|
SAMSUNG GALAXY NOTE 5 --- Monster Tulpar T5 V4.1 --- Canon 600D --- Logitech G103 - G502 - G440 - G930
|
|
Feeling is Everything
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 31 Mart 2020; 10:6:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 31 Mart 2020; 11:34:24 > |
Feeling is Everything
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 22 Nisan 2020; 12:52:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Nisan 2020; 14:7:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Ağustos 2020; 17:42:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamwork -- 31 Ağustos 2020; 12:28:30 > |
bizim emektarın bios update olayını öteledikce öteledim. Gecenlerde aklıma geldi monster a mevcut bios ve ec surumumu yazdım ve en güncel sürümü bana göndermelerini rica ettim. (cunku artık bizim cihazın bios update i sitelerinde yok) Bir sure sonra 2 e-posta ile donduler. Birinci e-posta da bu islemin riskli oldugu ucretsiz istanbulda kendilerinin yapabileceginden bahsediyordu. Akabinde gelen e-posta da bios icin bir link paylasmislardi ve yine tekrar riskli oldugunu belirtmislerdi. Ben bu uyarıları standart bios guncelleme tehlikesini belirten uyarılar sanıyordum o yuzden cokta üzerinde durmadım ama sanırım isin icin varmıs bir hinlik. Bana atılan maillerde ve link üzerinde ne bir yukleme yönergesi vardı. Ne de EC sürümü guncellemesiyle ilgili bir bilgi. Benim bildigim Bios guncellemeden once bu cihazlarda oncelikle uygun EC guncellemesinin yapılması gerekiyor. Yoksa hos seyler olmuyor. Yani özetle bana sadece yonergesiz halde, ne halin varsa gor dercesine bios guncelleme dosyalarının oldugu bir link atmislar. Tamam dedim adamlarin ilgi alakasi garanti bitene kadarmis sonra benle mi ugrascaklar olabilir dedim, verdikleri linke girdim. Verdikleri linke girmem ile şok oldum. Çünkü verdikleri bios sürümü "P650SE-A" icindi. Malumunuz bizim cihaz "P650SE" Haswell mimarili. Sonradan cıkan "P650SE-A" Broadwell mimarili. Zamanın da kendimle beraber 2 tanidigima monster aldırdım ayrıca 2-3 kisiye de tavsiye ettim ama onlar ne yaptı bilmiyorum. Ama aldırdıklarımdan bir arkadas baya bunlardan cekti onu biliyorum. Adamın bilg. serviste tamamladı garanti suresini. Bozulmadık yeri kalmadı. Ben monsterdan ne beklerdim. Cihazı alıp adama yenisini vermelerini. Onlar naptı, arkadasımı 3 ayda bir misafir ettiler. Simdi de beni misafir etmek istemisler ki yanlıs ve eksik guncelleme gondererek buna davet cikariyorlar. Nese sevgili Monster'ın davetini aldım ve cevabını dolaylı yoldan verdim. "Takdir-i ilahi" desek yeridir, bu bios maceram tam 11.11 ve kara cuma zamanı oncesi oldu. Bunları yasadıktan sonra beni arayip bilgisayar tavsiyesi sırasında "Monster" dedikleri an yerin dibine soktum markalarını.(Bilg. fiyatları costugu icin danisan soran en az 6 kisidir) Elinde son surum yonergeleriyle BIOS ve EC guncellemesi olan var mı? Gerci diger clevo cihazların kini yuklesem sanırım bir sorun cikmaz. Memnun oldugunuz bios ve ec surumude yazarsaniz sevinirim bende ki bir haylı eski nerdeyse ilk rev. bu yuzden guncellemem sart. (1.03.04) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drspawn -- 27 Kasım 2020; 17:10:7 > |
https://repo.palkeo.com/clevo-mirror/P65xSE/ kullanıcı adı : repo parola : repo Açılışta Monster'ın logosu olmayacaktır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Kasım 2020; 15:16:46 > |
beni yanıltmadınız hızlı donusunuz icin tesekkur ederim.:) Su cihaza Monster dan daha fazla destek gösterdiniz, gercekten saka gibi. Ustune yanlıs hatırlamıyorsam yarısmayı da siz kazanmamıstınız. Bu ve benzeri bir kac kaynak bende de mevcut. Monster in son guncellemesi sizde de yok sanırım. Bunlardan guncelledigimiz zaman acılıs resmimiz degisecek baska bir farklılık yoksa bende buradan güncelleyeyim. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Bir diger ricam da elinizde guncellemeyle ilgili yönergeleri iceren bir dokuman veya bir site mevcut mu? Kontrol ederek gideyim atladıgım bir husus olmasın. |