Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
78.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuş kilidini biraz daha geliştirdim. Güzel oldu. ss koyarım yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Tuş kilidini biraz daha geliştirdim. Güzel oldu. ss koyarım yakında.

Hocam ıphone tuş kilidinimi geliştirdiniz_?
    -Son sürümünüzde ıphone olursa sevinirim olmazsa
    -Biz gömeriz sorun değil...Bence çok şık ve stabil ıphone tuş kilidi..Alışılmışın dışındasoldan sağa açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

quote:

-Biz gömeriz sorun değil...Bence çok şık ve stabil ıphone tuş kilidi..Alışılmışın dışındasoldan sağa açılıyor

yanlız verdiğin linkdeki sağdan sola açılıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Eminmisin hocam ben sizden istediğimde bu moda yönlendirmiştiniz.Ve soldan sağa açılıyordu_?

• hocam yeni sürüm ne zaman çıkacak inşallah v101.01 linkleri sorunsuz dimi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eminmisin hocam ben sizden istediğimde bu moda yönlendirmiştiniz.Ve soldan sağa açılıyordu_?

YANLIŞIN VAR SAĞDAN SOLA AÇILIYOR.. AMA TERSDE ÇEVİRİRİZ.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkiside olur ikiside kullanışlı ama ters cevrilmiş bence daha şık durur diye düşünüyorum.(Soldan-Sağa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 11 Kasım 2011; 17:38:42 >

• Soldan sağa olsun evet..Belkide o modu kullanmadım..Moonlight v1 rofs sun içinden çıkarmışımdır..Tam hatırlıyamadım veya dikkat etmedim..
  • quote:

Soldan sağa olsun evet..Belkide o modu kullanmadım..Moonlight v1 rofs sun içinden çıkarmışımdır..Tam hatırlıyamadım veya dikkat etmedim..

Aynen katılıyorum.Soldan Sağa görsellik mükemmel olur.Birde şarj olurken beyaz tuş ışığı modu var ise ve eklenirse zaten gerisi mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estami -- 11 Kasım 2011; 17:49:23 >
  • Ana ekran düzenleme modunda olduğu gibi görünse daha güzel görünür bence. Şeffaf arkaplan.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 11 Kasım 2011; 18:01:35 >
  • hocam v60 da yazılar biraz daha bùyük olsun .ev ekranındakı wıdgetler biraz büyük olursa daha güzel görünür
  • sunrise da aldığım hatayı moonligt da da aldım. navifirm den indirdiğim cor ve uda dosyası ile flash atmaya çalışırken telefon local mode geçmeden kapandı ve açılmıyor. açma düğmesine bastığım da titriyor fakat ekran gelmiyor ne yapabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekiL1nciSahis

sunrise da aldığım hatayı moonligt da da aldım. navifirm den indirdiğim cor ve uda dosyası ile flash atmaya çalışırken telefon local mode geçmeden kapandı ve açılmıyor. açma düğmesine bastığım da titriyor fakat ekran gelmiyor ne yapabilirim...

Arkadaşım navifirmden indirdiğin cor ve uda ile hangi versiyonu kurmaya çalışıyorsun şaka gibi birşey mi bu.Editlenmiş cor ve uda ile kuracaksın .Bunlar c6 yazılımı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam şu anki tuş kilidinden memnunum. Tepki süresi gayet güzel. Ama yeni versiyonda sürüklemeli tuş kilidi düşünüyorsanız benim tercihim "soldan sağa sürüklemeli" olanıdır.
    Saygılar...

• Hemen şimdi bakacağım i-phone tuş kilidini çevirmeye çalışacam. Ayrıca güzel şeyler yaptım. eksiklerim var daha.
    belle navi bar'ı KENDİM YAPIYORUM.. Kesinlikle bir yerden almadım. O biraz uğraştırıyor. 200 den fazla dil dosyasıyla oynamak gerekiyor.
    Defalarca flash atıyorum. Belle bar tam bitmedi, bazı yerleride ayarlamalıyım. onun dışında birkaç sorun daha var onlarıda halletmeye çalışacam.
    Bu konuda bir zaman yok. içime sinen bir yazılım olduğunda yayınlayacağım.

i-phone tuş kilidini halledince ss atarım..
  • Bunları daha öncede söylemiştim fakat toplayıp tekrar söyleyeyim (kendi fikirlerim) ;
    1. Bence belle bar olmasa daha iyi olur kanaatindeyim, olursa da seçmeli olması daha iyi olur bence,
    2. Tuş kilidi gayet iyi şu anda, fakat değişecekse de soldan sağa sürükleme daha mantıklı ve iphone degilde mavi renkli sürükleme daha güzel.
    3. v1 deki Moonlight Orange teması daha güzeldi, en azından isteyenler için upload ederseniz sevinirm. Gerci blogunuz vardı fakat daha cok yeni sanırım.
    4. Kesinlikle bir eleştiri veya kötüleme yapmıyorum ama sunrise daki ses codecleri bana daha güzel geliyor ve beğenen kişi sayısıda cok fazla, emin abiden izin alıp o codecleri de koyarsanız daha güzel olacagına eminim.
    5. Batarya süresi şu anda çok iyi, değiştirilmese olur, ama daha da iyi olacaksa neden olmasın tabii hızdan ödün vermeyelim
    6. Aceleye gerek yok şu andaki yazılım zaten sorunsuz, geç olsun güç olmasın
    Bunlar tabi ki benim fikirlerim uygulayıp uygulamamak size kalmış, çalışmanızda başarılar

• ADAMSIN OPENSTAR !

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 11 Kasım 2011; 22:34:24 >
  • Ahmağın biri 5 sayfalık moonlight diye seni ve cfw yi yermiş aklınca, ama o kıt beyniyle nerden bilsin ki sunrayzın kaç yıllık moonlight ın kaç günlük olduğunu. cfw ve senin hakkında yazılan olumsuz yazılara kulak asma, doğru bildiğini yap sorunsuz ve hızlı bir yazılım çıkar, gerisi boş... o insanlar boş konuşuyor, onlar zavallı ama farkında değiller...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

Ahmağın biri 5 sayfalık moonlight diye seni ve cfw yi yermiş aklınca, ama o kıt beyniyle nerden bilsin ki sunrayzın kaç yıllık moonlight ın kaç günlük olduğunu. cfw ve senin hakkında yazılan olumsuz yazılara kulak asma, doğru bildiğini yap sorunsuz ve hızlı bir yazılım çıkar, gerisi boş... o insanlar boş konuşuyor, onlar zavallı ama farkında değiller...

Ne yapacaksın, böleleriyle dolu forum.
    Bilmeden konuşuyor. Yaptığım diğer 3 cfw ve 1 ofw'yi bilmiyor.
    Sayfa sayısını göre konuşuyor. Ceppusalaya yönlendirmeli biri bunu.
    Neyse önemli değil.. sağlık olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.