Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17628

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Forumda okuduğum onlarca sipariş gecikme şikayetine rağmen, MONSTER® Q63MS modelini satın almak istiyorum. 3000 TL'ye alabildiğimizi düşünürsek, Fiyat/Performans olarak çok çok iyi. GTX 680M, 16 GB Ram ve 17.3 inch ekran , tam olarak istediğim özellikler.

    http://www.monsternotebook.com.tr/MS-1762-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q63MS-17628-430227-434341-435051.html

    Bu modele sahip olan üyelerden, tecrübelerini öğrenmek isterim. Teslimat Nisan ayı olarak gözüküyor. Mayıs'a sarkar gibi geliyor , okuduğum yazılardan sonra. Gecikme büyük bir problem değil, Monster para ile belki bir SSD ekleme şansım da olur bu süreçte. Yeter ki Laptop sorunsuz bir şekilde, hasar almadan elime ulaşsın.

    Umarım satış öncesinde olduğu kadar , satış sonrasında da aynı özen ve ilgiyi gösterir Monster firması. Teknik servis ile problem yaşayan arkadaşlara da rastladım.

    Asus , MSI ve Samsung ile ilgili yazılara bakınca , pek de bir fark göremiyorum. Her markada birbirine benzer sorunlar ve şikayetlerle karşılaşıyor , biraz araştırınca insan.

    Sonuç olarak benim için en önemli şey olan, Fiyat/Performans oranına gelince Monster'ın yukarıdaki modeli uygun geldi . Fikirlerinizi bekliyorum. Bilgilendirici yazılarınız için şimdiden teşekkürler.

    Herkese iyi geceler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 15 Ocak 2013; 21:44:36 >







  • Aynı modelden bende sipariş verdim , tavsiye ederim bu fiyata başka bulamazsın. Teslimat süresi çok uzun ama beklemeye değer. Bazen kampanya ile daha yakın tarihte alma imkanı oluyor ben kaçırdım.Face'ten takip et sayfalarını.
  • erken teslim tarihli kampanyalarını beklemeni öneririm. belirli aralıklarla yapıyorlar.

    saygılar.
  • Cevaplar için teşekkürler. Fiyat olarak çok uygun gerçekten ama bu zamana kadar sipariş vermeme engel olan tek şey forumda okuduğum, mağdur olmuş kişilerin yazdığı yazılar.

    Kasa kalitesinde pek bir sorun olacağını zannetmiyorum, MSI GT70'in kasası çünkü ama diğer parçaların ne şekilde bir araya getirildiğini bilemiyorum. Bazı arkadaşlar ''genel olarak kalitesiz'' derken , bazıları ise ''uzun süre idare eder'' tarzında yorum yapmışlar.

    Forumdaki yazıları okumadan önce oldukça iyimserdim. Telefonda da konuştuğum insanlar gayet ilgili ve özenli gözüküyorlardı ama önemli olan satış sonrası destek tabi ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 15 Ocak 2013; 21:36:06 >
  • bende bu modeli olmayı ilanlıyoum aynı senin gibi almadan önce araştırayım dedim çünkü aldıktan sonra uzun süre kullanacağım o yüzden böyle bir konu açtım bakabilirsin

    http://forum.donanimhaber.com/m_70390606/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.