oynadı adam mordeye denenebilir :D

Orijinalden alıntı: LuizBlack

Morde ile ne denersem deneyeyim,15 regen+pot yada 20 ap+pot veya bot vs denesemde ilk 20 dakika boyunca hic birşey yapamıyorum.karşımdakine ve minionlara aynı anda e yi atmaya calisiyorum atiyorum ancak onu neredeyse etkilemiyor.20 küsür oyunumdada bunları yaşadım ancak dakika 20yi geçtimi rylai ve wotayı yaptimmi hiç bir sorunum olmuyor.ancak 20ye kadar sadece turret altinda kalabiliyorum farm bile yapamiyorum diyebilirim calissamda kendimi öldürüyorum zaten sizce ne yapmaliyim?
    Öteki sorunda leesinle jungle.pullu alayım takım blue yada red de yardım etsin ilk red/blue keserken hpim 2 bar kaliyor ortalama 100.(vampricle basliyorum)6lvla geldigimde karşı taraf 8-9 oluyor ne kadar hizli yapmaya calissamda attigim ganglarda azcik lanede durup xp almaya calissamda olmuyor.ama morde olayı gibi dakka 20ye geliyor bi bakiyorum skor 0-4 den 6-4.ama 20ye kadar ebem ağlıyor denile bilinir.sizce ne yapmalıyım önerileriniz nelerdir?

Not:Masteryler de herhangi bi yanlislik oldugunu düşünmüyorum mobafireden ve solomiddende baktim nasıl olacağı konusunda(leesin için)

eger 20.dkda hem rylai hem wota bitiriyorsan ilk 20 dk fazla kotu gecmez ki

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

rune diz

Daha iyi açıklayamazdım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.