Şimdi Ara

Moralim çok bozuk sizce ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailevi ve psikolojik problemlerim vardı pandemiden de evdeydik pek çalışamadım açıkcası saldım. Çalıştığım şeyleri de unutmuşum temelim var, tekrar edince hatırlıyorum ama ayt matta mesela çözdüğüm konuları unutmuşum. Türev ve integral kaldı, fizik kimya biyo hiç çalışmadım. Napıcam bilmiyorum 1,5 ayda mat çalışcam zaman kalırsa biyo bakarım. Ebelik istiyorum ama gelmez belki deneme falan da yapmıyorum yarın yapıcam. Evde durmak istemiyorum ailem yüzünden bu sene neresi çıkarsa yazcam. Sizce ne yapmalıyım? Hangi bölüm yazsam düşük puanlı önerir misiniz? Oraya gidince tekrar yks ye gircem ebelik için gelmezse bu sene.. Çok kaygılıyım ağlıyorum hatta şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git biraz kafanı dağıt hacı böyle olmaz, sonra gel en önemli konuları çalış. Ebelikte ne var bilmiyorum ama madem istiyorsun ebelik dışında bir şey yazma. Üniye gider çalışırım diyorsan bu biraz zor olabilir. Git biraz kafanı dağıt gel rahat kafayla çalış sonra çok stres yapmadan sınavına gir oldu bitti. (en büyük tavsiyem her zaman kafan rahat olsun)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınava 40 gün kaldı kafa dağıtacak zamanım yok. Ama bu evde deliricem mecbur üniversite ye gidip orda tekrar çalışıcam. Ailem tam tımarhanelik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.