Şimdi Ara

Mor takım olunca farm yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler adc olsun solo olsun mor takımda farm yapmayı beceremiyorum mavi takımda oynarsam oyun bizde gibi hissediyorum bunu nasıl geliştiricem ben farm yapamayan adcyim sırf bu yüzden support oynuyorum yok mu bi çaresi nasıl geliştirebilirim kendimi

• Yapay zeka da dene kendini biraz yardımı olur

Bendede öyle bir sıkıntı var derecelide ne zaman mor takım olsak hep maviye invade yiyoruz.
  • ilk zamanlar bende cok zorlanyrdm mor takımda hele botta sabit ekranda adamlar vuruyor sen göremiyosun bne yine mavi takımda daha rahat oynrm ekran daha geniş geliyor oyunun metası böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet_41

Yapay zeka da dene kendini biraz yardımı olur

Bendede öyle bir sıkıntı var derecelide ne zaman mor takım olsak hep maviye invade yiyoruz.

yapay zekada direk mavi takım oluyoruz diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet_41

Yapay zeka da dene kendini biraz yardımı olur

yapay zekada direk mavi takım oluyoruz diye biliyorum

Doğrudur ben yapay zekada oynarken ona pek dikkat etmiyordum

• Umarım kilitli kamera kullanmıyorsunuzdur...
  • oynayarak alışabilirsin sadece yada renk körü modunda falan oyna başlangıç botlarıyla oyna farma sadece son dokunuşu yapıp goldunu almaya çalış, minyon gıbı sureklı atak yapma, arada bır mınyonlara yardım et ama mutlaka son dokunuşu al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKara

oynayarak alışabilirsin sadece yada renk körü modunda falan oyna başlangıç botlarıyla oyna farma sadece son dokunuşu yapıp goldunu almaya çalış, minyon gıbı sureklı atak yapma, arada bır mınyonlara yardım et ama mutlaka son dokunuşu al

hocam farm yapmada sıkıntım yok mor takım olursam yapamıyorum mavide isem karşı adcden fazla farm olmasına dikkat ediyorum hep.
  • custom game aç kendini mor takıma koy, botlarla maç yap zaten 15 dkya alışırsın yanlız sakın mor takımda sabit kamera oynama.
  • pick ekranında görebiliyorsun takımını, mor takımdaysan çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watashi wa L des.

custom game aç kendini mor takıma koy, botlarla maç yap zaten 15 dkya alışırsın yanlız sakın mor takımda sabit kamera oynama.

sanırım en iyi yolu bu :) +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.