Moon knight mcu da mi geçiyor ?

-
-
Up
-
Evet mcu da geçiyor . Mısır tanrılarını bu dizi sayesinde görüyor tanıyoruz. Kimse neden yardıma gelmiyor diye soruyorsan ortada resmi bir Avengers yok . Kaptan Amerika yaşlandı , Ironman ve black widow öldü. Thor, kaptan Marvel , nick furry dünya dışında . Örümcek adam New York'ta kendi dertleri var . Yani çoğu süper kahramanin Mısır'da ki olaylardan haberi bile yoktur nasıl olsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 29 Temmuz 2022; 14:14:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece avengers için demiyorum hiç mi yardım edecek bir Allahın kulu yok.
Yada Thanos evrenin yarısını yok ederken bu konshu felan müdahale etmedi. Yada mısır tanrıları sadece dünya içinde mi güçlüler kozmik varlıklara karşı güçleri yok mu ?
Marvel evreni genişlettikçe git gide tutarsızlaşıyor gibi.
-
tutarsızlaşıyor zaten. ben şahsen yeni filmleri eski filmler kadar umursamıyorum artık, eskiden mantık çerçevesinde ilerliyordu hikaye ama şimdi saçmalamaya başladı. olay sadece mısır tanrılarıyla kalmıyor, adamlar gökyüzünün tarihini geri sarıyor bildiğin.
-
Bilemiyorum . Tanrılar mcu ya yeni yeni bu kadar dahil olmaya başladı . Hala daha çok bilgimiz yok . Moon knight filmi çıkarsa daha iyi açıklarlar diye düşünüyorum .
Evrenin tutarsızlaşması konusuna katılıyorum . Marvel çok büyüdü hala daha büyümeye yeni karakterler katmaya devam ediyor. Wakanda forever filminden sonra 4. faz bitiyor. 5. fazda evren daha iyi toparlanır diye düşünüyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah toplarlarlar. İnfinity War gibi bir film daha izleriz inşallah.
Hulk ve Thor iyice sit com dizisi oyuncuları gibi oldular. Kang felan bakalım neler gorecez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X