Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
235.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monsterin bu serisi hepsiburada ayın 30 unda eklenmiş 12 taksitle

http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-q72ms-16f11-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760522&categoryId=98

Mosnter yetkileri acaba herhangi bir sorunda teknik servis imkanını burdan alsakda aynı oranda destekliyolar mı sonuçta sizden alınmış bir ürün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımhayaletı

Monsterin bu serisi hepsiburada ayın 30 unda eklenmiş 12 taksitle

http://www.hepsiburada.com/Liste/monster-q72ms-16f11-intel-core-i7-720qm-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760522&categoryId=98

Mosnter yetkileri acaba herhangi bir sorunda teknik servis imkanını burdan alsakda aynı oranda destekliyolar mı sonuçta sizden alınmış bir ürün :)

Monster etiketi olan tüm notebooklar monster garanti kapsamındadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Naoko

quote:

Orijinalden alıntı: taytak

crysis 2 oynayan var mı kaç fps alıyorsunuz ???

AA acik full ayarlarda cok rahat oynuyorum(turbosuz)

16x mı ?

bıde arkadaslar arkadasım bı hafta ıcınde laptop alıcak baktık bır laptop gozume carptı
    PACKARD BELL TS11 CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT540M-CAM-W7PRE
    1.930 tl

bu monster 2.500 lıra

ve ıslemcı acısından monsterınkı 720QM pb nınkı 2630QM farka bak monster 4 gb PB 8 gb ram
    ee nası oluo bu ıs burdan bakarsak pb daha ıyı ama monster daha pahalı duruo ?

8x diye hatirliyorum ancak 16x de olabilir.1.5-2 ay önce sildim.Bu arada benim islemcim i5-480. 4 cekirdekli bi islemcide cok daha rahat oynarsin diye dusunuyorum

• verdiğim linkteki ekranın çözünürülüğü 1366*768 full hd değil herhalde..?
  • crysis 2 yi oynadım ancak oyun sorunlu olduğu için videolarda sorun yapıyordu.gamer grafik ayarları oyunun en düşük seviyesi hardcoreda takılmadan oynayabilirsiniz.Alcatraz ı hiç sevmedim Nomad nerede yaww????!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur@fokusshop.com

Sn. donanımhayaletı ve Değerli Forum Üyeleri,

MONSTER® Q72MS-16F11 15.6" notebook modelimiz bundan böyle 30 Mart 2011 Çarşamba gününden itibaren sizin de bahsettiğini gibiwww.hepsiburada.com internet sitesi üzerinden de satılmaya başlamıştır.

www.hepsiburada.com tarafından satılmakta olan MONSTER® Q72MS-16F11 15.6" ürün modelimiz, bizim tarafımızdan satılmakta olan ürün modelinin birebir aynısı olup, GARANTİ koşullarında ve diğer TEKNİK SERVİS hizmetlerinde ürünü direkt olarak bizden satın almışınız gibi geçerli olan 2 YIL GARANTİ, İLK 15 GÜN KOŞULSUZ GERİ İADE GARANTİSİ ve 30 GÜN SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ ile ARIZALI ÜRÜNLERDE BİREBİR ÜRÜN DEĞİŞİMİ vb. tüm haklardan da aynen yararlanabilmektesiniz.

www.hepsiburada.com üzerinden vermiş olduğunuz siparişleriniz site yöneticileri tarafından bize aynı gün mail ile bildirilmekte ve ödemesi gerçekleştiği andan itibaren de aynı günwww.hepsiburada.com internet sitesi yetkililerine ürünler kargo ile gönderilmektedir.

Ürün ile ilgili olarak Satış Sonrası Teknik Servis Hizmetleri 'nin tamamı yine firmamız tarafından sağlanmaktadır. Bu nedenle ürün üzerinde herhangi bir arıza veya sorun meydana geldiği zaman veya ilk 30 gün içerisinde satın aldığınız üründe 1 adet bile ölü piksel çıktığı taktirde ürününüzüwww.hepsiburada.com internet sitesine değil Fokus Bilgisayar San. Tic. Ltd. Şti. adına ARAS KARGO firması ile ücretsiz olarak göndermeniz yeterlidir.

Saygılarımla,

Özgür ERSİN

quote:

Monsterin bu serisi hepsiburada ayın 30 unda eklenmiş 12 taksitle

quote:

verdiğim linkteki ekranın çözünürülüğü 1366*768 full hd değil herhalde..?

Peki hepsiburada.com da MS-16F11 fullhd li ekran tasarımlı notebook modelinizide görebilicek miyiz bana gerekn 12 taksit ve vadesiz bu yüzden soruyorum

• Arkadaşlar crysis 2 yi crysis warhed fps oranına yakın bir değerde rahatlıkla kasmadan high ve full hd özellikleriyle oynanıyor..(denendi)
  • bende crysisi 2 oynadım pc kasılmadı ama bu oyun benı sınır ettı 10 saatır oynuyorum bıtmedı hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersan_Özdemir

crysis 2 yi oynadım ancak oyun sorunlu olduğu için videolarda sorun yapıyordu.gamer grafik ayarları oyunun en düşük seviyesi hardcoreda takılmadan oynayabilirsiniz.Alcatraz ı hiç sevmedim Nomad nerede yaww????!!!!!!

sana tek diyeceğim oyunu bitir sonu çok güzel
  • Merhaba arkadaşlar bu monsteri aldım ama bu toucpad üzerinde bulunan turbo p1 gibi fonksiyonları kullanabilmem için hangi drıveri yüklemem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz şuan çalışan tuşlar bluetooth wıreless ve soğutucu tuşu haricindekileri kullanamıyorum
  • sysyem control manager yüklersen hepsi açılacaktır dostum
    quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

Merhaba arkadaşlar bu monsteri aldım ama bu toucpad üzerinde bulunan turbo p1 gibi fonksiyonları kullanabilmem için hangi drıveri yüklemem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz şuan çalışan tuşlar bluetooth wıreless ve soğutucu tuşu haricindekileri kullanamıyorum
  • fps düşüyor tüm oyunda turbo boots acınca nedeni nedir ?
    sistemim default özellikdeki notebook
    tüm oyunlarda 50 olan fps 45oluor turbo boots acınca
    yaklasık 5 fps dusuyor artması gerekirken.
    birde bu turbo boost 4 çekirdegidemi 2.8e çıkartıyor yoksa sadece 1 tanesinimi ? işlemcim i7 720QM
  • Tüm konuyu baştan sona okudum ve Fokus'un servis hizmetine hayran kaldım. Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naoko

quote:

Orijinalden alıntı: taytak

crysis 2 oynayan var mı kaç fps alıyorsunuz ???

AA acik full ayarlarda cok rahat oynuyorum(turbosuz)

crysis 2 yi bitirdikten sonra fraps programı ile acıp kontrol ettiğimde 30 ila 50 fps arasında değerler gördüm oyun bence gayet akıcıydı
  • büyük ihtimalle yaza alıcam bu makineye umarı satışı devam eder
  • Merhaba, ben GX660R'ı düşünüyorumda, şuanki fiyatı nedir? Sanırım ilk çıktığında 1300$ mış.
    Kullananlar varsa tavsiye ederler mi? Oyun performansı nasıl?
  • stnadart makinayı GT680 ile fiyat kıyaslaması yapmak için aynısını oluşturdum. SSD siz model şu an 3000 TL diğer yerlerde.bunu rahat söylüyorum çünkü bu makinalar fokus sitesinden kaldırılmış.muhtemelen bitti. yemin ediyorum; sandy işlemciiyi Q840 ile eşdeğer tuttum.aynı makina 4200 TL ye denk geldi.hadi % 5+3 lik indirimi de alalım 3780 TL ye geliyor. NİYE BU KADAR FARK VAR ? aynısını SSD li model için yapacağım bakalım ne çıkacak ?

GT 680 SSD li modeli fokusdan oluşturduğumda yine yeni sandy bridge işlemci yerine Q840 seçtim, aynı donanım 4874 TL çıkıyor. hadi üstüne %5+3 ü de indirelim 4485 TL çıkıyor. GT 680 SSD li model 3400 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 3 Nisan 2011; 13:40:27 >
  • Merhaba, ben de dün monster'ın bu modelini satın aldım, bazı sorularım olacak:

1) ECO modları yalnızca bilgisayar adaptöre bağlı değilken çalışıyor, yani bilgisayar adaptöre bağlıyken dokunmatik ECO tuşu ya da FN+F5 çalışmıyor; bu normal mi?

2) Bilgisayara Windows'u kurduktan sonra tüm driverları ve programları yükledim, System Control Manager da dahil; ancak Turbo tuşu bir türlü çalışmıyor; ışığı yanmıyor. Diğer tüm kısayol tuşları sorunsuz çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Yapmam gereken ekstra bir ayar/açmam gereken bir özellik mi var? (Bir oyun açıkken mi çalışıyor yalnızca yoksa Windows'tayken de çalıştırabiliyor muyuz? Henüz oyun yükleme fırsatım olmadığından oyun açıkken denemedim.)

3) Windows'u, sürücüleri, programları anti-virüs programını (AVG Free), Winamp ve Daemon Tools programlarını yükledikten sonra ara ara yazı yazmada sorunlar yaşadım; şöyle ki: tuşlara bastığımda bilgisayar tepki vermiyor, bastığım harfler 10 15 saniye sonra yazılıyor. Windows'u yeniden kurdum, şu ana kadar bu sorunu tekrar yaşamadım ama ya yenilenirse diye program bile kurmaya korkuyorum :) Bunun sebebi ne olabilir? Benzer bir durumla karşılaşan oldu mu?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larcturus -- 3 Nisan 2011; 14:27:39 >

• Müzik açmadığım halde laptopun subwoofer ı kendi kendine oynama yapıyo.Nefes alır gibi açılıp kapanıyo Arızalandımı acaba yoksa başka birşeymi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco_83 -- 3 Nisan 2011; 15:32:17 >
  • Merhaba, ben de monsterin bu modelini almayı düşünüyorum ama kafama takılan 1-2 soru var.
    1.Bu pc yi Knıght Online , silkroad online arada pes 11 gibi oyunları oynamak için alıcam.Bu oyunları akıcı bi şekilde ve kasmadan oynayabilir miyim?
    2.Birde Ekran Kartını gtx 460 , işlemciyi yükseltmek ve ramı 6 veya 8 gb ta çıkarmak gerekir mi?
    3.1 GB ATI 5870 ile 1.5 GB GTX 460 ARASINDA ÇOK FARK VAR MIDIR?OYUN PERFORMANSI OLARAK
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.