Şimdi Ara

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ || (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
7
Favori
59.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ggnoplay

    Bilgisayar SSD görmedi ise, modlanmış BIOS yüklemeniz gerekiyor. Ben de yeni SSD taktım oradan bilgi sahibiyim. MSI GX 660R unlocked modded Bios SSD gibisinden aratırsanız çeşitli rehberler mevcut. Ne yazık ki BIOS umuzun SSD lerle ilgili bir hatası mevcut ve bu yetkililer tarafından (MSI) da çözülmüş değil. Modlanmış BIOS u bulabilmek bayağı zahmetli olmuştu. Şu an bende mevcut ama gece yarısı telefondan bağlandığım için yollayamam tabi :) Bir iki de ayar yapmak gerekiyor modlu BIOS yükledikten sonra onları da anlatmak çok zahmetli geldi :) Biraz araştırırsanız eminim bulacaksınız. Uygun bir zamanımda ben de yollarım ama şimdi çok üşendim :)

    Hocam sendeki modlanmış bios'u gönderebilir misin? Biraz baktım sağa sola ancak çoğunda linkler pert e çıkmış. Çıkmamış olanlarında da emin olamadım sağlamlığından. Sendeki çalışıyorsa en azından seninkini yüklerim.

    Bu arada anlaşıldığı gibi satmadım canavarı. Hala kullanıyorum ve hiç de yolda bırakmadı aslanım.




  • Arkadaşlar selamlar,

    Bende ati ekran kartlı modele sahibim. Haliyle ekran kartı zamanaşımına uğramak üzere ve yükseltme yapmak istiyorum. Bilgisayara hangi ekran kartlarını takabilirim, siz neleri önerirsiniz merak ediyorum.

    Bir diğer yandan da SSD meselesi var ve bilgisayara SSD de takmak istiyorum. Ancak anlaşılan bazı SSD leri kullanamıyoruz... Aranızda SSD kullanan varsa hangi marka ve modelleri önerirsiniz merak ediyorum.

    İkisi için bütçem 1000 TL civarıdır.
  • Birşey, daha doğrusu birkaç şey sormak istiyorum.
    Touchpad hiçbirşey olmadan kendiliğinden çalışmamaya başladı. Hiçbir işlev görmüyor. Driveri tekrar yükledim ama sorun düzelmedi sebebi ne olabilir?

    Bir de bilgisayarda anlık donmalar oluyor.
    Yaklaşık 1 senedir bu şekilde kullanıyorum bilgisayarı ve çok can sıkıcı bir durum.
    Bazen videoları izlerken görüntü donuyor anlık(seste donma olmuyor) bazen bir dosyaya çift tıklarken,ya da bir programı açarken ya da örneğin chrome da yeni sekme açtığımda anlık donmalar oluyor.
    Bunun sebebi nedir?
  • benim canavarın haşatı çıktı valla para olsa değiştirecem klavye öldü sayılır space tuşu basmıyor büküldü biraz klavye takımı, şarj giriş yerini çakmakla erittim orda bi delik oluştu amacım temazsızlık sorunu gidermekti ama olmadı servise verdim yeni power girişi taktılar, daha sonra batarya bildiğiniz gibi ölü fişten çıkarınca 5dk sonra kapanıyor, ekstra olarak için temizledim çok kez macun vs yeniledim banamısın demıyor fan hiç durmuyor nerdeyse ilk başlarda halbuki ne güzeldi sanırım bu aleti satmaya kalksam 500lira etmiyecek işlemcim i7 720qm atili versiyon sonradan ekstra +4gb ram taktım totalde 8 var




  • okuyunca aynı ben dedim. ne söylediysen var. ayrıca benim laptopun ekranı tutan kısımları kırılmış arkada destek olmadan dik durmuyordu zaten sarj sorunu var diye(4 kere bu sorundan yaptırmıştım 1i garanti kapsamında. 2. garanti dışı monsterda servis - 3-4 de mahalledeki tamirci) oynatamıyordumdum ayarı kaçmasın diye. geçen haftalarda aldım fırlattım yere senle mi uğraşıcam diye. resmen rezil gibi uğraşıyorum dedim.
    gittim yine bir monster aldım(neden bilmiyorum msi falan filan çok baktım da güvenemedim alıştık burya diye aldım gitti. ) bu 17 inc olan 860m model fiyat 2899 olan bu makinede iyi 2 sene sonra tekrar görüşmek üzere dedim. düşünüyorum yine aynı durumu yaşıyacam diyorum. bu aleti alıcan masada kullanıcan benim gibi ordan oraya taşıyan adam bu aletleri 1 senede haşat ediyor sorunları başlıyor. zaten daha geldiğinden beri oynatmadım zaten masayada alışmıştım mecburiyetten

    bu arada çogu parcası duruyor uygun fiyatlardan ihtiyac varsa isteyen birşeylerini satıcam. fırlattım dedimde inanmayın kaldırdım koydum bir yere bakmadım yuzune bir daha.

    ayrıca elimde asus marka orjinal 2 yıl garantili şarj aleti var 125 liraya almıştım 3-4 ay önce. diğeri orjinal olan yanmıştı oda satılık duyrulur.




  • arkadaşlar ekran kartı lazım,460m de olur 5870 de bilgisayarı kullanılabilir durumda olmayıpta ekran kartını satmak isteyen iletişime geçsin fuatkarabulut1@hotmail.com,gtx660-670 falanda olur
  • http://www.filefactory.com/file/5skub454cq0v/n/E16F1IMS_zip arkadaşlar burada GX660 / GX660R kilitsiz biosu bulabilirsiniz bu bıos size ne kazandıracak diye sorarsanız gerekli ayarları yaptıktan sonra her türlü ssd kullanabilirsiniz boot hatası almayacaksın isterseniz turbo boost seçeneği devamlı açık bir şekilde uyarısız kullanabilirsiniz ama bunun için soğuktma sisteminizin iyi çalıştığına emin olun.Bıosu attıktan sonra bilgisayar kapalı bir şikde 10 saniye bekleyin ve kesinlikle bu işlemleri batarya varken yapın.Ürünün adaptörü elimde mevcuttur 1 haftaya kadar bataryalarda gelicek sipariş isterseniz ona göre getitirebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımhayaletı -- 17 Kasım 2014; 20:02:29 >




  • donanımhayaletı kullanıcısına yanıt
    Batarya fiyatı ne olacak acaba?

    Ek olarak uzun zamandır ilgilenememiştim driver, firmware güncellemeleri ile ilgili, bu bilgileri de ilk mesaja ekliyorum. Teşekkürler.
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Aslında aynı bizim canavarların kasasından olanın aydınlatmalı klavye olanı var. Bizim makinelere olmaz mı acaba. Hiç sormadım, soran var mı ya da bilgisi olan? Bunu da dile getirmiş olayım.
  • Ben buradayım :) Kullanıcı adımı değiştirdim sadece :)
  • bende şu şekilde bir sorun ortaya çıktı ama:USB3 portuna USB3 çoğaltıcı takıyorum uzun zamandır. eskiden hiçbir sorun yokken kullanırdım, birgün hiçbirşey yokken bu cihazı usb3 portuna takarsanız daha hızlı çalıştırırsınız uyarısı geldi. hızlar normal değerde ama süreklci uyarı veriyor. merak edip format attım ilk kurulum sonrasında bile vermeye başladı ama hızlar düşmemiş. nedir ne değildir yaşayan var mı?
  • Herkese selamlar arkadaşlar,
    Daha satmadık devam ediyorum kullanmaya ama yeni almayı düşünüyorum. O zaman satışa çıkaracağım ve yeni bir tane monster almayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 20 Aralık 2014; 23:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MysticDesign





    Teknik servisdeki Ersin beye çok çok teşekkürlerimi iletiyorum laptopu alalı 5 sene geçmesine rağmen Ersin beyin toleranslı davranışı ve cihazın neredeyse tüm aksamının herhangi bi ücret talep etmeden değişimini yaptığı için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Laptopu bildiğiniz sıfırlanmış kasasından ekranına klavyesine kadar ben böyle müşteri hizmeti görmedim. Önümüzdeki sene alacağım laptopda tekrar seçimim monster olacak



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar modsuz bios ile sorunsuz kullandığınız başka SSD'ler var ise marka ve modelini yazarsanız. İlk mesaja ekleyelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 30 Aralık 2014; 16:03:37 >
  • Arkadaşlar benim monsterın ilk aldıgımdan bu yana dokunmatik tuşların orası ekran dış kısmına deyiyor ve oraları yıprattı. Görüntü çok kötü oldu bu şekilde sorun yaşayan arkadaslar varmı ? Birde güncel driverlarını indiren var ise buraya linkleri koyabilirmi ? yandex disktende paylaşabilir :(
  • bluetoth sorununu oldu bitti çözemiyorum bir ara sorun yok ama yine başladı açıyorum hiç bişi yok .takılan bluetoth adaptorü desteklenmiyor diyo.bu sorunu kökten çözen oldumu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.r.c

    Birşey, daha doğrusu birkaç şey sormak istiyorum.
    Touchpad hiçbirşey olmadan kendiliğinden çalışmamaya başladı. Hiçbir işlev görmüyor. Driveri tekrar yükledim ama sorun düzelmedi sebebi ne olabilir?

    Bir de bilgisayarda anlık donmalar oluyor.
    Yaklaşık 1 senedir bu şekilde kullanıyorum bilgisayarı ve çok can sıkıcı bir durum.
    Bazen videoları izlerken görüntü donuyor anlık(seste donma olmuyor) bazen bir dosyaya çift tıklarken,ya da bir programı açarken ya da örneğin chrome da yeni sekme açtığımda anlık donmalar oluyor.
    Bunun sebebi nedir?

    Touchpad benim ikinci sorunum bendede oluyor.bluetoth ve Touchpad sorununu çözsem canavar hala canavar.
  • Touchpad çözdüm ayarlardan düzelttim bluetoth da yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar.
  • tomyetgin T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ses ile ilgili anlık donmaları ve youtube gibi benzer video görütü sağlayacılarından görtü açmak istediğinde videoların ilerlememesi durumları ses kartının driverınden kaynaklanıyor.Aynı zamanda ses kartınızın extra özellikleri olan ses boost ve realtek dynaudio özellikleerii kaparsanız direk videoların açıldığını görüceksiniz.Toucpad sıvı temasa maruz kalmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.