Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
233.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaT1F

quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

@ozgur@fokusshop.com

meraba benim merak ettiğim bu laptopun panel tip ; msi bu seride de AUO (B156HW01 V5) tipinimi kullanmış acaba kontrast ve bakış açıları tam bi rezalet kullanıcı yorumlarına göre

ekran kalitesi iyi değilmi yani

Alıntıları Göster
    cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: genmex

cevaplar için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Intel® Core� i7-720QM (1,60 GHz, FSB1333, 6MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 2,80GHz)
    Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV

ikisi arasında performans farkı nasıldır acaba 150$ + KDV vermeye değermi sizce
  • Selam Ozgur Bey,

GX660R için süper bi başlangıç konfigurasyonu yaratmışsınız yani f/p açısından.
    ancak benim asıl merak ettiğim GT663R'da mi ayni fiyat onun için bi başlangıç konfigurasyonu ve fiyat göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jan ali

Selam Ozgur Bey,

GX660R için süper bi başlangıç konfigurasyonu yaratmışsınız yani f/p açısından.
    ancak benim asıl merak ettiğim GT663R'da mi ayni fiyat onun için bi başlangıç konfigurasyonu ve fiyat göremedim de.

Özgür bey e sorduğumda tek farkın ekran kartının gt460 olduğu idi. Yani arada 200 dolar fark var
  • quote:

quote:

@ozgur@fokusshop.com

meraba benim merak ettiğim bu laptopun panel tip ; msi bu seride de AUO (B156HW01 V5) tipinimi kullanmış acaba kontrast ve bakış açıları tam bi rezalet kullanıcı yorumlarına göre

Kullanıcıları ekranın çok kalitesiz olmasından yakınıyordu hep bakış açısının dar olması dış ve aydınlık ortamda aşırı yansıma yapması ve kontrast degerlerinin düşüklüğü gibi benim için yansıma olayı önemli bakış açısının dar olması şahsi kullanımda dogrudan karşıdan bakicagim için pek önemli değil ancak aydınlık bir ortamda ekranda kendi yansımamı görmek hiç hoş değil

• quote:

quote:

quote:

@ozgur@fokusshop.com

Kullanıcıları ekranın çok kalitesiz olmasından yakınıyordu hep bakış açısının dar olması dış ve aydınlık ortamda aşırı yansıma yapması ve kontrast degerlerinin düşüklüğü gibi benim için yansıma olayı önemli bakış açısının dar olması şahsi kullanımda dogrudan karşıdan bakicagim için pek önemli değil ancak aydınlık bir ortamda ekranda kendi yansımamı görmek hiç hoş değil

Alıntıları Göster
    @mazeus
    anti glare film kullanabilirsin. ayrıca ekranı çizilmeye karşı da korur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

@mazeus

Nerden temin edebiliriz onu? Bir de şu klavyeyi ışıklı yapsalarmış Asusu gibi tadından yenmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nm1 -- 3 Kasım 2010; 0:45:24 >
  • quote:

Intel® Core� i7-720QM (1,60 GHz, FSB1333, 6MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 2,80GHz)
    Intel® Core� i7-820QM (1,73 GHz, FSB1333, 8MB L3 Cache, 45W, 45nm Turbo mode up to 3,06GHz) --> +150$ + KDV

Değer bence, cache artışı fark edecektir, 750gb hdd için 50 dolarda değer 200 dolar fermiye verilir mi verilmez mi acaba? ramler için 4X1 yerine 2X2 gb seçeneği olsa iyi olurdu. Bir de kaba clevo kasalarından sonra msi çok zarif olmuş yıllardır MSI performans kasaları gelmiyor Türkiyeye maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nm1

quote:

@mazeus

Nerden temin edebiliriz onu? Bir de şu klavyeyi ışıklı yapsalarmış Asusu gibi tadından yenmezdi.

Alıntıları Göster
    ebayde görmüştüm benim y550 ye uygun(15.6").

Türkiyede de vardır elbet.

• quote:

ebayde görmüştüm benim y550 ye uygun(15.6").

Türkiyede de vardır elbet.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ek konfigürasyonlarla. GTX 460 m için ekstra dan 200 $ vermeye değer mi? Çok fark var mıdır aralarında??

• quote:

Orijinalden alıntı: m.r.c

Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ek konfigürasyonlarla. GTX 460 m için ekstra dan 200 $ vermeye değer mi? Çok fark var mıdır aralarında??

bence değmez. onun yerine işlemciyi değiştir daha iyi
  • quote:

quote:

bence değmez. onun yerine işlemciyi değiştir daha iyi

peki hocam nette araştırıyorum da aralarındaki farkları bi türlü bulamıyorum. Hatta hd 5870 daha iyi gibi yorumlar okudum. O halde nasıl 200 dolar fark oluyo aralarında? Ne gibi farklar var söyleyebilir misin hocam?

Bir de işlemci olarak neyi önerirsiniz?
  • quote:

Alıntıları Göster
    460 5870 den iyi oldugu yer yeni nesil Dx11 oyunlar Dx10 da hala 5870 çok daha iyi 460 göre ki yeni nesil oyunlarda da 5870 e göre ciddi farkla iyi degil atta bazılarında 5870 daha iyi 200$ vermeye degermi bana kalırsa kesinlikle degmez asus G73 bekliyordum çok iyi bir alternatif oldu bayramda yurt dışında olucam eger asus bulamazsam düşünmeden alıcam

• quote:

Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List

Notebookcheck.net sitesindeki benchmark değerlerine de bakınca ATI Mobility Radeon HD 5870, NVIDIA GeForce GTX 460M'den daha iyi gibi görünüyor; ama nasıl NVIDIA GeForce GTX 460M daha pahalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 3 Kasım 2010; 13:02:55 >

• quote:

quote:

Değer bence, cache artışı fark edecektir, 750gb hdd için 50 dolarda değer 200 dolar fermiye verilir mi verilmez mi acaba? ramler için 4X1 yerine 2X2 gb seçeneği olsa iyi olurdu. Bir de kaba clevo kasalarından sonra msi çok zarif olmuş yıllardır MSI performans kasaları gelmiyor Türkiyeye maalesef.

İleride 4x2=8gb a yükseltmek istiyorum. Şu an için 4x1 modeli tercih etsem nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List

Notebookcheck.net sitesindeki benchmark değerlerine de bakınca ATI Mobility Radeon HD 5870, NVIDIA GeForce GTX 460M'den daha iyi gibi görünüyor; ama nasıl NVIDIA GeForce GTX 460M daha pahalı?

benchmarkla fps dogru orantılı olmuyor her zaman oyunların optimizasyonuda önemli ha pahalılık konusu nvidianın her zaman ki fiyat politikası ( umarım kimse beni ati fan boyu yapmaz bu cümleden dolayı)

• quote:

quote:

quote:

İleride 4x2=8gb a yükseltmek istiyorum. Şu an için 4x1 modeli tercih etsem nasıl olur?

şimdi 8gb alsan 100$ fark var sonradan 4 ü 8 yükseltiyim desen daha fazla fark çikar tabiki ramlarin fiyatı düşmezse ama rica et 1x4 yerine 2x2 yaptirabilirsen daha 2x2 daha ilave edersin daha az zararlı olursun

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi 8gb alsan 100$ fark var sonradan 4 ü 8 yükseltiyim desen daha fazla fark çikar tabiki ramlarin fiyatı düşmezse ama rica et 1x4 yerine 2x2 yaptirabilirsen daha 2x2 daha ilave edersin daha az zararlı olursun

Bu makinada 3 tane slot var. Eğer 2x2 yaparsan daha sonra 8 e çıkartmak şansın olmaz. Mecburen 2 likleri elden çıkarman gerekiyor. Benim duyduğum 2x2 ve 1 tane 4 gb ram ler çok verimli olmuyormuş. Onun için bence şimdilik tek 4 kullan sonra ne olacağı belli olmaz. Boşu boşuna slot ları kullanma derim bence tabi herkesin kendi görüşü.
    İyi Çalışmalar
    Jipsy

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. (dark),

Bu fiyat nakit ödeme ile bugünkü dolar kurundan ön sipariş verirseniz geçerli olacak olan toplam satış fiyatımızdır. Taksitli satış fiyatımız 1.349,00 USD + KDV 'lik fiyat üzerinden ön sipariş vermeni durumunda sadece %5'lik bir ön sipariş indirimi üzerinden geçerli olabilmektedir. Buna göre %5'lik ön sipariş indirimi dahil taksitli satış fiyatımız giriş modelimiz için 2.185,17 TL KDV Dahil olacaktır.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

Toplam
    Satış Fiyatı : 2.116,17 TL
    KDV Dahil taksit uygulayamazmiyiz. uygulrsak taksitli fiyati nedir. eger uygulaniyorsa almayi dusunuyorum.

hocam ben kartlara 12 taksitte fiyatın ne olduğunu merak ediyorum acaba vade farkı var mı varsa ne kadar?şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: volokill

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. (dark),

Bu fiyat nakit ödeme ile bugünkü dolar kurundan ön sipariş verirseniz geçerli olacak olan toplam satış fiyatımızdır. Taksitli satış fiyatımız 1.349,00 USD + KDV 'lik fiyat üzerinden ön sipariş vermeni durumunda sadece %5'lik bir ön sipariş indirimi üzerinden geçerli olabilmektedir. Buna göre %5'lik ön sipariş indirimi dahil taksitli satış fiyatımız giriş modelimiz için 2.185,17 TL KDV Dahil olacaktır.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Orijinalden alıntı: (dark)

Toplam
    Satış Fiyatı : 2.116,17 TL
    KDV Dahil taksit uygulayamazmiyiz. uygulrsak taksitli fiyati nedir. eger uygulaniyorsa almayi dusunuyorum.

hocam ben kartlara 12 taksitte fiyatın ne olduğunu merak ediyorum acaba vade farkı var mı varsa ne kadar?şimdiden teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Bence en az 16" ekran olmalıymış bu modelde. Tabi benim şahsi görüşüm.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.