Şimdi Ara

Moral bozmak gibi olmasın ama.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pazartesi sabahdan üniformaları giyip yallah okula liseliler

• başkası deseydi oturup ağlardım ama sana inat sevindim.
  • Liseye başladığım gün aklıma geliyor,okulun bahçesinde bekliyoruz gömlek full ilikli, kravat sıkı , cekette üstümde bahçenin bi köşesinde kurbanlık koyun gibi bekliyon. Etrafa bakıp duruyorsun sonra müdür geliyor aradan bi tane noob çekip örnek öğrenci olarak gösteriyor vs... sınıflara dağılıyorsun garip garip tipler daha ilk günden kızlara yanaşanlar,espri yapmaya çalışanlar sınıfın havalı çocuğuyum modları, sanki 50 yıllık kankanmış gibi rahat tavırlarla artistik yapanlar , sürekli cep telefonunda bişeyler yapıyormuş gibi menüde gezenler,defterini kitabını açıp ciddi şekilde hocayı bekleyenler. O zaman için çok boktan bi gün olsada şimdi düşündükçe baya eğlenceli bi günmüş gibi geliyor
  • Öğlenciyim forma giymiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La okuyacaklar adam olacaklar devir döngü yani bizde geçtik bu yollardan.Az otobüsün arka kapısından akbil gondermedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Liseye başladığım gün aklıma geliyor,okulun bahçesinde bekliyoruz gömlek full ilikli, kravat sıkı , cekette üstümde bahçenin bi köşesinde kurbanlık koyun gibi bekliyon. Etrafa bakıp duruyorsun sonra müdür geliyor aradan bi tane noob çekip örnek öğrenci olarak gösteriyor vs... sınıflara dağılıyorsun garip garip tipler daha ilk günden kızlara yanaşanlar,espri yapmaya çalışanlar sınıfın havalı çocuğuyum modları, sanki 50 yıllık kankanmış gibi rahat tavırlarla artistik yapanlar , sürekli cep telefonunda bişeyler yapıyormuş gibi menüde gezenler,defterini kitabını açıp ciddi şekilde hocayı bekleyenler. O zaman için çok boktan bi gün olsada şimdi düşündükçe baya eğlenceli bi günmüş gibi geliyor

aynılarını yaşadım.ama özel liseye yeni baslarken asıl makara orda. adam okula maseratiyle gelip gidio cepte ne bilm s3 veya 4s 4s agırlıklı cunku hava atcam olayı .neyse para cepte herkez zengin . işler degişir :)neyse bizde gördük geçirdik darısı 98 lilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 15 Eylül 2012; 7:47:18 >

• Siz sabah 5 6 da uyanıcaksınız ben o saatde yeni yatıyor olacağım nihahahah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

Siz sabah 5 6 da uyanıcaksınız ben o saatde yeni yatıyor olacağım nihahahah

adamin dibisin be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.