Şimdi Ara

Mont tavsiyesi -5 derecede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum mesleğim hayvancılık. Koyunları otlatırken artık 3 tane pantolon üst üste giyer olduk o kısımda pek sıkıntı yok. Ancak bana mont lazım. Bu the north face falan baktım dışarıdan çok ince duruyor. Bana şöyle karlı yağmurly rüzgarlı havada en az 6 saat giyip içinde üşümeyeceğim mont lazım. Varmıdır bildiğiniz kullandığınız ürün ? Çokta terletmezse sevinirim hep ayaktayım çünkü birde bir oraya bir buraya koşturması cabası. Fiyat olarak en fazla 1000tl verebilirim. Tüm tavsiyelere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Columbia, North of Face, Nimis, Rufin, Flux parana göre bu markaların ürünlerinde bir tanesi beğenirsin, pişman etmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 7 Aralık 2015; 1:54:52 >
  • Bu markalarında eleştiri aldığını alıp pişman olanlarını gördüğüm için özellikle kullanıp memnun olunan modellerine bakayım dedim. Eğer kullandığınız ve memnun kaldığınız varsa link atabilirmisiniz ilginiz için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The north face en iyisi bu konuda. ince durduğuna bakma tişört üstüne bi polar bi de the north face seni çok rahat sıcak tutar.
  • Koyun derisinden yapilan birsey vardi onu giyebilirsin. Yada termal iclik al sicak tutar.

• mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Görüntüsü ince ama iş yapar diyorsunuz ozman ;) bakacağım ozman şekli şemali önemsiz bir gidip giyeyim madem. Bulunduğum şehirde de facto bile olmayınca bir ürün denemeye 110 km yol gidiyoruz :) tavsiye için teşekkürler herkes genel anlamda the north face öneriyor bende en iyisi gidip o markanın ürünlerinden birisini alayım :)

• O kadar para vermene gerek yok.

Altına iyisinden bir içlik al
    Üstüne iyisinden bir polar bul. Ama iyisi olacak. Yoğunluk oranı var sanırım onlarda.

Onun üstüne rüzgar almayan belli kalınlıkta. Bir mont alırsan üşümezsin.

Diğer türlü montlar çok pahalı

Mesela

http://www.decathlon.com.tr/x-warm-erkek-kayak-iclii-id_8343535.html
    http://www.decathlon.com.tr/mid-wool-kayak-iclii-id_8342988.html

http://www.decathlon.com.tr/midslide-erkek-kayak-montu-id_8344312.html

Şöyle bir kombo ile üşümezsin diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 7 Aralık 2015; 3:18:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack wolfskin kullaniyorum tavsiye ederim

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Helly Hansen, FjallRaven, Patagonia gibi markalar da iyidir. Bakma şansın varsa bunlara da bak.
  • jack wolfskin de guzel montlar var. Gecen gun ugradim, -40 montu vardi. Bir bak istersen sitesine.

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Adidas'ın -10 montunu kullanıyorum bisikletçiyim hızlı giderken bile üşütmüyor kayakçı montu gibi ruzgarda geçirmiyor

• Beline kuşak bağla boynunada atkı beya sarık sar üstünede normal bi kaban tamamdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.