arkadaşlar bir iki hafta önce phillips 107s siyah flat monutör aldım fakat şu an bişi dikkatimi çekti pc açıldığında hoşgeldiniz yazısından itibaren monütörden biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diye bir ses geliyo fakat bir süre sonra duruyor bu normal mi nomal değilse yardım edermisiniz
ahhh ahhh biraz araştırsan 2-3 konu aşşağıda var.Bu topraktan kaynaklanan bi sorun dostum.Toprak çektireceksin.Ben aynı sorunla samsung gönderdim teknik servise aynı prize hyundai taktım ve aynı sesi yaptı.servise sordum toprak hattan dedi.Denediler orda ses çıkmamış.
Not:bu konu belkide 30 kere açılmıştır.Biraz araştıralım.
haklısın arkadaşım telaştan işte bişi mi oldu dedim acaba özür dilerim
yok abi ne özürü hayret bişey.Ben bu forumun sahibi değilim
quote:
Orjinalden alıntı: USOH
haklısın arkadaşım telaştan işte bişi mi oldu dedim acaba özür dilerim
baktım bendeki zaten toprak mış? ama yani prizin içinde kenarlarde demirler var ama akşam kalkıp sabah açtığımda oluo şmdi kapadım açtım yapmadı
hıh işte o gerçek toprak değilmiş.Bende sordum elektrikçiye.Genellikle yandan bi kablo çekerler dedi.Gerçek toprak komple apartmanın sisteminde veya bazı prizlerde oluyormuş.Elektrikçi anlatmıştı bana.Yok apartmanın 1 metre aşşağısından çukur açılıp kablo geçirilmeliymiş vs vs vs.Başka bir 3 lü priz ve fişle dene.Benim diğer fişte bu sesi çıkartmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: USOH
baktım bendeki zaten toprak mış? ama yani prizin içinde kenarlarde demirler var ama akşam kalkıp sabah açtığımda oluo şmdi kapadım açtım yapmadı
prizin içindeki demirler bakma onların çoğunluğu görüntüdür. bi elektrikçi getirip baktırmalısın toprak hattı varmı diye yada binayı yapan amcayı bulup sorucan. ama eski binaların çoğunluğunda ya yoktur yada gerkli şartlara uygun değildir.
sağolun yardımlarınıza bu bir bina değil iki katlı ev ama be şu ana aynı prizde açıp kapadım ses yapmadı acaba sğuyup açtığım zaman mı yapıyo çünkü şimdi açaıp kapadığımda gelmedi ses
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme