Şimdi Ara

Monster Power Tuşu Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monster laptop kullanıyorum aylardır.
    Bugün bilgisayarı açamıyordum , power çalışmıyordu.Power tusu hani bastığınızda click sesi gelirdi, öyle bi ses gelmiyodu. Defalarca bastım açamayınca mecburen bıçak kullanıp tusu çıkardım , o noktaya bi iğneyle basıp açtım pcyi.

Yalnız çok zor açılıyor zar zor açtım iğneyle,
    2 sorum var.
    1. Monster teknik servis ucuza yapar mı sizce? tahmininiz?
    2. Poweri başka bir tuşa falan atayamıyor muyuz?

• Bildiğim kadarıyla başka bir tuşa atayamazsınız.Aslında masaüstü sistemimde böyle bir ayar var ama hiçbir dizüstü sistemde şimdiye kadar karşılaşmadım.Siz en iyisi biosu biraz gurcalayın belki vardır.
    Diğer soruya gelince arayıp fiyat alnanız gerekli.Ancak kendiniz veya herhangi becerikli biri de idare etmesi açısından şimdilik birşey uydurabilir.Bu şekilde bilgisayarı açmak için zorlanıyor olmalısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti dahiline girmesi gerek bir müdahale yoksa bir görüşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Garanti dahiline girmesi gerek bir müdahale yoksa bir görüşün.

@Bir müdahele derken çalışmıyordu bende bıçakla çıkardım tuşu , yani büyük ihtimal bunu bahane edip bana ödettirirler. Yada ödettirmezler bilemiyorum, daha önce monster teknik servisini aramadım, Çoğu kişi çok yardımcı oluyor diyorlar ama bakalım .

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Bildiğim kadarıyla başka bir tuşa atayamazsınız.Aslında masaüstü sistemimde böyle bir ayar var ama hiçbir dizüstü sistemde şimdiye kadar karşılaşmadım.Siz en iyisi biosu biraz gurcalayın belki vardır.
    Diğer soruya gelince arayıp fiyat alnanız gerekli.Ancak kendiniz veya herhangi becerikli biri de idare etmesi açısından şimdilik birşey uydurabilir.Bu şekilde bilgisayarı açmak için zorlanıyor olmalısınız

@aynen baya zorlanıyorum hemde , biosu karıştırdım dediğin gibi bulamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 23 Ocak 2016; 17:20:09 >

• neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bahsettiğiniz power tuşunun ve bıcak cıkardığınız kısmın resmini yükleme imkanınız vari le işlem ve fiyatlandırma konusunda daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Pc Power Düğmesi Uzatma, Yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.