Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V4.1 İnceleme - İlk bakış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önemli edit2: arkadaşlar ben değişim için gönderdim ürünümü. V2.7 ile değiştireceğim. Müşteri hizmetleri oldukça iyi ilgileniyorlar kargo dün ellerine ulaştı bugün yeni cihazımı yollayacaklar. V4.1 de ki biosla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorlar gene. O sorun düzeldiğinde yinede beni arayacaklar. Buraya bilgisini veririm sizde gönül rahatlığı ile alırsınız.

Önemli edit:
    Arkadaşlar üründe oyunlarda ani fps düşme sorunu var. Bu sorunu monster ile görüştüğümde, iade alabiliriz yada başka ürüne yönlendirebiliriz cevabı aldım. Yurt dışı ile iletişime geçilmiş. 1 ay içinde cevap gelecekmiş. Bir bios vs gibi bir güncelleme ile bu sorun düzelecektir dendi. Bende iade etmektense beklemeyi tercih ettim. Fakat değişim istediğimde olumlu yaklaşmadılar çünkü bu model cihazlara güvenemiyorlar sanırım. O yüzden almak isteyenler 1 ay beklesinler, bu modeli almasınlar. 1 ay içinde sorunum çözülmezse iade edeceğim bunu kabul ettiler. Burayı güncelleyeceğim durum değiştiğinde.

Merhaba arkadaşlar. Laptopumu bugün teslim aldım. Hemen büyük bir heyacanla kutusunu açmış bulunmaktayım. Windows kurdum. Şuan neredeyse her şeyi kurmuş sayılırım. Ben satın almadan önce etrafta çok iyi inceleme yoktu hatta hiç göremedim diyebilirim. O yüzden belki akmak isteyen varsa onlara yardımcı olabileceğini düşünüyorum. İnceleme şuan ''ilk bakış'' aşamasındadır. Bu yüzden her bilgi kesin değildir, ilerde değişebilir. Çok detaylı bir inceleme yapamayacağım şu aşamada. En azından günü kurtarır bilgiler vermeye çalışacağım. İnceleme sadece laptop değil aynı zamanda firmanın müşteri hizmetleri kalitesini de içerecek.

Zaman ilerledikçe incelemeye editler ekleyeceğim.

İnceleme - İlk bakış

Müşteri hizmetleri

Firmanın müşteri hizmetleri hakkında söyleyebileceğim tek şey mükemmel olduklarıdır. İnanılmaz ilgili, çözüm odaklı, anlayışlı ve saygılılar. Her türlü konuda ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Gördüğüm en iyi müşteri hizmeti diyebilirim.

Edit: Satış sonrası hizmet satış öncesi hizmetin %40'ı kadar falan sanırım. Satış öncesinde mesaj attığında hemen arayıp her türlü bilgi sağlayan şirket laptopumda ki bir sorunla ilgili mesaj attığımda müsait olduğunuzda arayın diyor, aradığımda da ''bu sorunu daha önce yaşamadık, ekibe soralım, size dönelim diye erteliyorlar. ''

Garanti

Firmanın çok farklı bir garanti anlayışı var. 2 yıl garantinin yanında, ilk 15 gün için koşulsuz ürün iade garantisi, ilk 30 gün içinde çıkabilecek sorunlarda birebir, anında yeni bir ürünle değişim garantisi, ilk 30 gün içinde çıkabilecek ÖLÜ PIXEL hatalarında anında yeni bir ürünle birebir değişim garantisi veriyorlar.

Ayrıca kasasını açmak ve hdd vs değiştirmek yada fanları temizlemek cihazı garanti dışı bırakmıyor. Firma laptop temizlesini 6 ayda bir ücretsiz olarak da yapacağını söylüyor.

Garanti sistemleri kesinlikle çok iyi!

Kargo

Kargoyu pazartesi günü saat 4:30 civarı sipariş ettim. Ertesi gün kargoya verildi. Çarşamba günü saat 13:30 da kargodan gidip teslim aldım. Kargo gerçekten hızlı.
    Paketlemeye geçecek olursak çok iyi bir şekilde paketlenmiş, kesinlikle hiç bir hasar almamıştı.

Paket ve içeriği

Laptopun paketi gerçekten ağır ince ve geniş. Üzerine hediye monster çantasını koymayı da unutmamışlar :)

Paketin içerisinde laptop, laptop adaptoru, kullanım klavuzu vs belgeler, driver cd si ve 8gb monster usb flash bellek bulunuyor. Laptop sağlam bir şekilde yerleştirilmiş.

Laptop özellikleri

Konu da çok yer kapladığı için özelliklerine buradan bakabilirsiniz;

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472737&kat=6453&lang=tr-TR#.VO3tbfmsWMY

Laptop görünüşü ve parça hissiyatı

Laptopu kutusundan ilk çıkardığımda söylediğim kelime '' vaooovvv '' oldu. Gerçekten çok güzel bir işçilik çıkarılmış. Kasası Clevo kasa ve tamamen aliminyum.
    Klavyesini çok beğendim. Başta biraz yadırgadım tuşlara yanlış falan bastım, sonradan alışınca gerçekten güzel bir klavyesi var. Yazı yazarken zevk alıyorum. Tuşların geri tepmesi çok iyi.

Laptopun dış görünüşü için detaylı videoya buradan ulaşabilirsiniz;
    https://www.youtube.com/watch?v=RIiLhye10vU

İlk bakış yorumlarım

Arkadaşlar ürünü daha yeni teslim aldığım için herhangi bir oyunda test etme şansım olmadı. En kısa zamanda fotoğraflar ve videolar ile incelemeyi düzenleyeceğim. Fakat şimdilik ilk gözlemlerimi sizlerle paylaşayım.

Yukarıda belirttiğim gibi her şey çok güzel. Cihazı gerçekten beğendim. Fakat sizleri uyarayım cihazın ses kalitesi iyi değil. Çok kısık ses geliyor. Çok kısık derken en son ses getirdiğinizde biraz daha çıksın istiyorsunuz yetmiyor size. Telefonuma yüklediğim bir cihazla açtığım müzikde 98db çıktı ama doğru mudur bilemem. Yakında onunda videosunu koyacağım.

İnceleme şuan çok eksik farkındayım, kısa süre içerisinde toparlayacağım. Sorularınız olursa sorabilirsiniz.

Edit: Bir kaç gün sonra ki laptop hakkında ki görüşlerimi bildireyim.

Öncelikla laptop görünüş açısından gerçekten çok güzel. Bunun dışında artılar;

Büyük ekran - aliminyum kasa - güzel soğutma sistemi

Eksiler;

Çok ağır (doğal olarak) - Ses kalitesi 5 para etmez - 3 tane usb 3.0 yetmeyebiliyor - panel kalitesiz geldi bana renkleri yanlış veriyor, benim gibi grafik işleriyle uğraşanlar için büyük sorun - çözemediğim bir şekilde oyunlarda sürekli anlık fps düşüşü yaşıyorum, çok rahatsız edici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R a v e N -- 5 Mart 2015; 12:43:45 >

• Hocam bende usb çıkmamıştı, siz ayrıca mı aldınız?
  • V4.1 sürümünü almadıysanız çıkmayabilir. CD sürücüsü olmadığı için flash bellek çıktı benden içerisinde driverlar var. Ayrıca para ödemedim.
  • Ben de t5 v4.1 kullanıyorum. Bu bilgisayara oyun testleri yapmana gerek yok. Aklına gelecebilecek her oyun ultrada aa açık bir şekilde çok akıcı oynanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Ben de t5 v4.1 kullanıyorum. Bu bilgisayara oyun testleri yapmana gerek yok. Aklına gelecebilecek her oyun ultrada aa açık bir şekilde çok akıcı oynanabiliyor

Merhaba, The Forest oyununda sebebini anlayamadığım şekilde orta ayarlarda bile ara ara fps düşmeleri, takılmalar oluyor. Sebebi nedir acaba? :S

Edit: Oyunu herşeyi en üst düzeye getirdim vyscn vs herşey en yüksekte 45-50fps alıyorum ama birden anlık 10fps ye düşüp tekrar yükseliyor ara ara. Can sıkıcı bir durum. Neden acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R a v e N -- 25 Şubat 2015; 19:55:35 >
  • Takipteyim

Almanın hayalini kurduğum laptop, özellikle dış görünüşü ve kasa kalitesi hakkında da bilgi alabilirsek efsane olur.

Teşekkürler şimdiden, kolay gelsin
  • Bir sorundan dolayı incelemeyi ilerletemiyorum. Bunun dışında birkaç edit ekledim ve kırmızı ile belirttim. Almak isteyenler dikkate alsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 V20 4.1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlık fps düşüşleri ile ilgili monster ile görüştünüzmü? çözüm üretebiliyorlarmı? yoksa bu cihaza özel kronik bir şeymi?

panel konusunuda iletin bence. paneli karanlıkta ve siyah ekranda bir kontrol edin kenarlarda ışık sızması varmı ?

bende cihaz bakınıyorum bu ara. benim için panel daha önemli

asus rog g750 panelleri nasıl acaba?

860m den sonra ki ekran kartları üç aşşağı beş yukarı bi şekilde yeni oyunları oynatıyor sonuçta.

860m li asus g750 ile fiyatları aynı şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 28 Şubat 2015; 16:32:10 >
  • I.C.O kullanıcısına yanıt
    Görüştüm. Pazartesi haber edeceklermiş... Daha önce hiç yaşamadık dediler kronik değil yani.

Paneli ileteceğim fakat ne kadar faydası olur bilemem. Karanlıkda denemedim. Oyunlarda veya filmlerde sorun yok. Fakat şöyle söyleyim. Cintiq taktığımda cintiq ekranındaki renkler ile laptopun ekranındaki renklerin alakası yok.

Fiyat performans için en iyisi bu laptop diye tercih ettim fakat parça kalitesi hakkında hiç kafa yormamıştım.

Keşke panel, ses sistemi vs. gibi konularıda göz önünde bulundursaydım. Bakalım monster bu sorunu nasıl çözecek? Bu anlık fps düşmesini çözerlerse sorun yok. Ama çözemezlerse ciddi bir satış sorunları olacağını düşünüyorum. En başta ben iade edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.