Şimdi Ara

MONSTER® Q63MS-17627 17.3' 31 MART TESLİMLİ ( DAĞITIMLAR BAŞLADI !!! ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
367
Cevap
0
Favori
12.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monster mağduru arkadaşlar siz neler diyorsunuz.... HEMEN TESLİM DİYEREK ÜRÜN DAĞITAN BİZİM ÜRÜNLERİ PAS GEÇEN monsterin keyfini mi bekleyecegiz yoksa hep birden şikayetçi mi olacağız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Upgrade olarak ne aldınız

el mahkum ssd aldım 120 gb lık... başka ne alırsam teslimat süresini uzatacağını ön gördüğümden giremedim o işlere. bi de bişey diycem arkadaşlar. benim bonuslarım. 11 temmuzda alacağım varsayılarak hesapladığımda 517 lira filan oluyo ama bana verdikleri 120 gb lık ssd 399 lira. şimdi aradaki fark ne olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apostasy

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Upgrade olarak ne aldınız

el mahkum ssd aldım 120 gb lık... başka ne alırsam teslimat süresini uzatacağını ön gördüğümden giremedim o işlere. bi de bişey diycem arkadaşlar. benim bonuslarım. 11 temmuzda alacağım varsayılarak hesapladığımda 517 lira filan oluyo ama bana verdikleri 120 gb lık ssd 399 lira. şimdi aradaki fark ne olacak?

Aradaki farkla sogutucu, mouse pad gibi ıvır kıvır seyler alacaksınız.
  • Evet arkadaşlar bugün aldım bilgisayarı cankat bey sağolsun henüz acamadim ama acinca yorum yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu540

Evet arkadaşlar bugün aldım bilgisayarı cankat bey sağolsun henüz acamadim ama acinca yorum yazarım

Hadi hayırlı olsun, orda bir test etseydiniz diyecegim ama sanirim OS de yok
  • hayırlı olsun kardesım kendım almıs gıbı sevındım acıkcası bırde makıne ılgı bıras bılgı paylasırsan sevınırım canawarı alan forumlardan kayboluyor arkadas...
  • Hocam hastanede Refakatçi olarak kalıyorum bi Windows yükleyin anlatırım tabiiki

• quote:

Hocam hastanede Refakatçi olarak kalıyorum bi Windows yükleyin anlatırım tabiiki

gözünüz aydın darısı basımıza artık.hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.teslim tarihiniz neydi sizin. kaç tl lik bonusunuz vardı ve neler aldınız upgrade işleminde paylasabilirmisiniz.
  • Hocam ben nisan teslimatliyim fakat martta ödemeye dukkana gittim elden ödedim gelmeyince tekrar dükkana gittim 1 mayista işimi bilgisayar ike yaptığım için zorladım ellerinden geçici bir bilgisayar aldım para kazanamiyorum diye sonra oda bozuk çıktı. Bir aydir arıyorum gökhan bey salladı durdu. Cankat beye durumu anlattım sağolsun anladı çünkü bilgisayar olmayinca kart parası yatiramiyorum kira odeyemiyorum vs sonunda teslim aldım allaha Şükür. Yine 3 hafta bekledim ama cankat bey sözünü tuttu. 400 lira bonus birikti 120 ssd mouse istedim fakat 240 ssd ile anlaştık fakat 750 lik harddisk iptal oldu.

• quote:

Hocam ben nisan teslimatliyim fakat martta ödemeye dukkana gittim elden ödedim gelmeyince tekrar dükkana gittim 1 mayista işimi bilgisayar ike yaptığım için zorladım ellerinden geçici bir bilgisayar aldım para kazanamiyorum diye sonra oda bozuk çıktı. Bir aydir arıyorum gökhan bey salladı durdu. Cankat beye durumu anlattım sağolsun anladı çünkü bilgisayar olmayinca kart parası yatiramiyorum kira odeyemiyorum vs sonunda teslim aldım allaha Şükür. Yine 3 hafta bekledim ama cankat bey sözünü tuttu. 400 lira bonus birikti 120 ssd mouse istedim fakat 240 ssd ile anlaştık fakat 750 lik harddisk iptal oldu.

arkadaşım benim de yaklaşık olarak o kadar bonusum var bana 120 gb lık verdiler. sen nasıl 240 lık aldın. 750 gb lık hdd iptal oldu derken tamamen mi. yani sadece ssd mi olacak bilgisayarında. yoksa 750 yi 500 e düşürdüüler de üzerine mi 240 ssd verdiler. aydınlatabilir misin beni :) ona göre bende seninkine benzer bi politika izleyeyim.

• Hocam harddisk yok elimizde dediler 750 iptal sadece 240 ssd aldım. Kendileri teklif etti. Işime pek gelmedi ama bilgisayar gelsinde dedim olsun

• Dakika 1 gol 1 cd açma tuşu içine goctu

• SÜREKLİ BEKLEMEDEYİZ 18 MARTTA VERDİM SİPARİŞİ DAHA MONSTER BİLGİSAYARI GÖREMEDİK SİSTEM MESAJI ATTILAR 25 MAYISTA DAHA NE ARAYAN VAR NE SORAN BİZİM ARAMALARIMIZDA SÜREKLİ ÇEŞİTLİ BAHANELERLE SAVUŞTURULUYOR YA CANKAN BEY YADA GÖKHAN BEY BEN ANLAMIYORUM VARSA ANLAYAN İZAH ETSİN ....

.SADIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sado78

SÜREKLİ BEKLEMEDEYİZ 18 MARTTA VERDİM SİPARİŞİ DAHA MONSTER BİLGİSAYARI GÖREMEDİK SİSTEM MESAJI ATTILAR 25 MAYISTA DAHA NE ARAYAN VAR NE SORAN BİZİM ARAMALARIMIZDA SÜREKLİ ÇEŞİTLİ BAHANELERLE SAVUŞTURULUYOR YA CANKAN BEY YADA GÖKHAN BEY BEN ANLAMIYORUM VARSA ANLAYAN İZAH ETSİN ....

.SADIK

istanbulda oturuyorsanız. yanlarına gidip ilgilenmelerini sağlayın. anca öyle kesin tarih alabilirsiniz. sırada bir dünya insan var ve sizinle anca kendinizi gösterdiğinizde net olarak ilgileniyolar. ben ne yalan söyliim kavga etmeye gitmiştim ama yaklaşımları ve net tarh vermeleri üzerine vazgeçtim. daha da geciktirmek işleri yokuşa sürmek istemedim.geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah düzeltirler. biz de böyle sıkıntılar yaşamay

• quote:

Orijinalden alıntı: sado78

SÜREKLİ BEKLEMEDEYİZ 18 MARTTA VERDİM SİPARİŞİ DAHA MONSTER BİLGİSAYARI GÖREMEDİK SİSTEM MESAJI ATTILAR 25 MAYISTA DAHA NE ARAYAN VAR NE SORAN BİZİM ARAMALARIMIZDA SÜREKLİ ÇEŞİTLİ BAHANELERLE SAVUŞTURULUYOR YA CANKAN BEY YADA GÖKHAN BEY BEN ANLAMIYORUM VARSA ANLAYAN İZAH ETSİN ....

.SADIK

Hocam ben 19 kasimda verdim siparisi 3 haftadir gelecek diye oyaliyorlar yarim sene gecti aramaya bile tenezul etmeyen insanlar bunlar ile alisveris yapilmaz ama dustuk bir kere

• valla başkan 400 km mesafe var iş sebebiyle git gel yapamıyorum ama çözüm yolu aramaya devam boş durdukca sallıyolar bu kesin birşey şu telefon hatları bi tamir olsa ...

SADIK
  • 2 haftadır telefonlara cvp vermiyorlar ulaşabilen varmı.bugün düzeleceği söylenmişti ama yine aynı devam ediyor cvp veren yok.
  • Ben bugun ulastim..cankat bey isten ayrilmis saka gibiler tarih veren isten cikiyor nasil olucak bu is bilmiorum

• quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

Ben bugun ulastim..cankat bey isten ayrilmis saka gibiler tarih veren isten cikiyor nasil olucak bu is bilmiorum

Cankat Bey de işten ayrıldıysa Gökhanla işiniz çok zor. Cankat bey olmasa belkide daha bekliyordum. İlgilenmeye çalışıyordu Cankat bey ama Gökhan öyle değil tek bildiği laf ürününüzü bu hafta teslim alacaksınız beyfendi. 25 ocak teslimli q63ms-16f34 ü geçtiğimiz cuma günü aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whydeyuswhy

Ben bugun ulastim..cankat bey isten ayrilmis saka gibiler tarih veren isten cikiyor nasil olucak bu is bilmiorum

Cankat Bey de işten ayrıldıysa Gökhanla işiniz çok zor. Cankat bey olmasa belkide daha bekliyordum. İlgilenmeye çalışıyordu Cankat bey ama Gökhan öyle değil tek bildiği laf ürününüzü bu hafta teslim alacaksınız beyfendi. 25 ocak teslimli q63ms-16f34 ü geçtiğimiz cuma günü aldım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.