Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad Satın Al 19 Mayıs 2022 12:12 1 1 Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad 07.12.2022'e kadar garantisi var. Fiyat son.Kutu, fatura mevcut.- Çalışmasında hiçbir sorun yok, wireless olarak almıştım servisten bluetooth modelini gönderdiler.- Bluetooth modeli servise gitti LB tuşu değiştirildi.- RT tuşu biraz gıcırdama yapıyor ama hiçbir tuşun çalışmasında sorun yok. Servise gönderirseniz tuş değişikliği yaparlar ama ben sistemi dağıttığım için tekrar yollamaya üşendim.PC'de bluetooth adaptörü ile kullandım gecikme falan yok sorunsuz bir ürün, firmware güncellemesini de yaptım.Telefonda sadece xbox desteği olan oyunlarda çalışıyor (asphalt 8 örneğin). PUBG Mobile'da falan çalışmıyor bilginiz olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 7 Aralık 2022 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün High Power Performance Gold 800W 2750TL [3000TL] Inno3D GTX 1650 SUPER 4GB 128Bit 300TL Razer Deathadder V2 Mouse [SATILDI] *SIFIR* Aigo GP650 650W Güç Kaynağı