Şimdi Ara

Moral Bozanlara İnat, 100k Hedefleyen Arkadaşlara Motivasyon Postu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, forumda son zamanlarda moral bozan arkadaşlar, troller görüyorum. 80-85 tyt, 40-45 ayt ile 150k diyeni bile gördü bu gözler yakın zamanda. Lafı fazla uzatmayacağım. Mezun bir rakibiniz olarak, rekabeti bir kenara bırakıp bu sıralamayı hedefleyen arkadaşlara moral olması açısından vasat sonucumu paylaşıyorum. Lys fen adına hiçbir şey yapmadım desem yalan olmaz. Biyoloji sadece temel, 0 çalışma ile girdim. İnanmayanlar olacak ama cidden öyle. Mat2'de logaritma, diziler ve limit gibi konulara abandım son ay. Sıfır integral ile girdim ve hiç birisini yapamadım. Geometrimde sadece temel düzeydeydi. Fizikte sadece modern fiziğe ve temel konulara çalıştım. Kimyada ise lisedeki organik bilgimle girdim. 11 kimyası sıfırdı. Ygs kimyası da aklımda kaldığı kadar. Benim bu sene hedefim 40-50k. Çok şükür netlerim hedefime göre iyi, çok iyi değil ama iyi. Buradakilere kalsak ve sınava girmemiş olsak, 100k diyenler yüzünden çalışmayı bırakacağım. Geçen sene yaptığım hatalardan ders çıkardım. Size verebileceğim tek tavsiye, bol bol deneme çözün arkadaşlar. Deneme olmadan imkanı yok kazanamazsınız. En büyük hatam deneme çözmemek oldu. İsterseniz 3 kitap bitirin bir dersten, denemeyi elinize almadan olmuyor bu iş. Bir mezun arkadaşınız olarak canı gönülden söylüyorum. 100k sıralamaları yapmak sanıldığı kadar zor değil. Ama bu, bu sene çok kolay olacağı anlamına da gelmiyor. Sadece gereksiz abartılardan uzak durun ve hedefinize odaklanarak garanti konulara çalışın. Hepinize başarılar dilerim.

Fotoğraflar gözükmez ise:https://i.hizliresim.com/jyo2PL.jpg

https://i.hizliresim.com/qGrlqZ.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 16 Nisan 2018; 23:16:51 >

• Lemmy, sen zaten bana gerekli motivasyonu sağlamış kişisin, eyvallah güzel sözlerin için, millet rakip elemek için nelerle uğraşıyor, bende gördüm o 150k lafları, tepkide gösterdim.

Genede lys matematikten iyi yapmışsın=) ben bu sene 20-25 net arası yapsam hedefime ulaşıyorum ayt matematikte....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenK

Lemmy, sen zaten bana gerekli motivasyonu sağlamış kişisin, eyvallah güzel sözlerin için, millet rakip elemek için nelerle uğraşıyor, bende gördüm o 150k lafları, tepkide gösterdim.

Genede lys matematikten iyi yapmışsın=) ben bu sene 20-25 net arası yapsam hedefime ulaşıyorum ayt matematikte....
    Sağolasın dostum, o matematiği yaparsan istediğin hedefe rahat ulaşırsın. Başarılar diliyorum.
  • İnşallah istedigin yere gidersin dostum , sinavdan sonra nasil bir planla gittigini mezun senende ogrenmek isterim iyi cslismalar.Not :Ben de senin gibi hedefim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4JustiesKlein -- 17 Nisan 2018; 0:29:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.