Şimdi Ara

Monster Tulpar T5 v19.2 önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11K TL ile Türkiye'de en ucuz, içinde RTX 2060 ekran kartı bulunduran gaming laptop Monster Tulpar T5 v19.2. Ben de bu civarlarda para veriyorken içinde RTX 2060 bulunsun istiyorum. Monster hakkında birçok eleştiri var, bir yandan da diğer markalara göre 1-2K TL daha ucuz. Bütçe olarak daha fazla çıkmamak koşulu ile önerilerinizi almak istiyorum. Monster almalı mıyım? Yılbaşı indirimleri için beklemeli miyim? Fikirlerinizi bekliyorum.Monster Tulpar t5-v19-2 Monster Tulpar T5 v19.2 önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mergenium -- 14 Aralık 2020; 11:52:50 >

• alma yazık olur parana

• Arkadaşım kullanıyor. Memnun. TR şartlarında alınabilir bir marka, üstteki eleman alma deme sebebini detaylıca anlatırsa üstün zekasından faydalanalım.

• iamgireyziboi kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bir dayanak belirtmeden bunu yazması bana da komik geldi ama ortada bunun gibi birçok eleştiri var..

Neredeyse her pcden ölü bir piksel çıkması.
    Bazı kişilere eksik ram göndermeleri.
    Fiyatı daha uygun hale getirmek için WI-FI kartı, mouse touchpad gibi bazı malzemeleri kalitesiz kullanmaları.
    Isınma problemleri yaşanıyor deniyor.

Bunlar Monster hakkındaki genel eleştiriler..

Senin arkadaşın bu problemlerden birini yaşadı mı? Laptop hakkında eleştirileri neler?

Son olarak sizce yılbaşı indirimleri için beklemeli miyim?
  • Hayır dostum hiçbirini yaşamadı. Gayet memnun. Sorun çıksa bile ithalatçı esnaf garantisi yerine kapı gibi marka garantisi altındasın. Rahat ol
  • iamgireyziboi kullanıcısına yanıt

Soketli yapıda imal ediliyor teknoloji eski ,tam anlamı ıle oyun ıcın kullacaksanız uzun ömürlü bir cihaz olmaz 2 sene ıcınde mavi ekran, anakart arızaları ve ekran kartı arızası vermeye başlar.

2 bın fazla ver 10 sene kullan

HP omenler güzel ıyı cıhazlardır

Ayrıca hitap şeklimize dikkat edelim

• cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Dediklerini biraz daha açar mısın? 2 yılda bu sorunları yaşasa insanlar bu marka bu günlere gelebilir miydi, Casper veya Exper'den farkı kalır mıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üstün zekamı bu konuda daha fazla mesgul edemem...siz ustun zekanızla arastırmanızı kendınız yapın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.