Şimdi Ara

MOP Standart Edition ile Deluxe Edition arasındaki fark nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 20 Aralık 2013; 12:23:39 >

• Dovahkin kullanıcısına yanıt
    aralarındaki farkı söyliyim. mount ve pet farkı var wow için. Eğer diğer oyunları da oynuyorsan diablo sc onlar içinde ufak tefek hediyeler.
  • Mop alacaksan deluxe alma değmez.Standardı al yeterli.Deluxe da iğrenç bir mount ve iğrent bir pet veriyorlar.Oyundaki bir çok mount bu deluxe edition daki mountdan çok daha güzel.
  • Aradaki tek fark birinin fiyatı daha pahalı ve saçma hediyeler var.
  • cevaplar için teşekkür ederim,

şuan en uygun MOP sitedeki 10 EURO olan mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkin -- 20 Aralık 2013; 19:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Mop alacaksan deluxe alma değmez.Standardı al yeterli.Deluxe da iğrenç bir mount ve iğrent bir pet veriyorlar.Oyundaki bir çok mount bu deluxe edition daki mountdan çok daha güzel.

Subjektif yorumlar yerine aradaki farki soylemek daha iyi olur. Mountun ve pet in "igrenc" olup olmadigi, bir ise yarayip yaramadigi tamamen zevkler ve renkler tartisilmaz a geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Mop alacaksan deluxe alma değmez.Standardı al yeterli.Deluxe da iğrenç bir mount ve iğrent bir pet veriyorlar.Oyundaki bir çok mount bu deluxe edition daki mountdan çok daha güzel.

Subjektif yorumlar yerine aradaki farki soylemek daha iyi olur. Mountun ve pet in "igrenc" olup olmadigi, bir ise yarayip yaramadigi tamamen zevkler ve renkler tartisilmaz a geliyor.

Buna sen mi karar veriyorsun? Yorum yapmış olim demişsin ama olmamış.Ben sadece kendi görüşümü belirttim ve görüşümde de problem göremiyorum.Açıkcası işinize bakın ve başkalarının yazdığı yorumları takıntı haline getirmeyin bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

cevaplar için teşekkür ederim,

şuan en uygun MOP sitedeki 10 EURO olan mı ?

dogrudur, yalniz indirim 31 aralika kadar sanirim.

Ayrica evet deluxe un sana pet mount ve diabloda banner disinda bir faydasi yok.
    Detaylara burdan bakabilirsin.

http://eu.battle.net/wow/en/shop/digital-deluxe/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laiyaaa -- 25 Aralık 2013; 17:08:41 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

quote:

Buna sen mi karar veriyorsun? Yorum yapmış olim demişsin ama olmamış.Ben sadece kendi görüşümü belirttim ve görüşümde de problem göremiyorum.Açıkcası işinize bakın ve başkalarının yazdığı yorumları takıntı haline getirmeyin bence.

Gorus belirtmekte sorun yok ama sorulan soruda sizin gorusunuz degil bir bilgi soruluyor. Deluxe ile alinan pet ve mount sizce nasil diye sorulsaydi yorumunuzda bir sorun yoktu. Aradaki farki anlamak zor sizin icin farkindayim ama bulundugum ortami daha kaliteli yapmak bende bir takinti kusuruma bakmayiniz.

Yorum yapmis olmak gibi bir derdim olduguna da siz karar veremezsiniz usenmezseniz yaptigim postlara bakarsiniz acaba kaci yorum yapmis olmak icin yapilmis ona gore karar verirsiniz.

Yorumlari takinti haline getirmek gibi bir derdim de olmadi hicbir zaman Allaha sukur. Hersey daha iyi bir forum icin.

• laiyaa nın linkine baktım heralde bahsi geçen mount o değil ? O mount için bence değebilir tabi 15 euro az fiyat değil 35-40 tl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhank

laiyaa nın linkine baktım heralde bahsi geçen mount o değil ? O mount için bence değebilir tabi 15 euro az fiyat değil 35-40 tl .

Digital Deluxe ile verilen mount'un adı Imperial Quilen. Karşılaştırırsın sitedekiyle, ben mobil olduğum için giremiyorum. Yanında bir de Quilen yavrusu veriyorlar bildiğim kadarıyla. Pek sevimli sayılmaz ama bir tanesi pet battle'da Lil' Ragnaros'umu darmaduman etmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhank

laiyaa nın linkine baktım heralde bahsi geçen mount o değil ? O mount için bence değebilir tabi 15 euro az fiyat değil 35-40 tl .

evet bahsi gecen mount o linkteki mount.

Oyun icerisinden baska sekilde temini mumkun degil, yine ayni linkteki pet le beraber geliyor.
    Sahsen ben kendi hesabimi upgrade ettim deluxe'e. pet mount vs seviyor ise direkt olarak deluxe alinabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.