Şimdi Ara

Monster notebook alicam bakar misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaskar internetten uzerinden q61ms16f34 alacagim.bir sorum olacak ben simdi yarin netten Ldim diyelim.Monsterin 21 kasimda laptobu bana teslim edeceginin garantisi var midir.Bir de ben hadi siparis verdim bugun ama ilk 200 siparis icinde vermediysem nolcak bunu nasil anlarim.
    Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Arkadaskar internetten uzerinden q61ms16f34 alacagim.bir sorum olacak ben simdi yarin netten Ldim diyelim.Monsterin 21 kasimda laptobu bana teslim edeceginin garantisi var midir.Bir de ben hadi siparis verdim bugun ama ilk 200 siparis icinde vermediysem nolcak bunu nasil anlarim.
    Tesekkurler

Eger ki sorun cikmazsa 21 kasim da elinizde olur sorun cikar da teslimat gecikirse maddi olarak telafi ederler
    Bir de orda secenekler gorundukce kampanya devam ediyor iciniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furvarol

quote:

Arkadaskar internetten uzerinden q61ms16f34 alacagim.bir sorum olacak ben simdi yarin netten Ldim diyelim.Monsterin 21 kasimda laptobu bana teslim edeceginin garantisi var midir.Bir de ben hadi siparis verdim bugun ama ilk 200 siparis icinde vermediysem nolcak bunu nasil anlarim.
    Tesekkurler

Eger ki sorun cikmazsa 21 kasim da elinizde olur sorun cikar da teslimat gecikirse maddi olarak telafi ederler

Yasal olarak 15 kasimd gelecek diye bir sey var mi cok hassasim Sorun cikarsa diye.Sizin dediginiz yasal mi yani maddi olarak telafi edrler derken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furvarol

quote:

Tesekkurler

Yasal olarak 15 kasimd gelecek diye bir sey var mi cok hassasim Sorun cikarsa diye.Sizin dediginiz yasal mi yani maddi olarak telafi edrler derken.

o konuda bir bilgim yok ancak bugune kadar butun siparisler yerine ulasti bildigim kadariyla bazi arkadaslara gun basina 5.5tl+kdv odediler bazilarina 4gb ram hediye ettiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.