Şimdi Ara

Moralim çok bozuk , neden olduğunu bilmiyorm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlamyrm neden , bugün eskiden sevdiğm bi kızı , en ykaın arkadşımla gördm , kızı sevmiyrm ama , o yakın arkadaşımla çıkarsa , onun azını yüzünü dağıtırm ! ama kızı gerçekten sevmiyrm . eskiden kalma bi şeymi acaba neden ????????????????????

• Nedenini bal gibi de biliyosun. Kandirma kendini, yuzles gercekle akil ve mantigini kulanarak (kalp degil) isin icinden cikis yap.

Ne kadar gec kabullenip yuzlesirsen o kadar karli cikarsin arkadasim
  • stalker 2 iptal
  • napıcam ? nasıl unutcm , aynı okuldayz . hergün görüyrm . ama benle çıkmak istese , hayatta çıkmam , yalvarsa felan çıkmam ; ama başkasıyla görünce kafayı yiyorm
  • RİÇ PROBLIMS
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: robien81

anlamyrm neden , bugün eskiden sevdiğm bi kızı , en ykaın arkadşımla gördm , kızı sevmiyrm ama , o yakın arkadaşımla çıkarsa , onun azını yüzünü dağıtırm ! ama kızı gerçekten sevmiyrm . eskiden kalma bi şeymi acaba neden ????????????????????

olur arada..
    kendine hobi bul
    işsizlikten böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk şu apaçi yazını düzelt.

adam dövmekte o kadar kolay değil...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

İlk şu apaçi yazını düzelt.

okadar kolay değilmi ? bence çok kolay , orayı sıkıntı ettiysen ........
  • Bende de buna benzer bir durum vardi.cikmak istemiyordum ama yaninda birini gorunce kiskaniyordum. Sinirlenip etrafimdakilere bagiriyordum. Son zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama onu hic umursamamaya basladim hatta bugun yanima geldi ben seninle cikayim soyle yapalim falan dedi durduk yere .normaldeheyecanlanip hemen agzina duserdim aksine ne sacmaliyorsun ne ictiysen bana da ver falan deyip tersledim. Sonuc olarak zaman kardes akisina birak her seyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmm klavye delikanlısı!

liselimisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıl

Bende de buna benzer bir durum vardi.cikmak istemiyordum ama yaninda birini gorunce kiskaniyordum. Sinirlenip etrafimdakilere bagiriyordum. Son zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama onu hic umursamamaya basladim hatta bugun yanima geldi ben seninle cikayim soyle yapalim falan dedi durduk yere .normaldeheyecanlanip hemen agzina duserdim aksine ne sacmaliyorsun ne ictiysen bana da ver falan deyip tersledim. Sonuc olarak zaman kardes akisina birak her seyi

eyvallah. inş olur ...(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıl

Bende de buna benzer bir durum vardi.cikmak istemiyordum ama yaninda birini gorunce kiskaniyordum. Sinirlenip etrafimdakilere bagiriyordum. Son zamanlarda ne oldu bilmiyorum ama onu hic umursamamaya basladim hatta bugun yanima geldi ben seninle cikayim soyle yapalim falan dedi durduk yere .normaldeheyecanlanip hemen agzina duserdim aksine ne sacmaliyorsun ne ictiysen bana da ver falan deyip tersledim. Sonuc olarak zaman kardes akisina birak her seyi

eyvallah. inş olur ...(

Olur olur rahat ol
  • :)
  • Sevmediğim halde benimde zoruma gider kızın böyle bir şey yapması sevmesende umrusamasanda ister istemez batar adama ama kimseyi suçlamaya kızmaya hakkın yok şimdi hayat böyle hepimiz birbirimizin eski sevgilisiyle evlenecez, düzen bu
  • quote:

quote:

Ahaha hayatımda böyle tipleri dövmeyi çok severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

quote:

Ahaha hayatımda böyle tipleri dövmeyi çok severim.

Alla Allah
  • Başlığı okudum, cümlemi oluşturdum, cümle şuydu: "moral yerine morel yazanlardan değilsen, hala sevinebileceğin şeyler var demektir." Sonra yazını okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Başlığı okudum, cümlemi oluşturdum, cümle şuydu: "moral yerine morel yazanlardan değilsen, hala sevinebileceğin şeyler var demektir." Sonra yazını okudum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.