Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
235.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ersan_Özdemir

beyler klavyenin sağ alt bölümünde hangi parça var?ekran kartı mı yoksa harddisk mi?bende sağ alt kısım ısınıyor ondan soruyorum

Alıntıları Göster
    laptopda sol hava çıkış yerinden başka hiç bir alanında hissedilir bir sıcaklık yok touchpad ısnıyor bırzcık okadar

laptopda dirt 3 ü kurup tam ekran oynayan varmı :S ? bende garip bi sorun olduda .. sorun yasamadan oynayan varsa sorunumu burada paylasıcam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TribLy -- 5 Haziran 2011; 21:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TribLy

laptopda sol hava çıkış yerinden başka hiç bir alanında hissedilir bir sıcaklık yok touchpad ısnıyor bırzcık okadar

laptopda dirt 3 ü kurup tam ekran oynayan varmı :S ? bende garip bi sorun olduda .. sorun yasamadan oynayan varsa sorunumu burada paylasıcam .

Alıntıları Göster
    @TribLy
    oyundan sanırım sorun bendede tam ekran oynanmıo fakat belgelerim içinde oluşan dosyadan settings dosyasını kurculamak lazım
    ek olarak sizin sitem boştayken yanı mozilla 2-3 sekme + msn acıkken kaç derece cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3DMystic -- 6 Haziran 2011; 4:30:35 >

• bende de sorunlu o belgelerimdeki ayarları kurcaladım ama düzelmedi. oyun yarım başlıyor tam ilk video gelince alt + enter yapıyorum normal olarak tam ekran oynuyorum, alt enteri yanlış zamanda yaparsam renkler birbirine giriyor çözemedim
    quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

@TribLy
    oyundan sanırım sorun bendede tam ekran oynanmıo fakat belgelerim içinde oluşan dosyadan settings dosyasını kurculamak lazım
    ek olarak sizin sitem boştayken yanı mozilla 2-3 sekme + msn acıkken kaç derece cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 6 Haziran 2011; 13:13:08 >
  • quote:

beyler klavyenin sağ alt bölümünde hangi parça var?ekran kartı mı yoksa harddisk mi?bende sağ alt kısım ısınıyor ondan soruyorum

Batarya orda ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

quote:

Batarya orda ondan olabilir

Alıntıları Göster
    işte dirt3 deki problem .
    oyun 1920*1080 çözünürlükte ama küçk pencere olarak açıldı .. hiçbir sorn fln olmadı tabikii. sonra alt+enter ile tam ekran aldım ve aşağıdaki resmde gördgnz şeklde bi görntü var .. :S

bu göruntuyu telfnla cekmek zorunda kaldım cunku prntscrren de görntü alınca bu olay gözkmuyor hersey normal gibi :S

ve tam ekran deilkende görüntü normal sadce tam ekranda böyle bi problem olyor ..

bu resımde aynı karenın tam ekran olmayan hali :S

buda kısa bir video :S alt tab yaptıktan sonra düzelyor .

video

• quote:

oyun 1920*1080 çözünürlükte ama küçk pencere olarak açıldı .. hiçbir sorn fln olmadı tabikii. sonra alt+enter ile tam ekran aldım ve aşağıdaki resmde gördgnz şeklde bi görntü var .. :S

bu göruntuyu telfnla cekmek zorunda kaldım cunku prntscrren de görntü alınca bu olay gözkmuyor hersey normal gibi :S

ve tam ekran deilkende görüntü normal sadce tam ekranda böyle bi problem olyor ..

video

Alıntıları Göster
    Bende nvidia 460 ekran kartı var hiç sorun olmadı. İlk açılış küçük ekran ondan sonra alt enter ile full ekran oynayabiliyorum.

• quote:

video

ıste bole sorunlarda ınsanı sogutuo cok acemıce cok sık cıkan hatalar bunlar ıscılıgı ıyı yapmıolarmı ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

video

ıste bole sorunlarda ınsanı sogutuo cok acemıce cok sık cıkan hatalar bunlar ıscılıgı ıyı yapmıolarmı ne?

Alıntıları Göster
    oyunun işciliginimi diyorsun yoksa bilgsyarın mı ??

sanırm sorun ati ekrn kartı ve oyunn arasındaki bi problemden kaynaklanıyor cnku bu sorunu bi kaç ati ekrn kartı kullanan kullanıcılardan da duydum.. çözüm ne bilmiyorum .. :/

• quote:

oyunun işciliginimi diyorsun yoksa bilgsyarın mı ??

sanırm sorun ati ekrn kartı ve oyunn arasındaki bi problemden kaynaklanıyor cnku bu sorunu bi kaç ati ekrn kartı kullanan kullanıcılardan da duydum.. çözüm ne bilmiyorum .. :/

Alıntıları Göster
    Oyunlara sponsor olmayan ati de böyle sorunlar daha eski oyunlarda da karşılaşılmış durumlar oyun updatelerini yapınca ortadan kalkıyor diye okumuştum hep GFX kullandığım için bu tip sorunlarla hiç karşılaşmadım gerçekten üzücü bir olay karşılaşan arkadasa katılıyorum başıma gelmesini istemem şahsen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Meeysut

Oyunlara sponsor olmayan ati de böyle sorunlar daha eski oyunlarda da karşılaşılmış durumlar oyun updatelerini yapınca ortadan kalkıyor diye okumuştum hep GFX kullandığım için bu tip sorunlarla hiç karşılaşmadım gerçekten üzücü bir olay karşılaşan arkadasa katılıyorum başıma gelmesini istemem şahsen :(

Alıntıları Göster
    MRB.performs bır notebook arastırıyorum.monsterları da ıncelemeye basladım ama cok karısık.4 bın tl butceye en performanslı ne onerırsınız.
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: @evren

MRB.performs bır notebook arastırıyorum.monsterları da ıncelemeye basladım ama cok karısık.4 bın tl butceye en performanslı ne onerırsınız.
    tesekkurler

Alıntıları Göster
    bu bilgisayara 4+1 ses sistemi kurulumu yapılmıyor standart realtek sorunu ve ortadan kalkmıyor şimdi çözüm arıyorum ve 2 hoparlör boş yatıyor arkalar, bilen var mı çözümü?
  • quote:

tesekkurler

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=310926&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    4000 den biraz fazla ama cok iyi bu arada ekran 15 dusunursen
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=309790&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

• quote:

quote:

tesekkurler

http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=310926&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
    http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=309790&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR

Intel® Core™ i7-2820QM 4-Cores; 8MB L3; 2.30GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 485M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    16GB; 4x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 4 SODIMMs
    750GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9750420AS
    6x Blu-Ray WRITER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    Windows 7 Ultimate ( Tr ) ( 64 Bit )
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Çantası

6 bın tl sık bır cıhaz oldu

• quote:

quote:

quote:

tesekkurler

Intel® Core™ i7-2820QM 4-Cores; 8MB L3; 2.30GHz > 3.40GHz; 1600 MHz; 45W; 32nm
    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 485M; 256-Bit; DX11; MXM 3.0b; 100W
    15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    30 Gün Sıfır Pixel Hatası Garantisi
    16GB; 4x 4GB; DDR3-1600; PC-12800; Kingston HyperX KIT; CL9; 204pin - 4 SODIMMs
    750GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9750420AS
    6x Blu-Ray WRITER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA
    Türkçe Klavye (TR)
    Windows 7 Ultimate ( Tr ) ( 64 Bit )
    2-in-1; 802.11b/g/n WLAN and Bluetooth™ v3.0 Module; Half Mini-Card PCIe Adapter
    2.0 MP Kamera
    Parmak İzi Okuyucusu
    Internal Bluetooth™ v3.0
    Notebook Çantası

6 bın tl sık bır cıhaz oldu

Alıntıları Göster
    beyler merhaba...bende önümüzdeki hafta bu cihaza kavuşacağım...
    msi gx660
    cpu: Intel Core i7-740QM
    VGA: ATI Radeon HD 5870/ 1GB DDR5
    LED Panel: 15.6 Full HD, 1920x1080 Glare
    Ram: DDR 3, 8 GB (4GBx2)
    HDD: 500, 7200 RPM
    RF: 802.11 b/g/n
    yurtdışından sipariş verdim...gelince daha detaylı bilgilerini paylaşırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_lovers

beyler merhaba...bende önümüzdeki hafta bu cihaza kavuşacağım...
    msi gx660
    cpu: Intel Core i7-740QM
    VGA: ATI Radeon HD 5870/ 1GB DDR5
    LED Panel: 15.6 Full HD, 1920x1080 Glare
    Ram: DDR 3, 8 GB (4GBx2)
    HDD: 500, 7200 RPM
    RF: 802.11 b/g/n
    yurtdışından sipariş verdim...gelince daha detaylı bilgilerini paylaşırım...

Alıntıları Göster
    az önce cpu-z ile öylesine bir bakayım dedim işlemci ES olarak görünüyor ne demek simdi bu biz o kadar para verdik oem değil de engineering sample mi aldık?

everest de de es olarak görünüyor. 820QM kullanan veya herkese soruyorum oem mi görünüyor sizde bende bu şekildeyse pazartesi iletişime geçeceğim fokus ile. bu zamana kadar nasıl farketmedim ya istanbuldayken giderdim yanlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 11 Haziran 2011; 16:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

az önce cpu-z ile öylesine bir bakayım dedim işlemci ES olarak görünüyor ne demek simdi bu biz o kadar para verdik oem değil de engineering sample mi aldık?

everest de de es olarak görünüyor. 820QM kullanan veya herkese soruyorum oem mi görünüyor sizde bende bu şekildeyse pazartesi iletişime geçeceğim fokus ile. bu zamana kadar nasıl farketmedim ya istanbuldayken giderdim yanlarına

Alıntıları Göster
    benimkide ES 720QM
  • teşekkür ederim baktığın için, bilgisayara sahip olan arkadaşlar da bakarsa sevinirim. bugün fokusu aradım konuştum en kısa zamanda bilgi vereceğiz dediler bekliyorum ararlarsa yazarım buraya paylaşırım neymiş dava
    quote:

Orijinalden alıntı: MysticArt

benimkide ES 720QM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

benimkide ES 720QM

Alıntıları Göster
    benimkiside ES(Engineering Sample) . Başka marka notebook kullanan arkadaşlara da sormak lazım onların ki demi ES olarak görünüyo.

Everest programı ile aldığım bilgi:

Cpu-Z programı ile aldığım bilgi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muraq -- 11 Haziran 2011; 19:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muraq

benimkiside ES(Engineering Sample) . Başka marka notebook kullanan arkadaşlara da sormak lazım onların ki demi ES olarak görünüyo.

Everest programı ile aldığım bilgi:

Cpu-Z programı ile aldığım bilgi:

Alıntıları Göster
    :/ bu konuyu biraz daha açarmısınız tam anlamadım ? Es yasa oem . ?

• quote:

:/ bu konuyu biraz daha açarmısınız tam anlamadım ? Es yasa oem . ?

Alıntıları Göster
    @tribly

ES : Engineering Sample (mühendislk örneği) :bunlar satışa sunulan işlemcilerin satışa çıkmadan önce denenmesi için çıkarılmış sürümlerdir,normalde satışı yoktur ebay ile flan satılıyor. bu işlemcilede stabil çalışmama durumları olabiliyor. görünen o ki fokus anlaşılmayacağını düşünerek veya daha fazla kar için bunları kullanmışlar. bu işlemciler sorunsuz olabileceği gibi arızalı çıkma ihtalleride yüksektir. ancak arızasız olanların da normal oem sürümlerinden farkları olmayacktır.(bazen dayanabildiği maksimum sıcaklık değerleri ve tüketilen enerji miktarları farklılık gösterebiliyor.)

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.