Şimdi Ara

MONSTER MİKROFONLU KULAK İÇİ KULAKLIK BEYAZ/KIRMIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MONSTER  MİKROFONLU KULAK İÇİ KULAKLIK BEYAZ/KIRMIZI

MONSTER BEATS TOUR BY DR.DRE KULAKİÇİ KULAKLIK

EN İYİ FİYAT GARANTİSİ...

MONSTER BEATS IN EN POPÜLER KULAKLIĞI EN İYİ FİYATA SİZLER İÇİN SATIŞA ÇIKARIYORUZ.

TEDARİKÇİDEN 2 GÜN İÇİNDE KARGO İLE ELİNİZDE OLACAK ŞEKİLDE GÖNDERİLİR.

KALİTELİ ÜRÜN + UYGUN FİYAT + EN HIZLI KARGO = MEMNUNİYET

KAPIDA ÖDEME VE KREDİ KARTI İLE ÖDEME MEVCUTTUR

APPLE SONY HTC SAMSUNG MODELLERLE UYUMLUDUR

KIRMIZI VE BEYAZ RENKLERİ MEVCUTTUR

FİYATI 149 TL DİR KARGO DAHİLDİR

KREDİ KARTİ İLE ÖDEME YAPMA İÇİN BURADANA BAKINIZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 9 Şubat 2012; 9:25:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Usta lütfen 149 TL orjinal deme kendi sitesinde 149 dollar tr de orjinalini bulabilirsen oda 300tl ye yakın
  • denemesi 149 tl ye :) orjinalmi degilmi görelim :D

• kusura bakmayın ama kimse denemek için 149 tl vermez
  • ozaman karalamayada gerek yok değilmi?

• bi dayanak gösterde alalım
  • http://profil.gittigidiyor.com/outomax

REFERANS MEVCUTTUR

İSTANBUL TOPKAPIDAN ELDEN TESLİMAN MÜMKÜNDÜR.(GÖR BEĞEN AL ) 0506 346 8309 DAN ULAŞIN YARDIMCI OLUYUM DAHA NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM VE DAYANAK GÖSTEREBİLİRİM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterclup

http://profil.gittigidiyor.com/outomax

REFERANS MEVCUTTUR

İSTANBUL TOPKAPIDAN ELDEN TESLİMAN MÜMKÜNDÜR.(GÖR BEĞEN AL ) 0506 346 8309 DAN ULAŞIN YARDIMCI OLUYUM DAHA NASIL YARDIMCI OLABİLİRİM VE DAYANAK GÖSTEREBİLİRİM

Baltalamalak gibi olmasin ama bende bisure sahte dexter sattim orjinali kadar kaliylteliydi. Ama orjinal diye satmayin lutfen bu kulakliklari bu fiyata. Alicak arkadaslari bilgilendirmek icin yaziyorum boyle urunler cok kaliteli taklitleri oluor ama lutfen orjinal demeyelim

• Ürünler orjinal değilse gerekli bilgilendirmeleri yapın lütfen.
  • Bilgilendirme yapmasına gerek yok ki sahte olduğunu fiyattan belli olmuyor mu.1.kalite çakmadır
  • ARKADAŞLAR ÜRÜNLERİN TÜRKİYE FATURASI YOKTUR ORJİNALLİGİNİ KANITLAYAMAM. YURT DISI FATURASI TÜRKİYEDE GEÇMİYOR ZATEN . İSTEYENE YURT DIŞI FATURASINI MAİL ATABİLİRİM. ALAN ALIR ALMAYANNDA CANI SAOLSUN . ŞİMDİYE KADAR SATMIŞ OLDUGUM ÜRÜNLERDE SORUN YAŞAMADIM AKSİNE ALAN BİR DAHA ALDI .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterclup -- 8 Şubat 2012; 21:28:58 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_55878810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55878810

Yine 1 ay önce böyle bir ilanınız mevcut.Bu ilanda sattığınız kulaklıkların orjinal olmadığını belirtmiştiniz.
    Bu yeni ilanınızdaki kulaklıklarda anladığım kadarıyla orjinal değil.Sizden ricam başlıktaki orjinal ibaresini kaldırmanız.Aksi takdirde ilanı silmek durumundayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterclup

ARKADAŞLAR ÜRÜNLERİN TÜRKİYE FATURASI YOKTUR ORJİNALLİGİNİ KANITLAYAMAM. YURT DISI FATURASI TÜRKİYEDE GEÇMİYOR ZATEN . İSTEYENE YURT DIŞI FATURASINI MAİL ATABİLİRİM. ALAN ALIR ALMAYANNDA CANI SAOLSUN . ŞİMDİYE KADAR SATMIŞ OLDUGUM ÜRÜNLERDE SORUN YAŞAMADIM AKSİNE ALAN BİR DAHA ALDI .

Dostum yeme beni Ben Moster hastasıyım!
    Şirketin kendisine kadar mail atmiş adamım bu fiyata kedileri toptan satışları bile yok.
    bende Orjinali var kendi sitelerinden alınma!!
    Malına lafım yok ama insanlarıda kandırmayada gerek yok egri oturup dogru konuşalım süper bir fake olabilir onada kesinlikle lafım yok.
    Kesinlikle ilanını baltalamak gibi bir niyetimde yok! Ama fake herzaman fake kalır!
    Arkadaşımdan aldım bir fake benimkinle karşılaştırma bile yaptım nerdeyse farkı yoktu.

lütfen düzelt şunu ve istersen tedarikcinin faturasını yolla hemen anlarım! çok basit maili cakarsın monstere ve cevabı beklersin

hayırlı satışlar

• ilanımda orjinaldir ibaresi kaldirılmıştır. kullanmış oldugum hatalı ve yanlış "orjinaldir " ibaresi için özür dilerim . saygılar .;)

• Tamam ürün orjinal değil. İbareyi geri çekmişsiniz. Peki fiyat ? Aynı ürünün sadece mikrofonu yok 45TL' ye aldım. 45TL' ye alabiliyorken alt tarafi bir mikrofon için neden 149TL vereyim ? Mikrofon yeni icat edildi de benim mi haberim yok :) Alt tarafı replika hadi sizinde gönlünüz olsun 1.Sınıf replika diyelim ama bu fiyat abartının da abartısı. Şahsen almak için konuya girdim ama fiyatı görünce yuh dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 13 Mart 2012; 20:56:02 >
  • Yetter 24 liraya satiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: conjure

http://forum.donanimhaber.com/m_55878810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55878810

Yine 1 ay önce böyle bir ilanınız mevcut.Bu ilanda sattığınız kulaklıkların orjinal olmadığını belirtmiştiniz.
    Bu yeni ilanınızdaki kulaklıklarda anladığım kadarıyla orjinal değil.Sizden ricam başlıktaki orjinal ibaresini kaldırmanız.Aksi takdirde ilanı silmek durumundayım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.