Şimdi Ara

Mop ne zaman geliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mists of pandaria ne zaman gelicek bide dvd olarak mi yoksa 4.3 patch olarak mi geliyor

• 1) Mists of Pandaria 5.0 version olarak gelecek.

2) 4.3 version'da Deathwing'in bulunduğu raid Dragon Soul eklenecek. Bu patch'in 10 Aralık'a kadar gelme ihtimalini %90 olarak görüyorum.

3) Eğer Dragon Soul'dan sonra, daha önceki expansionlarda yaptıkları gibi oyalama amaçlı bir raid getirmezlerse Mists of Pandaria yazın ortasında veya sonunda çıkar.
  • şubat-mart gibi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 4 Kasım 2011; 9:33:33 >
  • Mop yazdan once gelmez.
  • Bence bu sefer bir farklılık olur temmuz ağustos gibi çıkar. Çünkü wolk ve cata kadar sağlam bi exp olarak görmüyorum. Mop yı sanki oyalama exp i gibi olmuş ondan dolayı oyalama pach i gelmez gibime geliyor
  • daha oyunun yüzde onunu anca yapmışlardır, blizzard martta çıkar der, haziranda çıkar.
  • Ben sordum coming soon dedi bende dedim cok komiksun

Not: bu cumle esprili ogeler icermektedir lutfen gulmeye ozen gosteriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada demin farkettim Blizzard Background Downloader 4.3 patch'ini indirdi.Yani önümüzde ki hafta veya ondan sonra ki hafta 4.3 gelebilir.
    fak,tamda vize haftasında denk geliyor bu durumda
  • Sanirim 4.3 15 kasım mop da mayıs ayında gelecek forumlarda ole konusuluyo...
  • 11.11 de gelecek. Kasım sonu
  • Yeni expansionlar her 2 yılda biri, ekim-kasım aylarında gelir.
  • Gerçekten güzel şeylerin kısaltması oluyor MoP. Başlığı görünce farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Gerçekten güzel şeylerin kısaltması oluyor MoP. Başlığı görünce farkettim.

Manidar ortalama puan?
    Manipüle olan pırasa?

@Konu Aralık-Ocak gibi bekliyorm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Manidar ortalama puan?
    Manipüle olan pırasa?

master of puppets
  • 2. çeyrekte gelicek hangi ay bilemem.
  • Agustostan once gelmez. 4.2 yazin basinda cikti, hala 4.3 bekliyoruz. 6 ayda bir patch ciktiysa yeni expansion gelmesi en az 8-9 ay surer.

4.2 sadece bir raid getirmisti, 4.3 iki raid uc dungeon getirecek. Bu da demek oluyor ki Mop agustos eylul gibi cikar.
  • Gelse biran önce bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Manidar ortalama puan?
    Manipüle olan pırasa?

master of puppets

Master of Puppets dedin de Hyjal'de amma çok Metallica'ya atıfta bulunan görev var.

• Her exp öncesi aynı tartışmaları yapmaya gerek yok bence. Bu döngüyü hemen herkesin öğrenmiş olması gerekiyor artık.

-Eylül-ekim Blizcon ayları ve Blizzard Blizcon'dan önce öldürseniz ek görev paketi çıkarmaz.

-Blizzard yazın zeten ek görev paketi çıkarmaz, yaz ayları oyuncu sayısının dibe indiği aylar oluyor her zaman, böyle bir dönemde çıkan patchler bile sorunlu oluyor. Cata'nın ilk raidlerinin HC modları bile nerflenmezken adamlar niye FL HC'lerini yaz gelince nerflediler? Çünkü yaz aylarında insanlar tatile gidiyor, sosyal hayata daha çok vakit ayırıyor bu sebeple az oyun oynuyor. Hiçbir akıllı firma yaz ayında ek görev paketi çıkarmaz.

Bu sebeple her zaman olan olacaktır ve 2012 yazda betası piyasaya çıkıp, 2012 Kasımda da oyun raflarda yerini alacaktır.

Bu arada 4.3'de aralık başına kaldı bile zaten. Kasımda beklememek lazım onuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saphrenia

Her exp öncesi aynı tartışmaları yapmaya gerek yok bence. Bu döngüyü hemen herkesin öğrenmiş olması gerekiyor artık.

-Eylül-ekim Blizcon ayları ve Blizzard Blizcon'dan önce öldürseniz ek görev paketi çıkarmaz.

-Blizzard yazın zeten ek görev paketi çıkarmaz, yaz ayları oyuncu sayısının dibe indiği aylar oluyor her zaman, böyle bir dönemde çıkan patchler bile sorunlu oluyor. Cata'nın ilk raidlerinin HC modları bile nerflenmezken adamlar niye FL HC'lerini yaz gelince nerflediler? Çünkü yaz aylarında insanlar tatile gidiyor, sosyal hayata daha çok vakit ayırıyor bu sebeple az oyun oynuyor. Hiçbir akıllı firma yaz ayında ek görev paketi çıkarmaz.

Bu sebeple her zaman olan olacaktır ve 2012 yazda betası piyasaya çıkıp, 2012 Kasımda da oyun raflarda yerini alacaktır.

Bu arada 4.3'de aralık başına kaldı bile zaten. Kasımda beklememek lazım onuda.

üstat uzun süredir göremiyor muydum postlarını yoksa gerçekten yazmıyor muydun? senin kesinlik içeren, ne uzun ne kısa ama tamamen yeterli yorumlarını özlemişim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.