Şimdi Ara

Mopaş ta çalışıyorum, sorularınız varsa sorabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reyon elemanı olarak, günde yedi buçuk saat çalışma, yarım saat yemek, yarım saat mola var. toplam sekiz buçuk saat mesai var.
    Çalışma saatleri ise sabah 8:30-17:00, 13:00-21:30. Hafta içi bir gün izin. Maaş agi ile beraber 1090 tl. Yemek oraya, yol bana ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gıda mısın, temizlik mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

Reyon elemanı olarak, günde yedi buçuk saat çalışma, yarım saat yemek, yarım saat mola var. toplam sekiz buçuk saat mesai var.
    Çalışma saatleri ise sabah 8:30-17:00, 13:00-21:30. Hafta içi bir gün izin. Maaş agi ile beraber 1090 tl. Yemek oraya, yol bana ait.

nasıl girdin işe.bende böyle bi markette çalışmak istiyorum 1milyar maaş bana yeter sıkıldım artık evde :(
  • Ooo 2yaz önce bende orada çalışmıştım hangi ilçedeki şube?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlarım Var Ruhumda

Reyon elemanı olarak, günde yedi buçuk saat çalışma, yarım saat yemek, yarım saat mola var. toplam sekiz buçuk saat mesai var.

Harun kardeş yarın inşaallah MOPAŞ'ın ÇEMENZAR şubesine iş görüşmesine gidecegim hala MOPAŞ'tamı çalışıyorsunuz ? Ben de KADIKÖY'de yaşıyorum PM'den haberleşerek buluşabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.